Ehliyeti olanlar?

Herkesin icinde bagira cagira bunu söylemeside iyi degilmis. aldinmi peki ehliyetini?

kirmizi isigin sönmesini bekle derken? hangi kirmizi isik bu?
hangı arabada sınav olacaksın sen ?
ya ıste kırmıızı ısık yanıyor unlem gıbı arabayı calıstrdgnda bırkac sanıye ıcınde sonuyo ona da dıkkat et hoca anlatmadımı hıc

bende bi fırsat bulabilsem gidicem ehliyete...:)
ama araba kullanmayı eşim sağolsun çok güzel öğretti sabretti bana :)
hergün düzenli olarak talime çıktık....şimdi çok ilerledim...artık hatasız normal bir kullanıcı gibi kullanabiliyorum....
ilk fırsatta gidip alıcam ehliyetimi ama 3 yaşında oğlumu bırakacağım kimsem yok burda...
bi ehliyet kursuna gidip sordum konuştum böyle böyle diye...
10 gün kadar direksiyor derslerine gelmen gerekir onun dışında diğer derslere evden çalışıp girebilirsin demişti...
ama işte 10 gün bile ben derse gittiğimde bırakacam durum yok üff çok canımı sıkıyor bu durum benimde...

Keske banada önceden ögreten olsaydi benim yengem ehliyete giderken kuzenim daha 1 yasinda degildi ama kuzenimide alirdi arabaya arka koltukta otururdu (tabi özel cocuk koltugunda) kemeride iyi sekilde baglardilar tabi. sende gidersin insallah ehliyet dersine

arkadaşım bende 2 ay önce aldım ilk girişde sana tavsıyem yazılı sınavda en cok motor çalıs genelde ondan kalıyorlar ben öyle yaptım yazılı sınavlar ılk girişte direksiyonda öyle senı trafıkde kadırıyorlar arabayı oturuyorsn koltunu pedallaraa göre ayarlıyorsun mutlaka aynalarını kontrol ediyorsun sinyal verip kalkıyorsun seni dikde dur kalk yaptırıyorlar ısıklarda durup kalkıyorsun arabayı döndürtüyorlar sana sinyallı mı yavasmı nasıl felan bıtımee az kala geri vides görelim diyolar tabı arada aynalara bakman sart bırde saat 9 bucuk yönünde direkssonu tut felan dıylorlar hıc korma ıkı gun egıtım aldım ıkısındede hocalar besıncıde alırsın dedı sınav gunude kalırsam kalırım bosver dedim ama öyle rahat sürdümki güzel dediler zaten geçmiş olsun deyınce geçyorsun hiç dert etme arkadasım basarilar

öyle birsey yok dert etme rahat alırsın çünkü ben hiç bir derse katılmadım sadece direksiyon eğitimine iki gün
katıldım o kadar ikisini ilk sınavda gectım esın cok güzel öğretmiş sınavlarada eve calıs özellkle motor bn video ve internetten test cozdum sadece son gun sağlık ve trafık baktım bir hafta motor çalıstım ve hepsi gectim normalde beende calısan bırıyımm aksamları ıkı üc test cöz bir haftada motor tamam direksiyon dersı ıcın dert etme saat onda gel dıyolar sana dersın bebeğim var ılk ben kullanım dıye bebegını sadece bır saat bırakmıs olacaksın o kadar yarım saat öğretyorlar sadece yanı ıkı gün iki saat gibi düşün hocana teklıf edersın bebenıde getırırsın arkda 3 bayandan bırı tutar ıstersen hiç sorun etme bence bunları...:)

hangı arabada sınav olacaksın sen ?
ya ıste kırmıızı ısık yanıyor unlem gıbı arabayı calıstrdgnda bırkac sanıye ıcınde sonuyo ona da dıkkat et hoca anlatmadımı hıc

kontadan bagsedıyorsun arabanın anahtarı cevırıyorsun ama sonuna kadar değil buna ısıtma ıslemıde denır ıkı kez cevırıyorsun yanan ısıklar sonunce son kez cevırıp calıstıryorsun dirrek calıstırmak arabaya zarar veriyormus

Selam kızlar. 29 Haziran'da sınava giriyorum ben de. Ancak sorun şu ki; çalışamıyorum. Bugün finallerim başladı 18'ine kadar devam edecek. Aslında planım finallerden önce çalışmaktı ama Taksim, direniş filan derken uyuduğumuz uykuyu zor bulduk bırakın sınava çalışmayı :)

Finallerim bittikten sonra 10 gün kadar zamanım olacak, sizce çalışmak için yeterli mi? Bir de öğrenmek istediğim, sınavlardan kalırsak bir sonraki sınav için yine ücret ödüyor muyuz?

Bildiğim kadarıyla ödüyorsun cnm bende 29 hazıranda grcem ama hıc calısmıyorum :) kurs da baslamıs ama gtmeye usenyrm vala , cıkmıs sorulara bakarız

arkadaslar birde ne kadar ertelersenız fiyat artıryor haberiniz olsun ben 1.087 aldım eğliyeti benden öncekler sınavlar için ilk 450 yazıldı onlardan sonra ben yazılınca 600 oldum cok istiyorlar benden sonrakıler 700 oldu 600 lira kursa 50 lira bankaya 101 egliyet maliye 334 okuldan belge alıyorsun okuduna dahıl onun parası fotorafların parası ek 18 formumu ne var 20 mi 10 tl mı ne oyle giderlerin olacak 10 lira savcılık gidecek temiz raporu alcan sabıka varmı yokmu diye felan

malesef canım yaa, yasaklanmış çocuk getirmek... keşke öyle birşey olsa bende götürürdüm oğlumu....

4 yıldır ehliyetim var ama ilk öğrenirken ben çok zor olmuştu.
Ben araba kullanmayı öğrendiysem herkes öğrenir :)

Tesekürler tavsiyen icin :)

ben yaklasik 4 ay gittim kursa tabi her gun degil haftada 1 gun bazen 2 bazende haftada 3 gun
lise sondaydim ayni zamanda 18 yasinda aldim ehliyeti ben sifirdan baslamistim ne araba calistirdigim vardi ne frenledigim vardi
ama cok zevkli birsey zaten temel seyleri pistte ogretiyorlar korkulacak hic birsey yok
ben yurtdisindayim bu arada bizim burda arabalara kamera da takildi
sinav olurken kameradanda izlenecek ayni zamanda
cok zevk alicaksiniz bence valla cok seviceksiniz

Bende yurtdisindayim, sizin ora neresi ki arabalara kamera takilmis

Bende yurtdisindayim, sizin ora neresi ki arabalara kamera takilmis

canim bura bulgaristan
ben 2010 da almistim ehliyeti belkide sinavda kamerasiz olan son birkac kisiden biriydim
sonrasinda kamera takilacak demisti benim hoca tabi arastirmadim ama 3 yil gecti aradan
keske yine gitsem kursa cok zevkli yaaa resmen stres atiyor insan
arabamda yok ehliyetim paslandi paslanacak yani

bende cumartesi basladim derse bugun 3uncu gunumde çok heycanliydim ben ilk gun son 3 gun uyku girmiyordu gozüme herkez abartiyon falan dedi ben kendime guvenmiyordum açikcasi simdi daha rahatim direksiyon nasil tutulur vites degistirme arabayi çalistirma durdurmayi falan ogrendim bu hafta ben 4 kez dersim var haftaya hergun sonra bitiyor 20 saat :) zevkli ama stresli birsey :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…