• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ehliyetsiz araç kullanan kayınvalide!

balbebekim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2013
60
10
28
Adana
Kızlar başlıktan da anlaşıldığı gibi durum bu.
Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.

Siz olsaydınız nasıl davranırdınız?

Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.

işini şansa bırakma bir tanıdığın yoluyla şikayet et bence:-}............................................................................

Mahalle aralarında kullanıyor, ben birinin çocuğuna zarar gelirse çok üzülürüm. Uzun zamandır şikayet etmeyi düşünüyorum. Ama benim şikayet ettiğimi öğrenebilirler mi? bilginiz var mı?
Hoş Allah biliyor, ama bence doğru olan bu. Ehliyeti alınca kaza yapmayacağı belli mi? oda değil, ama o zaman belki vijdan yapmam, neticede kazanmış almış derim.

Araç kullanmayı yeni öğreniyor, ehliyet kursu devam ediyor, ama sık sık karşısına araba çıktığında afalladığını titremeye başladığını söylüyor, ben benden gidiyorum.

saçmalama bence ne alaka kadın öğreniyor işte nasıl öğrenecek çocukların olduğu yerlerde sürmesin bunu söylemen yeterli polise söylesen bile bir şey olacağını sanmam yanında ehliyetli birisi varsa trafiğin olmadığı yerlerde sürebilir, herkes bu şekilde öğreniyor.

En yakın karakola plaka numarası verilip nezarete atılması ön görülür :1:

Mahalle arasında kullanmadan öğrenemez ki.
Bunu bir çoğumuz yaptık kursa gitmeden önce.
Trafiğe çıkmadığı sürece bence sorun yok ama dediğiniz gibi birine zarar da verebilir.
Bilemedim şimdi ben...

bence şikayet etmemelisin
hem senin yaptıgın eblli olur dıye dusunuyorum aile içi mesleklerden ötürü diye düşünüyorum,

ufak hasarlarla can kaybı olmadan kaza yapacağını bilsek bırak yapsın dicem:) belki kalp krıizi geçirir sende kurtulursun:60: tabii kv ni sevmiyorsan.

etme tabikide cesaret ver pratik yapsın sen güzel bi dille söyle annecim tenha yerlerde ıyıce öğrendıkten sonra trafıge cık sen ıyı suruceksın suruyosunda ama çocuklar falan anıden cıkabılr falan de. hem zaten ehlıyetınıde alıyormuş kazanır alır inş. şikayet etme cnm bence

İyide hoca tutsun o şekilde öğrensin, neden kendi başına çıkıp mahalle aralarında öğreniyor....
bende araç kullanıyorum, ama ehliyetim yokken bir kere binmedim bile.

İyide hoca tutsun o şekilde öğrensin, neden kendi başına çıkıp mahalle aralarında öğreniyor....
bende araç kullanıyorum, ama ehliyetim yokken bir kere binmedim bile.

tamam doğru da trafiğe ana yola çıkmıyor sonuçta abartmışsınız yani sırf kadından hoşlanmıyorsunuz diye sanırım :31::31:

Öff ya bilemedim işte kızlar :)

Benimde evladım var,
55 yaşında kalp hastası yeni ehliyet almak için uğraşan, hatta 15 yıldır araç kullanan insanların arabasına bindiğinde korkudan çığıran (ortada sebep yokken)
birinin gelip evladımı öldürdüğünü düşünemiyorum, kim ne derse desin. Parası var tutsun hoca o şekilde öğrensin, kıyamıyorda paraya, haketmiyormu sizce.

eşin babasına söylesin. bak bir şey olur annem hapise girer. ehliyet alana kadar kullandırma arabayı baba desin
. eşinize sadece şunu deyin. .bak annenin yolunu bir trafik polisi keser,ehliyet ister. bu iş belli olmaz hiç. yok derse al başına belayı. lütfen izin vermeyin kullanmasına babanada söyle deyin. kadın resmen mahalle arasında trafik canavarı gibi. baksana elleri falan titriyormuş. bir panikler birine çarpabilir.

Son düzenleme:
Back
X