• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eim Arkadalk sitesine ye olmu..

valla bana göre işin çok zor canım ama karar senin açıkcası bende hazmedem böle bişeyi evlenmeden önce bir arkadaşlık dönemim oldu ve aynı olay başıma geldi hemen resti çektim kaldırılacak şey değil gerçekten adamın her koynuna gişrmende aklına gelir sen bence biraz daha araştırma yap hep kendi fikrinde hem eşinle ilgili yani şöle eşinin evden seyhat amaçlı ayrıldımı eve geliş gidiş saatleri baktınn kocan masum devam değilse verilecek karar senin hazmederim gidecek yerim yok muhtacım dersin çekecen yoksa o diyardan gidecen canımcım:olmaz:

Arkadaşlar bu internet takibini nasıl yapıyorsunuz, yani nasıl buldunuz arkaaşlık sitesine kayıt olduğunu.Çok merak ettim,bizede öğretinde takip edelim bizimkileride.

ben telefonundan silinmiş numarayı buldum canım onu da yapan bir kaç telefon var..nokia n51 ve bir kaç marka daha ama silinse de numaralar ve sms ler protokoll denilen bir yere kaydoluyo..türkçesi ne bilmiyoruma ama arama kayıtlarına girince sağ tuşa basıyosun orda tüm ayrıntılar çıkıyo işte.. ordan buldum numarayı ve aradım

ayrıca internete gelince orda da diyelim üye ismi yazacaksın bir harf yazınca hemen altta çıkıyorya üye ismi ordan buldum nikini ortak kullanıyorsanız pc yi tüm harfleri denedim..sen de dene.. o üye olduğu siteyi açtım ordan baktım..ama internet geçmişini silmediyse o zaman bulabilirisn sildiyse olmaz silmesi için pc den çok iyi anlayan biri olması lazım

aayy sizden korkulur kızlar az değilsiniz valla nokıa ne dedin canım N51 dimi doğru anladım geçmiş kayıtları önemli tabikaydirigubbakcemile3

aayy sizden korkulur kızlar az değilsiniz valla nokıa ne dedin canım N51 dimi doğru anladım geçmiş kayıtları önemli tabikaydirigubbakcemile3

pardon nokia E51 ve bir kaç marka daha var yine nokia nın tam bilmiyorum ama keşke bunlara tanık olmasaydım ama bu konularda dedektif gibiyim tüm şifreleri çözerim..

Son düzenleme:
böyle konuları gördükçe erkeklerden nefret ediyorum
bi an gidip eşimin bile kafasına bişi geçiresim geliyor
neden ihtiyaç duyuyorlar başka kadınlara neden neden nedeeeen
zaten evlenmişsin demekki sevmişsin yada aşık olmuşsun
karım demişsin hayat arkadaşım demişsin yoldaşım demişsin
peki neden ondan başka birine ihtiyaç duyuyorsun be şerefsiz, be ahlaksız kansız!!!
senin için demiyorum arkadaşım yanlış anlaşılmasın ama
zaman zaman bunu yapanların affedilmesini duymak beni daha da üzüyor hatta kahrediyor !

ayyy ianamıorm ya lütfen boylelerinin yanına bırakmayın ben okurken nasıl oldm sinirimden anlatamam o adamı sürüm sürüm süründrrdm bunu midem almaz kolay değil o kadar pişman ederdm allah m yaşatmasn kimseye . ben kabullenemezdm kabullensem hep içim de güvenszlk olrdu ve güvensizlik olan bir ilişki nedir sizce .. güvensizlik demek mutsuzlk demek benm için . kendinize güvenin bayanlar hayatta dik duralm

Back
X