Eim horluyor ve uykuda konuuyor:(

Zilanur

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
1.019
3
116
Almanya
arkadaslar benimde bu aralari bir derdim var,
esim cok kötü horluyor ve rüyasinda buda yetmiyormus gibi konusuyor:(
arada bir elleriyle rüyasinda yumruk falan atiyor, okuyanlar belki buna gülecekdir ama ben krokuyorum, simdi birde hamileyim korkuyorumki karnima falan vurur, cocuga bir sey olur,
söylüyorum ona doktora gidelim, bana "gecer gecer" diyor,
inanin ne yapacagimi sasirdim, diyorum gizlice gitsem doktora durumu anlatsam ama ondan gizli islerde ypamak istemiyorum,
gecen gittik doktora benim esim Hepatit B hastasiya ilerleme yapiyor hastaneye sevk etti bizi simdi o yüzdende onu sik bogaz etmek istemiyorum ama böylede olmuyor:(
sizce ne yapayim???

Vallaha dediğin gibi başta güldüm ama çokta haklısınız:((
Hamile olmasanız neyse de Allah korusun bilinçsizce bir harekette bulunur da çocuğunuza bir zarar gelirse o kötü işte.. Ama o kadar da sert tepkiler vermiyordur herhalde -tatlicadiarzu-
Bence tez yoldan ikna et bir doktora görünsün. Tatlı dille derseniz kabul edecektir diye düşünüyorum..
Bu arada Allah kolaylık versin Umarım kazasız belasız sağlıklı bşr bebek dünyaya getirirsiniz :1hug:

fırsattan istifade sen de 2-3 çak gözünün üstüne
sabah morlukları gorunce ahh vahh tüh moduna girer "kendi kendini yumruklamışın kocacımm" dersin :delphin:lülülülülülü

gece videoya çek kendine izlet
bu çok etkili bi yöntem
ancak bu sekilde ikna olur tedaviye:1closedeyes:

arada bir elleriyle rüyasinda yumruk falan atiyor, okuyanlar belki buna gülecekdir ama ben krokuyorum, simdi birde hamileyim korkuyorumki karnima falan vurur, cocuga bir sey olur,
inanin ne yapacagimi sasirdim, diyorum gizlice gitsem doktora durumu anlatsam ama ondan gizli islerde ypamak istemiyorum,
gecen gittik doktora benim esim Hepatit B hastasiya ilerleme yapiyor hastaneye sevk etti bizi simdi o yüzdende onu sik bogaz etmek istemiyorum ama böylede olmuyor:(
sizce ne yapayim???

önce güldüm ama yumruk atması bence iyi değil. tehlikeli bebek için. bir doktora görünsün bence..yada siz sorun. şakaya alınır yanı yok gerçekten.

Eşiniz uyuduktan sonra başka bir yatağa geçin en azından şimdilik ve durumdan eşinize rahatsız olduğunuzu söylerek ayrı yatacağınızı söyleyin . birde cep telinin videosuna çekmek gerçekten işe yarar

Günlük strestek kaynaklanıyo olabilir...
Bende de zaman zaman oluyor tabi yumruk şeklinde değil ama ayaklanıp konuşuyorum...
Doktor yaşadığın stres ve yorgunluktan kaynaklanıyor dedi...

benımkıde fena horlar oylekı ust kattan komsular dahı duyuyo :bbo:
allahtan konusması yok alıstım zamanla ben
horlamayınca durtuyorum bıseymı oldu dıye artıkşakkıdı

allah sabır versın vereliniortak

ayy benmkide horluyor :((
Ama yumruk olayı falan çok kötü bişi ya .eşin uyuduktn sonra yatak falan değiştir.en azndan bebiş doğana kadar bu şekilde idare etmk zorundasn. yada doktora göründürmk şart:(

canım benim adını tam bilmiyorum ama bu bir çeşit uyku bozukluğu ve kendine veya sana zarar vere de bilir daha ileride uykudan kalkıp dolaşabilir uyurgezerlikten de farklı bişi üstelik geçenlerde bir belgesel vardı bunla ilgili national geographic de mutlaka doktora götürmen lazım

uyku bozuklukları diye yazsan nette açıklama bulursun o zaman da eşine okutup razı edersin canım

eşin horladığında hemen yan çevir horlama geçer cnm yumruk olayına üzüldüm horlama en etkili yol yan çevir öle yatsın

horlama yok ama konuşma ve etrafa yumruk atma tekme atma gibi şeyler benim eşimdede var gerçekten zor bi durum bende kormuyo değilim bu yumruk yada tekmelerden biri bana gelcek die anlatırken belki komik görünüyo ama yaşayan için gerçekten zor seni çok iyi anlıyorum canım benim eşim özellikle çok yorulduğu günler bu tür şeyleri daha çok yapıyo hatta yoğun bi günün ardından yatarkende bana diyo istersen bu akşam ben içerde yatim deyi :)

sizce ne yapayim???

canım konu dışı birşey ama eşiniz hepatit hastası ya bebek için drla görüştünüz değil mi?
eşinize kendinizi gece uykuda güvende hissetmediğinizden bahsedin. ben rendavunu şu güne alıoyorum gideriz değil mi diye ekleyin...

kolay gelsin canım.a.s.

Valla benim de eşim hep horlar , söyleyince horlamıyorum der. Uykunda nasıl bileceksin ki? Çeken bilir. Ben de yan döndürüyorum bu seferde itekliyorsun diye kızıyor. Ben doktora gitmezsen artık senle yatmayacağım dedim, ikna oldu. küçük dili sarkmış lazer mi ne uygulayacaklar toparlasın diye. Kurtulcam inşallah. Sen de rahatsızlığının hat safhada olduğunu belirt ille gider herhal

zilanur önce tebrik ediyim :) saglikla kucagina al minnosunu...

seni esinin vizesini beklerken yasadigin sorunlarla ilgili konularindan hatirliyorum... esine kavusmussun hatta meyve de yoldaymis bile cook sevindim :)

simdi ... bence böyle durumlarda esini beklerkenki gözyaslarini ve özlemini hatirla :) dön ve saril canimmm iyi ki yanimdasin de :))

saka bir yana eger bebek icin sorun olabilecegini düsünüyorsan bu durumun yogun oldugu gecelerde baska bir yere gecip yatman daha saglikli olur.. mutlulugun daim olsun :))

horlama yastığı alın bence hanımlar. benimde eşim çok horlardı artık epeyce kesildi... arada sayıklıyor sadece o kadar:)

ayrı yatmanı tavsiye ederım. ben amelıyat oldugumda 1 ay ayrı yattım mecbur, benim ki de havaya tekme atıyor kaydirigubbakcemile3 korktum hemen yatakları ayırdım. ama bende çok konuşurum, tedaviye de gittim olmadı. alışmaya çalışsan iyi olur bence :)

herkesden allah razi olsun cok seyler yazdiniz:)
ben simdi yatagimi ayirmaya calisdim her seferinde "sana hic kiyarmiyim, bu gece yapmiycam, lütfen yapma" diyor kiyamiyorum:( sonucda okadar zaman ayri kaldik,
ama iknada olmuyor sonra gideriz diyor acelesi yok ama ben korkuyorum, bazende gülüyor ben ona söyleyince" ben korkuyorum doktora gidelim" ama tepki bazen gülmek sonra anliyorum ama ici buruk, ama ne yapayim yasiyan bilir cok zor,
gece horlarken onu iteklerken anliyor sabah kalkinca beni itekledin gece horladim degilmi diyor:)
ne yapip edip doktora gidecegiz,

simdi ben hepatite karsi asilandim 10 sene koruyor beni tahlilleri yaptim cocukda saglikli birsey olmazmis diyor doktorlar, allah herkese nasip etsin bebisleri:)

Back
X