Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhabalarr
Sizinle daha önce paylaştığım ehliyet alma macerama devam ettim ve yarın sabah 10 da direksiyon sınavım var. Biraz gergin biraz korkuyorum da bakalım umarım geçerim
Merhabalarr
Sizinle daha önce paylaştığım ehliyet alma macerama devam ettim ve yarın sabah 10 da direksiyon sınavım var. Biraz gergin biraz korkuyorum da bakalım umarım geçerim
Merhabalarr
Umarım çok başarılı geçer sınav anında herhangi bir derste parkur tamamlıyormus gibi düşünün lütfen kendinizi kasmayın inanin kendinizi kasinca hiç yapmadıginiz hataları yapıyorsunuz(tecrübe ) sinyallere çok dikkat edin tekrardan başarılar
O paralel park zımbırtısından tam iki kez kaldım iyi şanslar. Acele etmeyin yavaş olsun doğru olsun. Hayat mottom. Tabi yarım saate de dikkat etmek gerekir normal seyirde bişiler yapın işte. Başarılar