Eim en iyi dostum diyebilir misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi gelecekkorkusu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
eşim en iyi dostumdurr, hayat arkadaşım yoldaşımdır, ama annem babam kardeşim her şeyim diyemem onlarla aynı kefeye koyamam gibi geliyor, sonuçta o da bir insan gün gelir incitir hayal kırıklığına uğratabilir ve ben soluğu annemin babamın dizlerinde alabilirim...

Can Yücel in şiiri var ya "Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne" diye ben biraz o modda kalmaya çalışıyorum sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için...

depresif polyanna çağırmışsınız beni buraya ama, ne yazsam dayak yicem :)) yazmasam daha mı iyi :)))

ama şimdi okudum öle abartı durumlar yokmuş burda... sorun yok :) Allah daim etsin :)

Son düzenleme:

Dostum.arkadaşım,sırdaşım sığınağım herşeyim benim o.:asigim:
o olmayınca hayatın nasıl olduğunu şu günlerde dahi iyi anladım
varlığınn bile yettiğini,içimi dökebileceğim tek kişi olduğunu
ağladığmda omzuna yaslanıp huzur bulduğum olduğunu:asigim: :nazar:
bunların hepsini biliyordum eve ama şu askerlik süresinde
daha dahaaa iyi anladım...Rabbim onu bana bağışlasın :Saruboceq:

ne güzel eşi dostu olan ne çok arkadaşımız varmış
vallahi benim öyle değil,çok az şeyi paylaşıyoruz,bazen birbirimizin açığını birbirimize vermemek için bile uğraştığımız oluyor,sakladığımız şeylerimiz çok birbirimizden
hep istemişimdir herşeyimi paylaştığım bir eşim olsun diye
mesela bir günümüzü hep ayrıntıyla anlatırız birbirimize ama ,olayları sadece
duygularımızı değil
ne acı değilmi,işte bizde böyleyiz

yok canım sizin gibi olanlar da coktur eminim ama yazmadilar henuz sanırım
aslinda dost olsalar da bazen eslerin acigini birbirlerine vermemek icin ugrastiklari da acikca gorulebilir, ayrica herseyinin apacik ortada olmasi belki o kadar iyi degildir, erkekler cok uyaniklar bence biz de oyle olmasak enayi yerine koyulabiliriz

çok şükür evet...
hele ki insan tanıyıp bildiği tanış olduğu memleketten ayrılıp da meslek nedeniyle kendine çok çok yabancı bir yere gelince bu kendiliğinden oluveriyor...

En iyi dostum annem...Eşim arkadaşımdır, iyi arkadaşımdır hem de...Hatta artık telepatiye bile başladık nerdeyse, düşündüğüm anda telefonum çalıyor...:nazar:
Ama ne olursa olsun en iyi dostum annem...

Son düzenleme:
kesinlikle eşim en iyi dostum hayatta. herşeyimi paylaşırım oda benimle paylaşır.
aramızda gizli saklı yoktur. birbirimize çok güveniriz.
hayatta 2 dostum var biri annem diğeri eşim.

dert ortağım, sırdaşım, herşeyim. hiç sıkılmadan dinler beni. hep destekçimdir.
allah eksikliğini göstermesin.
hayatım onunla anlam kazandı.

Son düzenleme:
maazallah o hatayı bir kez yaptım ,yıllarıma maloldu
zannetmem ki yineleyeyim
anlatmam.
anlatamıyorum, dediğim vakit; "evet, lütfen anlatma zaten" der..
tek başınalığım ile çoktaaaaaan barışıp,bütünleştim
kırgınım,içim çok buruk..
ama dedim ya, kabullendim ..

eşim en iyi dostumdurr, hayat arkadaşım yoldaşımdır, ama annem babam kardeşim her şeyim diyemem onlarla aynı kefeye koyamam gibi geliyor, sonuçta o da bir insan gün gelir incitir hayal kırıklığına uğratabilir ve ben soluğu annemin babamın dizlerinde alabilirim...

Can Yücel in şiiri var ya "Bağlanmayacaksın bir şeye, öyle körü körüne" diye ben biraz o modda kalmaya çalışıyorum sonradan hayal kırıklığı yaşamamak için...

Üzerime alınmam konusunda emin olmasamda herzamanki sazanlığımla cevap vermek istiyorum:1closedeyes:
Ben kendi adıma yorumumu yazdım ben eşime kefilim her konuda, benim annem babam hayatta çok şükür.. Herkezin yeride ayrıdır ama EŞıM CAN DOSTUM. annem babam ailem herşeyim o benim...
sanırım beni incitecek adam çoktan incitirdi, sanırım şuan mutlu olamazdım can yücelin o sözünüde bu konuda üstüme alınmıyorum siz alırsınız herkezin kendi düşüncesi ve yaşanmışlığıyla alakalıdır.. Eşim beni birgün incitrse, aklım hayalim alamyacağı kötülüğü yaparsa onun vicdanına kalmış birşey... Ne yani incinip kırılacağız diye kimseye çok değer veremiycekmiyiz..:delphin:

Eşimin dostum diyebileceğim anları olmuştur evet ama çok az keşke her zaman öyle olabilsek ama maalesef.

Şu anda en iyi dostum diyebilirim ama 30 yıldan sonra :)) Aslında en iyi arkadaşım , sırdaşım , kankim kızım :)

Üzerime alınmam konusunda emin olmasamda herzamanki sazanlığımla cevap vermek istiyorum:1closedeyes:
Ben kendi adıma yorumumu yazdım ben eşime kefilim her konuda, benim annem babam hayatta çok şükür.. Herkezin yeride ayrıdır ama EŞİM CAN DOSTUM. annem babam ailem herşeyim o benim...
sanırım beni incitecek adam çoktan incitirdi, sanırım şuan mutlu olamazdım can yücelin o sözünüde bu konuda üstüme alınmıyorum siz alırsınız herkezin kendi düşüncesi ve yaşanmışlığıyla alakalıdır.. Eşim beni birgün incitrse, aklım hayalim alamyacağı kötülüğü yaparsa onun vicdanına kalmış birşey... Ne yani incinip kırılacağız diye kimseye çok değer veremiycekmiyiz..:delphin:

Değer vermeyelim demedim zaten, çok sevmekten aşırı bağlanmaktan bahsetmiştim, Can yücel in sözü değil şiiridir o, bulupta okursanız demek istediğimi daha iyi anlarsınız.
Ayrıca evet yaşanmışlıklarla ilgili bir durumdur, hayal kırıklıkları ile ilgili, ama çok değer verdiğiniz herşeyden önce tuttuğunuz kişi tarafından kırıldığınızda onun vicdanına kalmış diyemiyorsunuz dünyanız yıkılıyor...
Körü körüne bağlandığım her şeyden değer verdiğim tek kişi evladımdır benim için, oda iç güdüsel gelişen bir durum onun sevgisinde ölçü olmuyor yerimseniben

Son düzenleme:
evet eşim benim can dostum, herşeyim, yaşam kaynağım.

ancak eşim, çok ketumdur, hiçbir şeyini, duygusunu, düşüncesini paylaşmaz. Zaten bunları kimseyle paylaşmaz dolayısıyla paylaştığı kadarıyla bende onun dostu oluyorum.

esim,kesinlikle dostum,arkadasim.beni bu konuda hayal kirikligina ugratmadi..insallahta ugratmaz:nazar::nazar::nazar:

Tabiki hayatta her an hersey olabilir, ve hicbir zaman bende olmaz dememek lazim.
Ikimizde bunun bilincindeyiz ve ikimizde birbirimizin en iyi dostu oldugumuzu 9 senelik evliligimizde birbirimize zamanla kanitlamis durumdayiz.
Esim, benim hayatarkadasim, sevgilim, kocam, Ilk ve tek askim ve de en iyi dostum.
Benim su yalan dünyada tek saygi duydugum ve tek güvendigim insandir. Onun görüsü, onun dudaklarindan cikan her kelime benim icin cok önemlidir.
Aynisi benimde ona, oda benim dediklerimi cok dikkate alir.
Bu birlik ve beraberlik icinde ikimizde evlendikten sonra cok seyler basardik. Inanilmaz, aklimin ucundan gecmeyen bir basariya ve seviyeye ulastik. Kendi emegimizle, kimseden zirnik yardim almadan ve daha dogrusu istemeden. Ne maddi ne manevi kimse destek vermedigi icin cok mutluyum, cünkü biz ikimiz basardik, buda bizi cok birbirimize bagladi.
Darisi tüm evlenmek isteyenlerin basina :)))

maazallah o hatayı bir kez yaptım ,yıllarıma maloldu
zannetmem ki yineleyeyim
anlatmam.
anlatamıyorum, dediğim vakit; "evet, lütfen anlatma zaten" der..
tek başınalığım ile çoktaaaaaan barışıp,bütünleştim
kırgınım,içim çok buruk..
ama dedim ya, kabullendim ..

ben de uzun ugraslar verip biturlu degiatiremedigim seyleri kabullenme moduna geciyorum
kabullenme modunda insan kendini robot gibi hissediyor, ruhsuz, duygusuz gibi...
senin anlattigin bu durumu cok iyi anliyorum, en yakınında olan insana en uzak olmak...bunu bilirim, birlikteyken yalniz olmayi da..

hayır benim eşim en iyi dostum değil.....

eşim benim herşeyim....

yeri geldiğinde annem, babam, abim, ablam, kardeşim....

yeri geldiğinde arkadaşım, dostum, sırdaşım, canım.....

eş olmaktan çok öte....

herşeyim o benim parçamdanda öte, heryanım.....

Eşimin dostum diyebileceğim anları olmuştur evet ama çok az keşke her zaman öyle olabilsek ama maalesef.

aynen katılıyorum vereliniortak

ben de düşündüm evet bazen çok güzel arkadaş olduk ama o kadar az ki..

o kadar güzel bir duygu ki anlatamam. keşke her zaman öyle olsak.

Back
X