Eim ile boanmak zereyiz

BENCE BABANIZ EN SON ARAMASI GEREKEN ıNSAN OLMALI.KIZ TARAFI SıZSıNıZ.KUZENıNıZ KONUŞSUN ÖNCE .SONRA ONA GÖRE TAVRINIZI ALIRSINIZ.AŞKTA GURUR OLMAZ EVLıLıKTE HıÇ OLMAZ EŞıNıZ YERSıZ BıR GURUR ıÇıNDE. AMA SıZDE YAŞADIKLARINIZI EŞıNıZıN KAREKTERıNı ŞÖYLE UZUN UZUN DÜŞÜNÜN TARAFSIZ OLARAK.OZAMAN KALBıNıZ VE MANTIĞINIZ ORTAK BıR YERDE BULUŞACAKTIR.KARARINIZI OZAMAN DAHA RAHAT VERıRSıNıZ.EŞıME KIZGINLIĞIM ARTIYO DEMıŞSıNıZ KIZMAK AYRI SEVMEYıP AYRILMAK ÇOK AYRI BıŞEY.BıR ANLIK ÖFKENıZE YENıLMEYıN.UMARIM HAKKINIZDA HAYIRLISI OLUR.MUTLULUKLAR a.s.

nisancım ilk adımı tabiiki sen atmamalıydın,
çocuğunu alıp,terk edip giden bi kadının peşinden eşi gelmeli,
gönlünü almaya çalışmalı,ama senin eşinde bu yok,üstüne düşmediine göre evliliğinizi gözden çıkarmış diye düşünüyorum ki zaten birlikte yaşantınızda da pek bi paylaşım kalmamış,onunda işine geliyo olabilir,bu durumda da aile devreye girmeli,seni savunmak adına,yuva yıkmak bu kadar basit olmamalı,bunun bedelini her şekilde ödemeli eşin,
ne demek cnm ailenden kimse beni aramasın,böyle pişkinlikte duymadım,madem bu duruma geldiniz sonuçlarına katlanacak,oturup konuşacak tamam mı ,devam mı diye,
allah yardımcın olsun cnm...

Son düzenleme:
Arkadaslar şimdi aradı esım kızımızı almak ıstedıgını soyledı tamam dedım.Soyleyeyım annem hazırlasın dedım sende bana kıyafetlerımden getırırmısın dedım.İstersen gardolabı getıreyım yada sen gel al burdan ıstdıklerını ben ne getırceğimi bılemem dedı bende tepkı verme hemen getıremıyceksen getıremem de bıtır dedım polımık yaratma dedım.Bu nereye kadar boyle devam edıcek dedı sıkıntı çekıyoruz ınata dondurdun iş dedı bende ınat yapmıyorum ben bır karar verdım o eve donmıycem ve bu kararım kesındır dedım oda sana ımkanım yok dıyorum anlatamıyormuyum dedı,bende ona bende sana anlatamıyorum galıba bende o evde yasamak ıstemıyorum dıyorum sana dedım.Bu kez aılenden kımsede mı sana kocanın yanında olmalısın gıt kocanın yanına demıyomu dedı bende senın aılenden kımse sana bışey demıyomu dedım benım aılem kararımın arkasında dedım.hıç bır adım bıle atmıyorsun dedı sende atmıyosun adım dedım sana durumum yok dıyorum dedı bende bunlar telefonla konusulmaz dedım yuzyuze konusulcak seyler dedım tamam dedı kapattık tel....Ya bıde benım aılemın ona arka cıkmasını beklıyomuş beyfendı yaaaaaaa ay imdat diye camdan bagırasım gelıyor vallahı.

Öncelikle bir karar vermişsin bu kararının arkasında durmalısın bence...

ımkanım yok diyor arabasından pahalı sigarasından vazgeçmiyor ama huzurundan vazgeçiyorsa dönme canım..

Ayrıca baban ne diye arasınki onu; gel karını almı diyecek ne diyecek. En son arayacak kişi babandır...

Bu işi çözecek kişi sen ve eşin...

ınşallah eşin kendine gelirde yuvanız bozulmaz...

en son yazdığın mesaja kadar eşinin evliliğinizi bitirmek için böyle yaptığını düşünüyordum,ama bu telefon konuşmasından sonra mddi imkansızlıklardan dolayı başka bir eve çıkamayacak olduğunuzdan böyle yaptığını düşündüm.Ama kayınvalidenlerin tutumu da ilginç,onlar gözden çıkarmışlar herhalde sizi.
Araya babalar anneler girdiğinde iş geri dönülemez boyutlara girer,en son yapğılacak şeydir bence.Çünkü eşiniz oldu ki babanızla konuştuktan sonra tamam bitti,dedi ,siz bu sonu göze alabiliyor musunuz?eğer cevapevetse zaten hiç beklemeyin,belirsizliğe son verin.ama bana da önceden boşanmak kolay gelirdi,ama şimdi evliyim ve de bil kızım var,o kadar kolay verilecek birşey değil bence,o yüzden git boşan diyemiyorum.

nisancim
yemin ediyorumki cok duygulandim yasadiklarina
cünki 20 senedir evliyim bu kadar zaman icinde
3 kere ayrilmamiz oldu iki kere baba evine döndüm
cok zor nisancim baba evi baba evi olmuyor evlendikten sonra
heleki ayrildiktan sonra hic olmuyor
yavrucaklara oluyor olan inan ne kocana nede sana bir sey olmaz zamanla alisirsiniz ama o kuzucuk var o melek kadar saf tertemiz yavrucak var ya ona olur sende oldugunda baba özlemi ceker babasinda oldugunda ana özlemi ceker
yapma nisancim sakin bosanma
ikinzde ortak bir karar alin
ama ailen seni tek birakmasin sessiz kalmasin birak baban alkosüz kafa ile tabii konussun
bu adimi atan siz olun nisancim
onlar utansin
bir yuvayi kurtarmak var isin sonuda bunun icin inat yapmayin
sonra inan bana yasamis tecrübe sahibi biri olarak yaziyorum
cok yanarsin inan bana cok pisman olursun kaybettiklerine
cünki esini seviyorsun
aranizdada bir kadin yok
öyle olsaydi inat yapma demezdi sana
ne olur yalnis karar verme
kandlin mübarek olsun
bu mübarek günde ALLAH a el ac dua et hakkinda hayirlisi olsun insaallah canim benim
sana duaciyim:Saruboceq:
ALLAH a emanet ol
ne olur yalnis karar verme

Şuan acıkcası boşanmayı dusunmuyorum beklemeye aldım kendımı evet kızıma cok uzuluyorum bende.Ama şuna ınanın oeve donersem hıç olmaz yanı ayrı evımız olsaydı zaten çekıp gıtmezdım ev içinde mucadele ederdım kı kayınvalıde yanında bıle 2 sendır mucadele dıyorum ama kayınvalıde yanında mıcadele bı yere kadar oluyor ben hep eşıme bıran one bışeyler yapmamız lazım yoksa ben bır gun çok kotu patlıycam dıydoum evdekı hersorunda.Ve en son bu olaya kadar yasadıgım olaylarda esıme baskı yapmamıştım eşımle aramızı açmamıştım bır kere gecen sene kızgınlıkla gıtıştım babamın evıne cunku aynı evde esım bıle benımle konusmuyordu kımse konuşmuyodu bıde oaman gıtmıştım baba evıne ama 3 gun sonra esım gelıp konusup anlaşıp halledıp gerı donmuştum o da bundan cesaret alıyo yaa gene donuceğimi düşünüyor.Maddi sıkıntı dediği 5 mılyar borç bunu annesınden rahatlıkla alıp odıyebılır yada ıse araba ıle gıtmekten vazgecebılır ayda 300 tl benzıne para verıyor bura 400 e kıralık daireler var.hemde annesının yan apartmanında ben ona annene arkanı don demıyorumkı yeterkı kapımız ayrı olsun bıze ait bır hayat olsun.Artı bende calışıyorum yanı esımın o 5 mılyarlık borcu olmasa esımın ve benım maasımla gecınırız kıramızı faturalarımızda oderız kenara para bırıktıremeyız ama gecınırız.Huzurumuz olur kendımıze ait bır hayatımız olur hıç olmazsa.Biz ılk evlenırken de esım aynı maası alıyodu çok zengın değildıkı bırden fakırlık yasasın ama ne oldu ben çalışamayınca tek maasa kaldık borçlandık bıde dugun borcu da vardı altından kalkamadık 15 mılyar borcumuz vardı kayınvalıdemın evıne tasınırken ama sımdı 5 mılyar kı onuda kayınvalıdem rahatlıkla oder.ve bende calışoyorum artık patronumla konustum 3 ay oldu deneme suren bıttı bız senden mennunuz sen ayrılmadıgın surece bız senı ışten çıkartmayız senı ekonomık krızden cıkartsam başka sekreter almak zorundayım dedı eee işi bılen elamanımı nıye çıkartayım dedı..İşim rahat akşam 6 ya kadar çalışıyorum cumartesılerı ogleye kadar kı kocaelde hep cumartesılere tam gun çalışır ozel şırketler asgarı ucret alıyorum tamam daha ıyı bır iş olursa burdan ayrılıcam ama iş bulmadan ayrılmam burdan cunku maaslarımız aksıyo ama vermemızlık etmıyo ay ıcınde ıkı ye bolerek verıyor.

canım Allah senin de yardımcın olsun.
bence davanda haklısın,açıkçası ben senin kadar cesaretli davranamayabilirdim ve o evden ayrılamayabilirdim.sen yapmışsın bunu ve bence asla dönme...madem bir yola girdin o yolda devam et...
hee bu asla " ayrıl kocandan" demek değil. bence ayrılma çünkü kocanla çok da aşılmaz bir sorununuz yok.onunla konuşun karşılıklı ve de ki "ben seni seviyorum.senin de beni sevdiğini biliyorum.senden boşanmak gibi bir düşüncem yok ama o eve de asla dönmem.eğer bir ev tutup beni gelip almazsan bu evliliği sen bitirmiş olacaksın" de...bu kadar... onu sevdiğini ve özlediğini belirt..ama kararının kesin olduğunu da... senin de kandilin mubarek olsun canım

Ne yapmaya calışıyor anlamıyorumkı dun kızımı bana teslım ederken hıç bışey demedı annemden teslım alırkende anneme nasılsın dıye sormamış bıde kandılını bıle kutlamamış.Akşam bana msj atıyo ama seri msj yanı arkadaslarına gonderdıgı sevgı dolu kandıl msjı senın ve aılenın kandılını en içten dileklrımle kutlar sağlık sıhhat dılerım dıye gıcık yaaa beni sinir etmek için mi yapıyor anlamadım bende 2 saat sonra seninde kandılın mubarek olsun yazdım gonderdım aılesını hıç katmadım bıle.bıde kızımı bana teslım ederken elınde alyans yoktu çıkartmış alyansını bu garıp çunku çıkartmaz alyansını yatarken çıkartır bır tek onun ıcın ıkıdır alyansına dıkkat edıyorum gecen gun alyansı varken bugun alyansı yok.Ve tel la konustugum sankı o değil yanına gıdınce hıç konusmadı nasılsın dıye bıle sormadı yuzume bakmadı bende ılgılenmedım aldım kızımı cıktım ofise.

canım üzgünüm ama bu adam kalbinde bitirmiş evliliğini son yazdıklarından sonra bunu anladım:a015: bu adamdan üzülerek söylüyorum koca olmaz.bi daha arama ailesinide hiç arama boşver kendini birşey sanmasın dengesiz ne yapacaksa biran önce yapsın.ne bekliyor oyalıyorki:kızgın:bi karara varması lazım

onun beni sevdiğine inanmıyorum sevgisi çok oldu bıtelı, o suan eger azcık da olsa çaba gostercekse boşanmamak ıcındır yoksa benı sevıp uzulmemem için değil cunku sulalesınde hıç boşanmış kımse yok ve bazen konustugumuzda asla boşanma kelımesını bılmedıgını ayrı yataklarda aynı evde ıkı yabancı gıbı yasarız ama boşanma olmaz dediğini biliyorum.tamam oda kabul kızım ıcın aynı evde ıkı yabancı gıbı yasarım ama annesının evınde değil ayrı evde.bana hala durumum yok dıye dırettı dun tel daaa,yaaaa benden sakladıgı borçları var artık ne yaptıysa varsada kesın başka bır kadın vardır bu kadar borç nerden oluyo anlamdım gıttı.ben borcunun 5 bın oldugunu bılıyorum sadece eger daha fazla borcu varsa kı nasıl ogrenırım bılmıyorum ozaman daha cok çıngar cıkacak.Ya bıde anlayamadıgım sızede sorayım benım aılemın annemın bankasında 30 mılyar para olsa ve ben 5 mılyar ıcın kıvransam annem bana laf soylememe gerek kalmadan ceker bankadan 5 bını yatırır borçlarıma kı eger karımla da ayrılmak uzere ısem yuvam dağılmasın dıye yapar bunu ama eger annem dusunememışse aklına bıle gelmemışse ben derım anne hadı gel bankaya 5 bıne ıhtıyacım var dıye.Ki esımın annesı esıme çok duskundur yanı uzulsun hıç ıstemez.Yaaaa benım annem suan ananenın evını satsak bana ordan 25 mılyar para duser 10 sana 10 abıne para verrırım ordan dıye dusunuyor yaaaa ben aılemın gozunu seveyım kı dun akşam babam benı arayıp dıyokı kızım ara kayınvalıdenı kandıllerını kutla dedımkı baba ne dıyosun sen esım geldı annemden kızını aldı annemle yuzyuze ıdı kandıl falan kutlamadı da ben nıye arıycam dedım buyukluk sende kalsın kızım ustunlugunu gostermış olursun dedı aramıycam babacım dedım aramadım..Ben çok ustunluk gosterdım onlara ama anlayana tabı yaptıklarıma ragmen yaranamadım bu saatten sonra hıcbışey beklemesınler benden değil yuzlerını gormek seslerıne daha tahamull edemem.

Canım ya bence sizin aranızda aşılmayacak olayları boşanma noktasına getirecek bir sorun yok..
Eşin de dün cocuğunu almaya geldiğinde sana yeşil ışık yakmış acıkca da söylemiş zaten,neden inat yapıyorsun perişan haldeyiz falan demiş..
Bu laflar ailesine karsı mahcup olduğunu ve seni yanında ona destek olman için beklediğini gösterir..
Ben yazını başından beri takip ediyorum ve eşinin öyle cok büyük hatasını göremiyorum..
Hele ki başka bir kadın olduğunu falan da hiç düsünmüyorum..
Cocuğunu da cok düskün belli oluyor hergün ilgilenmesi bunu gösteriyor..
O eve dön diyemem sana cünkü eminim suan dönmesi cok ağır geliyordur tahmin edebiliyorum..
Ama benim düsüncem sen annenin evindeyken eşine karsı daha ılımlı yaklaşsan ve kendi tarafına ceksen eşini daha mantıklı olur..
Yani sen ve ailen ilgi gösterip yanınıza doğru cekseniz de öylelikle ayrı eve cıkmaya ikna etseniz belki daha kolay olur..
Tabiki bunlar benim düsüncelerim..
Sende gurur yapıyorsun ama sonucta bu kadarcık sorunla yuvanız yıkılmasın ve sen ona göre daha yumusaksın çünkü bayansın..Onun suan adım atması emin ol senden daha zor..
Bilmiyorum belki ben suan yuvanızın yıkılmasını istemediğim için sana alttan al diyorum ama yaşadıklarınızı tabiki en iyi sen bilirsin..

canim benim
bence onun tepkisi hala
sen de inat yapiyorsun diye sakin aklina baska bir kadin girmesin alyansina sen nekadar önem verdigini biliyorsa seni kizdirmak gicik etmek icin cikarmistir
onu kafana takma bence
canim benim aslinda baban cok hakli
arasaydin dün mübarek günde kayinvalidenin kandilini kutlasaydin
onlar bilmesede ALLAH c.c biliyor inan mükafatini alirsin
sen iyilik yap ama karsindan bekleme inan bana o yaptigin iyilik ne olursa olsun döner dolasir
sana altin tepside sunulur anliyormusun canim benim
ALLAH c.c
yapilan iyilikleri karsiliksiz birakmaz
birak onlar bilmesin
zaman gelir onlar utanir yaptiklarindan
gel güzelim benim sen bir adim at esinle yol arkadasinla bulus herseyi güzellikle konusun derdini anlat
incitmeden sakin bir sekilde
inan bana sen evladinin annesisin
oda hak verecektir
ama ailesine sakin kötü söyleme onlara saygi gösterki esinde sana saygi göstersin
inan aksi olunca esleri karsimiza aliyoruz
iyi olan sabreden sen ol canim benim sen iyi birisin yazdiklarindan onu anladim
mükafatini alirsin yüce mevladan
ALLAH a emanet ol

Ben tekrar oturup konuşmayı düşünüyorum aslında bugun sabahtab beri aklımda o var. O eve donmek konusunda tavız vermıycem ama esımle sakin sakin konuşmam lazım çünküğ neler düşünüyor benim bilmem lazım benim aileme neden kızgın onun ailesi neden bukadar ilgisiz bunları benim kendi kulagımla duymam lazım pazar gününü beklıycem çağracam gelırse herşeyı tek tek sorucam veee evet alyansa çok önem verdiğimi biliyor.Arasaydın dedınız ya kandıl için vallahı aramamak için zor tuttum kendımı eger kayınvalıdem bu olayda bır kere olsun benı arasaydı hıç gurur yapmazdım arardım ama delırıyorum ılgısızlıgıne ve zamanında çok tavız verdım dıye dusunuyorum.Aslında kafam çok karısık içim suan nefret dolu esımın aılesıne tabıkı kotulemem aılesını ona bunu hıç yapmadım ablası harıç :) dun gece hayal kurdum herşey duzelse evımıze gecsek bı de aılelerden bıze hedıye tatıle gondreseler bızı 3 -4 gun super olur ve ıyı gelırdı valla.Ve bişey daha benım regl donemım geçtı 1 gun strestendır ınşallah.Yoksa herşey daha da karısacak.

1 günden bişey olmaz panikleme strestendir.üzme kendini zaten sen fazlasıyla taviz vermişsin dahada vermemen doğru olmuş yoksa kendilerini bişey sanacaklar. oturup konuş bakalım sor ne yapmayı planlıyor.böyle belirsizlik olmaz ne yapacaksa yapsın artık:1closedeyes:

biz hic beraber oturmadık esimin ailesiyle ama hayatımıza hep müdahale ettiler kaynanamdan tut kayınbabam hatta evin en kücük cocugu bile hep bunun yüzünden tartısmalarımız oldu hepde ailesini tuttu bir cok sey yıprandık ama sevği bitmedi
bence sizdede sevği bitmemis sadece inat girmis o senden bekliyor sen ondan
biraz düzenbazlık olacak ama madem seviyorsun kızının piskolojini bozuldugunu anlat doktora filan götürdügünü sanal bir hastalık bul esinle konusa bilmek icin hic bir baba buna dayanamaz helede isin icinde bir melek varsa ve cok üzüldüğün göster kızın icin
konuyu dağıtmak icin en güzel sey bu geceleri ağlayarak uyandığını sustaramadığını filan anlat en azından bizi biraz beraber görsün diye bir bulusma teklif etsin ihtiyacı oldugunu cok caresiz kaldığın filan anlat sakin ve yalnız bir yerde bulusup cocuğu rahatlamayı teklif et
cok masum ve ğüzel giyin ve esinle bir bulusma ayarla ve esinle mümkün mertebe tartısmadan biraz zaman gecirmeye bak eğer bir sey diyecek olursa seni kızdıracak olursa sakin olmaya calıs bırak icini döksün bıkmıstır artık annesinin veya evde sürekli konusulmasından bırak o konuşsun ona beraberliğinizin cocğunuzun ile sevğini hatırlat ama üstüne atlama seni kaybediyormus hissi ver biraz eğer seni özlediğini ve sevdiğini söyleyecek olursa ikiletme ama hic bir sey demiyicek olursa kızın al anne evine bırak biraz daha yalnız kalsın sizi özlesin biraz vicdan azabı ceksin aklıma baska bir sey gelmiyor malesef kavğa ile hersey cözülmüyor hersey daha cok kötüye gidiyor
ayrıca benim esimmin burcuda kova ama aynı özellikleride tasıyor yani pek burclada alakası yok erkek milleti hep aynı
ama ayrı evin olsada değismeyecek yine arkadasları yine bilgisayarı yada tv değismiyorlar
cok nadir karısın gönlünü hos tutmak icin cırpınan erkek
ve ailesi yine karısacak onlara biz veriyoruz aslında aman sayğı aman onların evinde oturuyoruz inanki yapan insanda bir yapmayan insanda zaten yapsanda yapmasanda herseye bir laf buluyorlar ama kafaya takıp üzülen biz oluyoruz onlar icin gelip gecici
bence yeniden denemek icin denemeler yap
eğer cok seviyor ve mutlu bir evliliğiniz varsa bosuna harcama bunu gurur yapma
bircok evlilik bu gurur meselesi yüzünden bitiyor yani ille erkeklermi pesimizden kosacak
birde onun acısından bak askımız bu kadar basitmi hemen bitirmeyi düsünüyor diyordur

Son düzenleme:
janetcim çok guzel yazmışsın herşeyı yarın annem yalovaya gıdıcek 1 gece kalıcak ben eşimi çağırmayı planlıyorum gel konusalım dıycem gercı bu hafta gece calışıyor 4-12 bılmıyorum gelırmı cumartesı olmazsa pazar gunu gunduz gelsın ıyı karsılamayı planlıyorum yanı ustune atlamam tabı de :) alıp karsıma tek tek konusucam aslında yalan da değil hanı kızım uykusunda ağlıyor ama sıcaktan ağlıyor da sıkıntıdan ağlıyor ama belkıde etkısı vardır çunku kızımızı gece bırlıkte uyuturduk bır yanına benı bır yanına babasını ısterdı sımdı babasının yerını ananesı aldı ılla ıkımızde yanında yatıcaz.gunduzlerı çok bellı etmıyor çok neşeli bir çocuk mutlu ama hıssedıyordur tabi belkı benım sıcaktan dediğim huzursuluktan benım sıkıntımı anladıgından aglıyor bılemiyorum camı açınca rahatlıyo derınce dalıyor o yuzden sıcaktandır dıye duşunmuştum offf bende sıkıldım belirsizlikten şaka maka 3 hafta oldu ayrı kalalı ama pes etmek yok

dolduruşa mı geliyo eşin acaba? sen bile tanıdığım adam bu değil dediğine göre..ailesi herhalde ne ayrı evi oturun burda falan diyo..bekle bakalım,dönmen şu saatten sonra gururnu ezmek olur..bence gelecektir..gelmeli de zaten..

aradım dun akşam bır kez daha oturup konuşalım dedım bakarız dedı ben sana haber verırım dedı.bakalım neler olucak.şimdiden aklıma geldıkçe tıtrıyorum ve neler konusacagım hepsı kafamada tasarladım daaa bazen olur bana tasarlarım ama konuşmaya gelınce tıkanıp kalırım inşallah boyle olmaz bu kez de çatır çatır konusurum..bıde hala regl olmadım 2 gun gectı hamıle oldugumu hıç ıhtımal vermıyorum ama Allahın işine karısılmaz belkıde herşeyın duzelmesı için bu gereklı herşey bır umut.

Back
X