(null)
Merhabaa, konuyu dogru yere actimi bilmiyorum ama baska nere acacagimi bilemedim. Ben yakinda araba dersine basliyorum cok heycanliyim ve ehliyeti olan kizlardan biraz yardim istiyorum. Acaba araba dersinde neleri ögretiyorlar, nelere dikkat etmeli, ve bilmem gereken ne varsa biraz anlatabilirseniz sevinirim :) sizler nekadar zaman icinde aldiniz ehliyetinizi? :)
Saolun kizlar cevaplariniz icin :) merak ediyorum iste nasil olacagina, bazilari bi kac ay icinde aliyor bazilari kac senedir ugrasiyor onun icin merak ediyorum kolaymi zormu diye, arabayi kulanmayi ögrenmis olsam sinav var bu sinav kolaymi zormu bilemiyorum :) insallah ilk sinavda alirim ehliyeti.
canım bende ehliyet kursuna gitmeyi düşünüyorum ehliyet hocasının verdiği bilgileri sana direkt olarak aktarıyorum motor dersi kaldırılmış onun haricinde 3 ders var tek sınavdan oluşuyo ondan da en az 70 almak gerekliymiş ve direksiyon dersinde zorlaştırma yapmışlar ek olarak 2 araba ortasına park varmış
(null)
Selam cnm bende 29 hazıranda snava grcem biliyosundur yeni yonetmelık geldi biraz zorlastı dreksıyon snavı. 15 dakıkadan yarım saate cıktı vs bende merakla beklıyorum :)
Senin sinavada az kalmis, basarilar dilerim insallah iyi gecer :) peki yarim saatte kac soru var bunu biliyormusun?
canım seneleri bırak ya kendine güven heyecan yapma her şey olur. bak ben sana direksiyon sınavı anımı anlatayım.
ben ehliyet kursuna 18ime bastığım gün yazıldım ahtım vardı. daha sonra kurs falan filan yazılı sınava girdim çıktım çok yüksek notlar aldım gel gelelim direksiyondan korkuyordum. neyse 10 özel ders aldım bayağı iyiydim artık güveniyordum kendime. daha sonra geldi sınav günü. arabaya kontrollü bindim kemer,ayna ve koltuk ayarlarımı yaptım . sinyali verdim çıktım. arkadaki komisyon diyor ki sabahtan beri tüm bayan arkadaşlar heyecanlıydı maşallah sende sıfır heyecan 40 yıllık şoför sanki. yok est. falan dedim . ben alırken herkes tam tur yapmıyordu ama bana komisyonun tam tur yaptıracağı tutmuştu . çıkışlar dönüşler sinyaller sıfır sorun . arada arabayı tel elle kullanıyorum unutup sen düşün o adar rahatım. neyse sonrasında geri geri park yapacağız. ben derslere gelirken 3 yerde park çalışırdık . 2 yere çok güzel girerdim fakat 1 yer vardı ki kaldırım inanılmaz arıza bir kaldırım . yani kaldırımda çıkıntı var. tam oh orayı geçtik diyordum komisyon sağa çek geri geri park dedi. hayde dedim o uyuz yere mi dedim içimden . neyse sonra el mahkum park etmeye başladım arabayı park ettim gayet güzel hiç bir sorun çıkmadı . ama ne olduysa en son oldu . tam diğer arkadaşların oraya gelecektik ışıklı bir dönel kavşak var. tam dönerken araba tak stop . hey Allahım diyorum ama komisyona yansıtmıyorum . komisyondan biride yanımda tabi benden kaynaklı bir sorun değil araba kaynaklı stop etti . neyse baktılar bende heyecan yok arabadan kontrollü indim diğer arkadaş geçti. ama hocama anlattım durumu kesin kaldım ben nasıl stop eder diyorum . sakin ol bırakmazlar çok iyisin diyor yok ikna olmadım . aradan 2 gün geçti pazartesi günü oldu kurs hocam saat 11 beni arıyor 95 ile geçmişim onu haber vermek için ben o gün o kadar pinpirik yapınca tabi adam kıyamamış aradı
ki şöyle söyleyeyim ben daha önce direksiyon dersine kadar hiç sürücü koltuğuna oturmamıştım ilk dersimin olduğu gün arabayı kırk kez stop ettirdim . vites değiştirirken debriyaja basmayı unuttum . onuda geç şeritte duramıyordum . velhasıl ben aldıysam herkes alır ehliyet
Merhabaa, konuyu dogru yere actimi bilmiyorum ama baska nere acacagimi bilemedim. Ben yakinda araba dersine basliyorum cok heycanliyim ve ehliyeti olan kizlardan biraz yardim istiyorum. Acaba araba dersinde neleri ögretiyorlar, nelere dikkat etmeli, ve bilmem gereken ne varsa biraz anlatabilirseniz sevinirim :) sizler nekadar zaman icinde aldiniz ehliyetinizi? :)
cumartesı günü kursu aradık tanıdık bırı hazırandakı kursun cok zor oldugunu agustostakı kursu baslasın zaten hazıranada yetsıemez demıs :S
agustos kursu daha kolaymıs ama kolay olmasımı zor olmasımı ıyı bılemedım tabı
yenı araba aldık halıyle kocama bagımlı olmak hıc ıstemıyorum
para durumunu cozebılırsek ben agustosta almayı dusunuyorum sızın kurs ucretlerınız nasıl?
15-16 yasındayken arac kullanabılıyorduma bım ogretmıstı ama bır daha hıc denemedım bır trafık kazası gecırdım daha sonrasında bırdada hıc bınmek ıstemeıdm
neyse sımdı ıstıyorum :) yas 25.5
Ben kursa 300 tl ya yazıldım ama sınav ucretı dısında.. Yazılı sınav mı zor anlayamadım? bence yazılı sınav cok zor olmaz her zamanki gibi olur.. Ama dreksıyon zor olcakms oyle duydum..sizin orda kurs ucretlerı ne kadar nerdesnz siz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?