Pırlantacığım şöyle söyliyim..Benim eşim de öyle çok fazla kadın ruhundan anlayan,çok ilişkisi olduğu için bir kadına nasıl jestler yapabileceğini bilen biri değildi.( doğru düzgün sevgilisi olmamış zaten ).Hep benim dürtmemle...
En sonunda şöyle bir olayın farkına vardım..Erkeklere ne istiyorsan söyleyeceksin..Ben söylemeyeyim,o kendi anlasın..Ben söyledikten sonra ne kıymeti kalır demeyeceksin..Diyelim çiçek mi istiyorum...Akşama çiçekle seni görsem de boynuna kocaman sarılsam...diye mesaj çekiyorum..Eve çiçekle geliyor :)
Mesela hayatım diyorum..Efendim diye cevap verdi mi ben yine hayatım diyorum..Taaa ki anlayıncaya dek hayatıııımmmm diyorum..O zaman o da ya hayatım ya da canımın içi vs diyor...Ama artık alıştı...Daha az dürtmeye başladım....
Erkekleri törpülemek gerekiyor malesef...Eğer o biz söylemeden anlasın,yapsın diye beklersek elimize hiç bir şey geçmez,üzüldüğümüzle kalırız..
Mantık konusuna gelince aynı fikirdeyim..Kalp de önemli ama evlilik düşünülüyorsa mantık çok önemli..İkisinin dengesi..Ama mantık biraz daha başı çekmeli...a.sa.s.