• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim Arkadalk sitesine ye olmu..

my_baby

masumdum..artık ürkeğim:(
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2009
146
2
96
42
- Yurtdışı
geçenlerde telefonunda silinmiş bir numara buldum ve aradım bir kadın çıktı ve ona eşimin ismini söyleyip tanıyıp tanımadığını sordum
o da bana
hayır dedi
ama birazdaha sorunca anladım ki ismini farklı vererek internette arkadaşlık sitesinde tanışmış o kadınla ve evli olduğunu söylememiş.kameralı görüşmüşler..ve eşim ona benimle yakınlık kurma ben evlilik düşünmüyorum kimseye aşık olamam senin bana aşık olduğunu hissedersem bitiririm muhabbeti falan demiş..arkadaş gibi konuşmuşlar ama onu görmek için kadının bulunduğu şehre gitmek istemiş güya kadının dediğine göre.ama görüşmemişler hiç..ben bunu duyup çıldırdım..ve eşim kabul etmemdi..birsürü bahane buldu yok eski kocasını tanıyorum o kadının o yüzden konuştum çocuklarını göstermesi için falan diye..sonra o sitedeki nikini buldum tam emin değilim ama 1 yıl olmuş üye olalı..ve bana beni çok sevdiğini bensiz yaşyamayacağını söylüyo ama ben hazmedemiyorum..kabul etmiyo..kadının dediğine göre başka bir msn adresi ve hattı varmış:((

herşey ortada
ne yapmayı düşünüyorsunuz?
boşanmaya cesaretiniz var ise olayın üstüne gidin
yok ise de yaptığını yanına bırakmayın, bin pişman edin...

erkekler hep aynı olmak zorundamı bu tarz seylere bulasmayaan neredeyse yok gibi ama kızmakda cok cok haklısın sevgili ilişkilerinde bile hazmedilemeyen sey evlilikde hiç hazmedilemez buyuk hata yapmıs iyi bir konusma yapman lazım bence konu evlilik oldugu icin boşanmak falan kolay degil ama burnundan getir

söyledim biteceğini hatta gideceğimi ama zil zurna içip eve geldi kadını aradı benim yanımda ben sana sevgili olalım dedim mi falan diye..o da yok dedi ama neden konuşuyo bu hazmedilemez bişey..içimden çok şey koptu gitti..sanırım şu anda şoktayım tepki veremiyorum..olmamış gibi davramıyorum ne zaman çıkacak acısı bilmiyorum..çok değişik bi duygu..

Allahım benim ve eşimin aklına mukayet olllll....................... bizim türk erkekleri de ne kadar arkadaş canlısı oldular he .....iş yeri olmadı internet ille bi arkadaş edinecekler ne varsa

geçenlerde telefonunda silinmiş bir numara buldum ve aradım bir kadın çıktı ve ona eşimin ismini söyleyip tanıyıp tanımadığını sordum
o da bana
hayır dedi
ama birazdaha sorunca anladım ki ismini farklı vererek internette arkadaşlık sitesinde tanışmış o kadınla ve evli olduğunu söylememiş.kameralı görüşmüşler..ve eşim ona benimle yakınlık kurma ben evlilik düşünmüyorum kimseye aşık olamam senin bana aşık olduğunu hissedersem bitiririm muhabbeti falan demiş..arkadaş gibi konuşmuşlar ama onu görmek için kadının bulunduğu şehre gitmek istemiş güya kadının dediğine göre.ama görüşmemişler hiç..ben bunu duyup çıldırdım..ve eşim kabul etmemdi..birsürü bahane buldu yok eski kocasını tanıyorum o kadının o yüzden konuştum çocuklarını göstermesi için falan diye..sonra o sitedeki nikini buldum tam emin değilim ama 1 yıl olmuş üye olalı..ve bana beni çok sevdiğini bensiz yaşyamayacağını söylüyo ama ben hazmedemiyorum..kabul etmiyo..kadının dediğine göre başka bir msn adresi ve hattı varmış:((

öyle de bir yaşar kibuyrunnnnnnnnn
eşine bu kötülüğü yapan hemde nasıl yaşar
:sinifsinif:

bunun aldatmadan farkı nedir?
bence de boşanamayacksanız daha da eşelemeyin olayı.
diğer msn adresini falan bulmaya çalışmayın..

Herşey ortadayken nasıl inkar edebiliyorlar hayret birşey.
Hep aynı muhabbet şu şöyleydi bu böyleydi,seni çok seviyorum sensiz yaşayamam..bla.bla..
Hazmediyorum dediğinize göre ne yapacağınızı siz bilirsiniz tabi.
Ama affedersenizde burnundan getirin,süründürün tabiri caizse.

ben blmiyorum nasıl tepki vereceğimi şimdilik kabullenmiş ve inanmış göründüm yoksa kapıyı çekip çıkacaktım

çok iğrenç bir durum..ben sadece evliliğimiz için çabalarken sadece onu düşünüp gözüm ondan başkasını görmezken 2 yıldır internet önümde olduğu halde arkadaşlık sitelerinin adreslerini dahi blmezken adamın yaptığına bak..en çok bunu hazmedemiyorum..amacı sohbetse benle etsin ya da başka her ne ise benimle yapsın..eğer yetmiyorsam bunu bana söylesin yollarımız ayrılsın nedir bu yaa?

çok iğrenç bir durum..ben sadece evliliğimiz için çabalarken sadece onu düşünüp gözüm ondan başkasını görmezken 2 yıldır internet önümde olduğu halde arkadaşlık sitelerinin adreslerini dahi blmezken adamın yaptığına bak..en çok bunu hazmedemiyorum..amacı sohbetse benle etsin ya da başka her ne ise benimle yapsın..eğer yetmiyorsam bunu bana söylesin yollarımız ayrılsın nedir bu yaa?

Eşşoğlu eşşek:mymeka::teselli:

devamını getırıp sonu mahkemede bıtırebıleceksenızkurcalamaya devam edın
eger ben bosanamıyacagım dıyorsanız esınızın dedıklerıne kanmıs ınanmıs gıbı davranın
sonra ınandırıcılıgınız kalmaz
bırsefer yapan 2. 3. 4. de yapar
kendınız kararınızı verın

Back
X