Eim niye byle davranyor?:(

bu aralari iyiyiz ya aramz bozuk degildi sadece surat asmasi üzüyordu beni, ve konusdum isteyerek yapmiyorum yorgunum halsizim diyor......
18.11. dogum günüydü kutladiki, evi mumlarla süsledim pasta yaptim masayi süsledim müzik acdim, isden geldi neye ugradigini ssirdi cok sevindi durmadan tesekkür etti, dans ettik cok güzel gecdi gecemiz:) ve bana ilk defa dogum günü kutladigini söyledi... esimin ailesi dogum günü kutlamiyor, güya günahmis..... biz kutluyoruz ailece kutladik annemler hediye aldi sabah verdiler esim sevindi tesekkür etti....
bence esim kendi ailesine kiziyor..hep bana "internete girdilermi, evi aradilarmi" diye soruyor bende oyk aramadilar nettede degiller deyince surati bir karis oluyor...ailesi onu hic düsümüyor ki bir arayip sorayim oglum ne yapiyor diye, evi yaptilar kira ödeme derdi yok, bizim daireyide kiraya verip onun parasiyalda borclarini ödiyecekler esimde ses yok....

Aranizin duzelmesine sevindim zilanurcum...Allah agzinizin tadini hic bozmasin...bundan sonra hersey coook guzel olur insallah...buarada anladigim kadariyla esin kendi ailesinden goremedigi ilgiyi senin ailenden goruyor ve bu durum altinda kendini kotu hissediyor...kendi kafasinda o surekli kiyaslama yapiodur bence vekedini ezik hissediyordur uzuluyordur..halbuki sevinmesi lazim ama erkek psikolojisi iste...

Aranizin duzelmesine sevindim zilanurcum...Allah agzinizin tadini hic bozmasin...bundan sonra hersey coook guzel olur insallah...buarada anladigim kadariyla esin kendi ailesinden goremedigi ilgiyi senin ailenden goruyor ve bu durum altinda kendini kotu hissediyor...kendi kafasinda o surekli kiyaslama yapiodur bence vekedini ezik hissediyordur uzuluyordur..halbuki sevinmesi lazim ama erkek psikolojisi iste...

bende bunu yazacaktimvereliniortakesinin kafasi mesgul belki gercekten yapmak istiyor yapamiyor..birde yeni bir yerde hayata baslamak zor gelmistir..benim alismam,kabullenmem zaman almisti..esin duygusal biri..bence al karsina konus..is bulmak zor kriz var isi ogren de,ailesini dusunupte uzmesin kendini yok yere..onun icin yeni hayat basladi bunu degerlendirsin..babana da guzel sekilde anlat,kasitli yapmadigini..umutsuz gormuyorum ben..esinin destege ihtiyaci var.

ailesinden görmediği ilgi canını sıkıyor demek ki surat asması bundan. inşallah daha iyi olur.

Son düzenleme:
Sana genel bir evlilik tavsiyesi ailenle eşin arasına girme.Sorunları varsa kendileri yüzleşsinler.Benim eşim o zaman bana desinler der bir konu geçtiğinde.Sen çok fazla tampon görevi görme.Şu an kendine bakman gerek.iyi niyetli olayım derken sen üzülürsün.

butun sayfalari okumadim ama hazira kondugundan yapiyordur boyle tripleri kendisi tirnagiyla kaziyarak gelseydi ugrassaydi bak boyle yaparmiydi.

Ben böyle birseye kesinlikle anlayis gösteremem....Ne bicim piskoloji bu yahu

Bana iylik yapanlara alisik olmadigim icin kötü davranayim....neymis ezik hissediyorum kendimi....

Birak güzelim ya... Olurmu öyle sey?:hulya:

Ayrica bunun erkeklikle ne alakasi var..? CADIARZU

Madem cok erkek, evi bastan sonra esinin ve esinin ailesinin kendi imkanlari ile dayayip dösemesini nasil yedirdi kendine? Söz konusu para oldugu vakit hicte ezik hissetmiyor kendini ama....:1closedeyes:

Belki zilanur bana kizacak bilemyorum, esini kötülemekde istemiyorum:1hug: sadece kizdigim ve üzüldügüm tek nokta, yapilan iyliklere karsilik böyle nankörlük yapilmasi...:kızgın:

O aile sana kucak acmis, ellerinden geldigince sana yardimci oluyorlar, onlardan bir güler yüzü, bir iki tatli sözü, bir hal hatir sormayi esirgiyorsan o insanlarin sevgisini saygisini ve iyligni haketmiyorsundur benim gözümde......ister Erkek ol ister Kadin.:kahve:

Back
X