Ehliyeti

kateaust

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
9
Puanlar
1
Merhabalarr
Sizinle daha önce paylaştığım ehliyet alma macerama devam ettim ve yarın sabah 10 da direksiyon sınavım var. Biraz gergin biraz korkuyorum da bakalım umarım geçerim 💗💗

Git yat uykusuz girme sınava
Ne işinvar burada uykunu kaçır gergin yorgun dalgın gir sınava
Geçemezsin diyeyim sana

Merhabalarr
Sizinle daha önce paylaştığım ehliyet alma macerama devam ettim ve yarın sabah 10 da direksiyon sınavım var. Biraz gergin biraz korkuyorum da bakalım umarım geçerim 💗💗
Başarılar dilerim, bol şans. ✨

Merhabalarr
Umarım çok başarılı geçer 🙏🏻 sınav anında herhangi bir derste parkur tamamlıyormus gibi düşünün lütfen kendinizi kasmayın inanin kendinizi kasinca hiç yapmadıginiz hataları yapıyorsunuz(tecrübe 🥲) sinyallere çok dikkat edin😭😭 tekrardan başarılar 💗💗

İsmin melis mi melis diye bir arkadaşımda yarın girecek sınava 😆😆

O paralel park zımbırtısından tam iki kez kaldım 😂 iyi şanslar. Acele etmeyin yavaş olsun doğru olsun. Hayat mottom. Tabi yarım saate de dikkat etmek gerekir normal seyirde bişiler yapın işte. Başarılar

Benim de bu pazar günü direksiyon sınavım var. Çok heyecanlıyım 😣
Her an sinyal yakmayı unutacak gibiyim birde güzergahları karıştırmamam gerekiyor tabii🤦🏻‍♀️

Benim de bu pazar günü direksiyon sınavım var. Çok heyecanlıyım 😣
Her an sinyal yakmayı unutacak gibiyim birde güzergahları karıştırmamam gerekiyor tabii🤦🏻‍♀️
alabilirseniz eczaneden dideral ilaç alın reçetesizde satılıyor. Yada pasiflora. sınravdan 1-2 gün once kullanmaya başlayın heyecanı güzel baskılıyor. Aslında sinyali bile unutmazsınızda hep heyecandan oluyor e tabi birde pratik az yapınca koca makine. Acele etmeden sanki kendi başınıza araç sürüyor gibi düşünün. Birde girecegini güzergahın youtubede videoları varsa ben onları izlerdim araba sürüyor gibi yapardım evde tekte geçtim. Extra ders bile almamıştım.

Bende dönüşlerde hangi yönde dar yada geniş donecegimi karıştırıyordum. kullandıkça alışıyor insan.

alabilirseniz eczaneden dideral ilaç alın reçetesizde satılıyor. Yada pasiflora. sınravdan 1-2 gün once kullanmaya başlayın heyecanı güzel baskılıyor. Aslında sinyali bile unutmazsınızda hep heyecandan oluyor e tabi birde pratik az yapınca koca makine. Acele etmeden sanki kendi başınıza araç sürüyor gibi düşünün. Birde girecegini güzergahın youtubede videoları varsa ben onları izlerdim araba sürüyor gibi yapardım evde tekte geçtim. Extra ders bile almamıştım.

Bende dönüşlerde hangi yönde dar yada geniş donecegimi karıştırıyordum. kullandıkça alışıyor insan.
Teşekkür ederim. Evet youtube'de güzergah videosu var bol bol izleyeyim en iyisi. Zaten heyecandan normalde yapmadığım hataları yapıyorum. 😞

Back
X