- Konu Sahibi nisan.nisan
Eşimle aramız çok iyi..Beni menun mutlu etmek için elinden geleni yapıyor.Dün kayınvalidem sana bişey sorucam dedı."ne oldu bizi niye istemıyorsun kızım " dedi bende "anne genelleme yapmayalım benım derdım ablası ve babannesi ile "dedim biraz konuştuk yaşadıklarımızı eşimin bana soyledıgı sozlerı şasırdı demez dedi yemin ettim tamam yemın etme dedi.Çok fazla konusamadık ama bıraz tavrı değişti tabi iyi yönde "ablanla karsılıklı konusamıyorsunuz dedi ikinizde sinirlisiniz belkı guzel guzel konussanız sorun olmıycak "dedi "bende varsa sorunu kı var gelıp benımle konussun dedım gelıp konusmazsa ben nerden bılıcem dedım"neyse dedımya kısa surdu konusma detaylı konusamadık ama ıyı yonde tavrı değişmiştiki taaaki bu sabaha kadar..bu sabah arkadasım kahvaltıya çağırdı benı hazılandım kızımı aldım ustumede kot pantolon askılı badı badının ustunede cepken gıydım hafıf yarım kollu. kayınvalıdem "karısmak ıstemıyorum ama ustundekının kolu çok kısa" dedi.Hiç sesimi çıkartmadım cevap vermedım ama ustumude değiştirmedım oylece çıktım gıttım ama gunumude sinir olmakla geçırdım arkadasıma gıttım anlattım durumu boşver cevap vermemekle ıyı yapmıssın cevap verme hee de bildiğini oku sadece kocanla ıyı ol dedi.Tamam oylede.Sinir oluyorum işte yanı kafama takmadan duramıyorum.Daha önce çok dıkkat edıyordum gıyınısıme aman hoşlarına gıtsın dıye ama ne yaparsam yapayım yaranamzdım kımseye kocam bıle kalktı kadınmısın dedı..Ama şimdi umursamak ıstemıyorum oyle yaptım yaranamadım meden bundan sonra kendı bıldıgımı okumaya karar verdım ama genede ıçım rahat değil işte.Arkadaslarımda ustundekı kıyafetın abes açık yanı yok tavız verme madem kocanı tekrar kazanmaya calışıcaksın bakımlı ol sen kendını çok saldın dıyolar bız senı gordukçe sasırıyorduk oo evlemeden oncekı bakımlı kız nerde dedık yanı aramızda dıyolar.Yaa kızlar ben kendıme bakmak ıstıyordum hep ama eşim her farklı bışeyıme laf soyluyordu hoşlanmıyordu bakımlı olmamdan.Bide kayınvalıde yanında olunca bakamıyorsunkı kendıne aha bak anında geldıgımın 3.gunu lafı soyledı ıste kayınvalıdem.Eşimde soyler hafıf makyaj yapayım surunmussun gene boyalarını der.Yada sacımı boyıyayım suratı asılır.Ne yapıcagımı sasırdım vallahı..Ama suan eşime ıyı davranıyorum hiçbirşeyı suratına vurmuyorum normal sankı ayrılık yaşamamısız gıbı oda ıyı ve ılgılı bana karsı bakalım hayırlısı.Birde ıyı bir iş bulsam maasımı alabılcegım :) ozaman en kısa zamanda su borçları odesek ve çıksak gıtsek su evden..Yarın evlılık yıldonumumuz bakalım neler olucak alyans alıcaktım kendıme paramla eşim aldırmadı belkı alyans gelır :)