bende bu konuda bi anımı anlatmak istiyorum ehliyet kursuna gittim yazılı sınavı gayet iyi dereceyle verdim falan direksiyon sınavında yanımda kursun sahibi oturuodu arkada denetmenler pek iyi gitmedi veremedim daha sonra ek ders için kursa gittim kurs sahibi olan adam da gümbür gümbür konuşan heybetli konuşunca yedi düvelden duyulan bi tip kapıdan girdim adamı gördüm herkesin içind bana dediki benımle beraber sınava girenlerden bi siz kaldınız vallahı orda bı ton ınsan benımde yasım ufak bı kıkırdasma ben tabe kıpkırmızı adam bagıra cagıra anlatıo kı ben bıran once ordan kacma amacıyla gtmısım kör gözüne parmak oldu şimdi görsün bakalım yolların fatihini:)
hangı arabada sınav olacaksın sen ?kirmizi isigin sönmesini bekle derken? hangi kirmizi isik bu?
hangı arabada sınav olacaksın sen ?
ya ıste kırmıızı ısık yanıyor unlem gıbı arabayı calıstrdgnda bırkac sanıye ıcınde sonuyo ona da dıkkat et hoca anlatmadımı hıc
bende bi fırsat bulabilsem gidicem ehliyete...:)
ama araba kullanmayı eşim sağolsun çok güzel öğretti sabretti bana :)
hergün düzenli olarak talime çıktık....şimdi çok ilerledim...artık hatasız normal bir kullanıcı gibi kullanabiliyorum....
ilk fırsatta gidip alıcam ehliyetimi ama 3 yaşında oğlumu bırakacağım kimsem yok burda...
bi ehliyet kursuna gidip sordum konuştum böyle böyle diye...
10 gün kadar direksiyor derslerine gelmen gerekir onun dışında diğer derslere evden çalışıp girebilirsin demişti...
ama işte 10 gün bile ben derse gittiğimde bırakacam durum yok üff çok canımı sıkıyor bu durum benimde...
bende bi fırsat bulabilsem gidicem ehliyete...:)
ama araba kullanmayı eşim sağolsun çok güzel öğretti sabretti bana :)
hergün düzenli olarak talime çıktık....şimdi çok ilerledim...artık hatasız normal bir kullanıcı gibi kullanabiliyorum....
ilk fırsatta gidip alıcam ehliyetimi ama 3 yaşında oğlumu bırakacağım kimsem yok burda...
bi ehliyet kursuna gidip sordum konuştum böyle böyle diye...
10 gün kadar direksiyor derslerine gelmen gerekir onun dışında diğer derslere evden çalışıp girebilirsin demişti...
ama işte 10 gün bile ben derse gittiğimde bırakacam durum yok üff çok canımı sıkıyor bu durum benimde...
hangı arabada sınav olacaksın sen ?
ya ıste kırmıızı ısık yanıyor unlem gıbı arabayı calıstrdgnda bırkac sanıye ıcınde sonuyo ona da dıkkat et hoca anlatmadımı hıc
Selam kızlar. 29 Haziran'da sınava giriyorum ben de. Ancak sorun şu ki; çalışamıyorum. Bugün finallerim başladı 18'ine kadar devam edecek. Aslında planım finallerden önce çalışmaktı ama Taksim, direniş filan derken uyuduğumuz uykuyu zor bulduk bırakın sınava çalışmayı :)
Finallerim bittikten sonra 10 gün kadar zamanım olacak, sizce çalışmak için yeterli mi? Bir de öğrenmek istediğim, sınavlardan kalırsak bir sonraki sınav için yine ücret ödüyor muyuz?
Keske banada önceden ögreten olsaydibenim yengem ehliyete giderken kuzenim daha 1 yasinda degildi ama kuzenimide alirdi arabaya arka koltukta otururdu (tabi özel cocuk koltugunda) kemeride iyi sekilde baglardilar tabi. sende gidersin insallah ehliyet dersine
arkadaşım bende 2 ay önce aldım ilk girişde sana tavsıyem yazılı sınavda en cok motor çalıs genelde ondan kalıyorlar ben öyle yaptım yazılı sınavlar ılk girişte direksiyonda öyle senı trafıkde kadırıyorlar arabayı oturuyorsn koltunu pedallaraa göre ayarlıyorsun mutlaka aynalarını kontrol ediyorsun sinyal verip kalkıyorsun seni dikde dur kalk yaptırıyorlar ısıklarda durup kalkıyorsun arabayı döndürtüyorlar sana sinyallı mı yavasmı nasıl felan bıtımee az kala geri vides görelim diyolar tabı arada aynalara bakman sart bırde saat 9 bucuk yönünde direkssonu tut felan dıylorlar hıc korma ıkı gun egıtım aldım ıkısındede hocalar besıncıde alırsın dedı sınav gunude kalırsam kalırım bosver dedim ama öyle rahat sürdümki güzel dediler zaten geçmiş olsun deyınce geçyorsun hiç dert etme arkadasım basarilar
ben yaklasik 4 ay gittim kursa tabi her gun degil haftada 1 gun bazen 2 bazende haftada 3 gun
lise sondaydim ayni zamanda 18 yasinda aldim ehliyeti ben sifirdan baslamistim ne araba calistirdigim vardi ne frenledigim vardi
ama cok zevklibirsey zaten temel seyleri pistte ogretiyorlar korkulacak hic birsey yok
ben yurtdisindayim bu arada bizim burda arabalara kamera da takildi
sinav olurken kameradanda izlenecek ayni zamanda
cok zevk alicaksiniz bence valla cok seviceksiniz
Bende yurtdisindayim, sizin ora neresi ki arabalara kamera takilmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?