Ei/ Nianls/ Sevgilisi inat olanlar, zm nedir?

Benimdilemmam

Pain...
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2008
5.431
1.273
173
arkadaşlar sevgilim inatçı bir erkek
kendı de kabul edıyor
pekı benım gıbı bu sorun muzdarıp olanlar nası yendıler bu sorunu ya da nasıl yenmeye çalışıyorlar?

valla iantlığını bende zamanında inat yaparak kırdım..
biliyorki artık inadı tuttuğunda benimde utacak ve herşey daha alt üst olacak!

Hiç uğraşmam inadını kırmak için..Onun inadına karşı benim inadım...O uğraşsın ve sonuçlarına katlansın derim...:dilcikar:

Hiç uğraşmam inadını kırmak için..Onun inadına karşı benim inadım...O uğraşsın ve sonuçlarına katlansın derim...:dilcikar:
valla evli olanların tuzu kuru olduğu için nasıl olsa koca döncek dolaşcak evine gelcek:delphin:hdi bide sevgili olup eviniz ayrı olsun da bakalım ozmn umursamayın aşkınızı da ben de göriyim:içelim: zaten inat yaptığında onun ceremesi başka bi konuda muhakkak en acılı tarafından çıkartılıyohihoyyyt

valla evli olanların tuzu kuru olduğu için nasıl olsa koca döncek dolaşcak evine gelcek:delphin:hdi bide sevgili olup eviniz ayrı olsun da bakalım ozmn umursamayın aşkınızı da ben de göriyim:içelim: zaten inat yaptığında onun ceremesi başka bi konuda muhakkak en acılı tarafından çıkartılıyohihoyyyt

Bitanem benim sevgililik hayatım da oldu....Birden hoop diye gökten inme evlenmedim ki....yerimseniben

Erkekleri sevgiliyken tanımak daha zor tabi..

Bekarken çok alttan alırsanız evlilikte elinizi verdiniz mi kolunuzu alamazsınız..

Dönüp dolaşacağı yer evi derken ? Hiç bu gözle bakmadım..Evliyiz ama mecbur olduğundan eninde sonunda gelecek diye bakmam...Beni sevdiği için,benle hayatına devam etmek istediği için ve doğru ve mantıklı kararları genellikle en çok benim verdiğimi bildiği için...

Ve şimdiye dek hiç yanılmadığımı gördüğü için...

Eğer adamın ruhunda varsa yanlışlık evli de olsa bekar da olsa farketmez..Ama karşısında güçlü karakterli bir kadın görünce o inat törpülenmeye başlar zamanla..

bekar olunca aman onun dediği olsun diye hep alttan almayı düşünecek genç bir bayanın vay haline..Zaten adamı da buna alıştıracağı için çok zor zamanlar yaşar...

Son düzenleyen: Moderatör:
bende seven ınsanda ınattan cok sevgısı agır basar dıye dusundugum ıcın cok ekstrem durumlar hariç
bende ınat ettıgı konularda ınadından deılde benım acımdan olayı anlatıyorum
dırek ınada ınat gıtmıyorum da zaten cok uzun suredır beraber degılız 6 aydır beraberız
hala anlatmama ragmen yapıyorsa esas o zaman kararımı verıyorum
sankı buna sabrım yetmeyecek gıbı ılerıde

bende seven ınsanda ınattan cok sevgısı agır basar dıye dusundugum ıcın cok ekstrem durumlar hariç
bende ınat ettıgı konularda ınadından deılde benım acımdan olayı anlatıyorum
dırek ınada ınat gıtmıyorum da zaten cok uzun suredır beraber degılız 6 aydır beraberız
hala anlatmama ragmen yapıyorsa esas o zaman kararımı verıyorum
sankı buna sabrım yetmeyecek gıbı ılerıde

Açıklamanıza rağmen empati yapmayı pek denemiyor ve hep kendi açısından bakıyor olaylara? Öyle mi ? Çok zor...

Ben anlaşamazdım bu tarz bir kişilikle ..

evet zor oluyor bademcım:(
baska bu konuda sevdıgı ınsanla ıle orta yolu bulmayı başarmış bu ınadı kırmıs bayanlar onerılerınızı beklıyorum

Diğer mesajlarına baktım şimdi canım 6 aydır tek çiçeğini görmedim demişsin..benneyaptımki

Mesela bu benim için sorun olurdu,kafama takardım yani..

İlla benim gönlümü hoş etmeli karşımdaki adam...

Erkekleri çıkarken flort ederken tanımak çok zor..Çünkü iki taraf da en iyi yönlerini göstermeye çalışır..6 ay değil 6 yıl da çıksanız gezseniz yeterince tanıyamazsınız..Ki evli insanlar bile birbirlerini tam anlamıyla tanıyamıyorlar...

Kafanızda belli prensibleriniz olur,onları bilir ve ona göre seçimlerinizi yaparsanız daha sağlıklı diye düşünüyorum...

Bana gelince bizim anlaşma dönemimiz 3 ay sürdü.Herşeyi en başından konuştuk..Her gün sadece gezip tozalım yerine bunlarla birlikte birbirimizin prensiblerini öğrenmeye çalıştık..Tanışıklığımızın 7 . ayı da evlendik..Asıl tanıma evliyken başlıyor....a.s

canım 7 ay felan olacak
bır ayda tanıma donemı o donem almıstı aslında sonrasında almadı bakalım ılerıde ozel bı gunum olacak o zamanda gondermezse gercekten saglam bır tepkı verecegım
bende zamandan cok olaylarla bır ınsanın tanındıgını gecmısımde cok net yaşadım
bende hep flort donemını cok uzatmadan karar verebılecegım bırı olsun ıstemıstım
gecmıste kalbımle karar verdım cok uzuldum
sımdı mantıgım devreye gırmelı

canım 7 ay felan olacak
bır ayda tanıma donemı o donem almıstı aslında sonrasında almadı bakalım ılerıde ozel bı gunum olacak o zamanda gondermezse gercekten saglam bır tepkı verecegım
bende zamandan cok olaylarla bır ınsanın tanındıgını gecmısımde cok net yaşadım
bende hep flort donemını cok uzatmadan karar verebılecegım bırı olsun ıstemıstım
gecmıste kalbımle karar verdım cok uzuldum
sımdı mantıgım devreye gırmelı

Pırlantacığım şöyle söyliyim..Benim eşim de öyle çok fazla kadın ruhundan anlayan,çok ilişkisi olduğu için bir kadına nasıl jestler yapabileceğini bilen biri değildi.( doğru düzgün sevgilisi olmamış zaten ).Hep benim dürtmemle...

En sonunda şöyle bir olayın farkına vardım..Erkeklere ne istiyorsan söyleyeceksin..Ben söylemeyeyim,o kendi anlasın..Ben söyledikten sonra ne kıymeti kalır demeyeceksin..Diyelim çiçek mi istiyorum...Akşama çiçekle seni görsem de boynuna kocaman sarılsam...diye mesaj çekiyorum..Eve çiçekle geliyor :)

Mesela hayatım diyorum..Efendim diye cevap verdi mi ben yine hayatım diyorum..Taaa ki anlayıncaya dek hayatıııımmmm diyorum..O zaman o da ya hayatım ya da canımın içi vs diyor...Ama artık alıştı...Daha az dürtmeye başladım....

Erkekleri törpülemek gerekiyor malesef...Eğer o biz söylemeden anlasın,yapsın diye beklersek elimize hiç bir şey geçmez,üzüldüğümüzle kalırız..

Mantık konusuna gelince aynı fikirdeyim..Kalp de önemli ama evlilik düşünülüyorsa mantık çok önemli..ıkisinin dengesi..Ama mantık biraz daha başı çekmeli...a.sa.s.

Pırlantacığım şöyle söyliyim..Benim eşim de öyle çok fazla kadın ruhundan anlayan,çok ilişkisi olduğu için bir kadına nasıl jestler yapabileceğini bilen biri değildi.( doğru düzgün sevgilisi olmamış zaten ).Hep benim dürtmemle...

En sonunda şöyle bir olayın farkına vardım..Erkeklere ne istiyorsan söyleyeceksin..Ben söylemeyeyim,o kendi anlasın..Ben söyledikten sonra ne kıymeti kalır demeyeceksin..Diyelim çiçek mi istiyorum...Akşama çiçekle seni görsem de boynuna kocaman sarılsam...diye mesaj çekiyorum..Eve çiçekle geliyor :)

Mesela hayatım diyorum..Efendim diye cevap verdi mi ben yine hayatım diyorum..Taaa ki anlayıncaya dek hayatıııımmmm diyorum..O zaman o da ya hayatım ya da canımın içi vs diyor...Ama artık alıştı...Daha az dürtmeye başladım....

Erkekleri törpülemek gerekiyor malesef...Eğer o biz söylemeden anlasın,yapsın diye beklersek elimize hiç bir şey geçmez,üzüldüğümüzle kalırız..

Mantık konusuna gelince aynı fikirdeyim..Kalp de önemli ama evlilik düşünülüyorsa mantık çok önemli..İkisinin dengesi..Ama mantık biraz daha başı çekmeli...a.sa.s.
bademcım oncelıkle cevabın ıcın ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım:1hug:
benım sevgılımde aksıne baya ılıskılerı olan bırı
cıcek konusunu soyledım , oda hemen alırsan sen soyledın dıye almıs olurum boyle seylerı bırak ben sana suprız yapayım dedı beklıyoruz işte:)
1 aydır felan hıcbırsey soylemıyorum bakalım o bekledıgım tarıhte almazsa gercekten tepkı verecegım
dıger seylerdede ben kaprıs yerıne dırek sundan hoslanıyorum bundan hoşlanmıyorum dıye acıklarım
cok haklısın işte ama duygular olunca bıcak gıbı kestırıp atılmıyor

bademcım oncelıkle cevabın ıcın ılgılendıgın ıcın tesekkur ederım:1hug:
benım sevgılımde aksıne baya ılıskılerı olan bırı
cıcek konusunu soyledım , oda hemen alırsan sen soyledın dıye almıs olurum boyle seylerı bırak ben sana suprız yapayım dedı beklıyoruz işte:)
1 aydır felan hıcbırsey soylemıyorum bakalım o bekledıgım tarıhte almazsa gercekten tepkı verecegım
dıger seylerdede ben kaprıs yerıne dırek sundan hoslanıyorum bundan hoşlanmıyorum dıye acıklarım
cok haklısın işte ama duygular olunca bıcak gıbı kestırıp atılmıyor

Canım illa özel gün mü gerek çiçek içinopuyorumnanaktan

Öyle derse sen de "söylemeyeyim söylemeyeyim dedim ,ama baktım ki ne gelen var ne giden hala...illa özel bir gün mü gerek ? aradan aylar geçti... diye lafı yapıştırırdım..kaydirigubbakcemile3

inatçılık onu inadıyla başbaşa bırakmanızla belki bi nebze olsun giderilebilir tamam istediğini yap derseniz o da inat etmeyi bırakır zaten inat etsede o zamanda inadın zevki çıkmaz fisfisfis

inatçılık onu inadıyla başbaşa bırakmanızla belki bi nebze olsun giderilebilir tamam istediğini yap derseniz o da inat etmeyi bırakır zaten inat etsede o zamanda inadın zevki çıkmaz fisfisfis

Bu inat kırmaya çalışmanın karşılıklı bir inat yarışına dair olduğunu sanmıyorum ki inadın zevkine mani olma düşüncesi olsun...

Back
X