Eim iten karld :(

irras_

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
13 Eylül 2008
2.966
206
arkadaşlar o kadar stres içindeyim ki :KK43:
dün eşimi işten attılar tazminatsız .. toplu çıkarma oldu .. cogu kişiyi attılar ..
uzun zamandan beri bekliyorduk çıkarmalarını da tazminatsız olmadı işte :KK43:
bir ton borç var kayınvalidemlerle birlikte oturuyoruz dün söyledim işte annesine kadın bana surat astı sanki bana dio almasın o parayı belki işe alırlar fln fln hani ben attım sanki oglunu ben çeldim aklını ..
üstüne üstlük regl da olmadım günümde geçti hala gelen giden yok :KK43: herşey üstüste gelir ya öyle bişiy sanki .. misafir gelmesin bide :KK43:
okuyorum bende :KK43: okullarım acılcak of kızlar ya napsamm napsamm uyamıyorum bile ..
kayınvaldemler eşimin abisine yardım ediyor zor durumda onlarda hep gelip bana anlatıodu yetişemiyorum artık diye ekmek alıcak paraları yok diye ben şimdi nasıl derim ki şu eksiklerimiz var diye .. kendi annemden ne zamana kadar isticem ki .. okul için olsa eşimin sigarası nolucak ..
yüzünü dün asıp oturdu bütün gün .. birde hep iki oğlunu kıyaslıyor .. ben dedim dün pazara çıkarız limon satarız sonuçta herşey insanlar için ayıp bişi değilki dedim .. onlar yaparmı diyo bak büyük oğlu için konuşuo o yapmazmış hiç bi iş iş yerinden para bile alamazken hala çalıışırmış da da da off dicektim sen yaptın onu öyle hiç bişi aldırma hep sen al adam 36 yaşında olmuş eve gelince para yok içkiye gezmeye gelince var .. bu durumda iki oğlunu kıyaslaması hiçç hoş olmuyor deli ediyor hatta beni ..
daha neler söyler dur bakalım :KK43:
 
Her ne kadar kayınvalidenizle oturuyor da olsanız,bence bu konuları eşinizle başbaşa konuşmanız daha iyi olur.. Mesela iş bulması,hiç olmazsa pazarda limon satması eşiniz ne diyor bu konuda? :uhm:
Bu arada yanlış anlamayın ama cinsel hayatınızda korunma yöntemlerinden birini kullansanız kendi menfaatiniz için iyi olur..:ecrin_bebek:
 
esın hemen bı ıs baksın dıcem ama ıssızlık var zaten ayrıca kaynvalıdenle otryosan artık kaynına degıl zıe yardmda bulunması gerek sende bı ıs bulup okulunu ertele yada hem okul hem iş yapmalısın esıne destek olman gerekır
 
işten topluda çıkış olsa tazminat verirler araştırın siz.ayrıca ne demek tekarar işe alırlar tazminat istemeyin .daha yeni çıkmış bulur iş meraketme canım sen.şimdi sen öğrencisin kaynananla oturuyorsun sen kaç yaşındasın canım ya .
 
çok zor bi durum ama sende çalışmalısın bu devirde tek kişi çalışmakla olmuyor hem kadınlar daha çabuk iş bulur

allah kolaylık versin
 
bunların işyerlerine giriş kartları var onları hiçe saymaktan dolayı atmışlar yani işçiyi haksız göstererek toplu dava açıyolar şimdi 2 tane şık var ya işçiyi geri alıcaklar yada kıdem tazminatıyla birlikte ceza ödücekler ..
annem zaten yardımcı oluyor bize saolsun ayrı şehirlerdeyiz biz dışardan lise okuyorum ben ve bu yıl zorunlu yüzyüze eğitimim var hafta sonları okula gidicem ..
korunmaya gelince korunuyoruz zaten ama işte kaza maza olmuş olabilir mi ?
dikkat ediyoruz hep
 
sen hiçbirinin suratını takma okuluna bak ve okul yanında part-time iş bul eşin bi şey demiyosa kayınvalideyi boş wer
 
işte olmuyor ki bi fedakar gelin biziz .. ama ne yaparsak yapalım yaranamayan da ..
okula başlıyayım belki bölümümüm üstüne bulurum ..
 
Canım eşin sigarayı bıraksın bence sigara ihtiyaç değil bağımlılık yaratan bir zehir.
 
aynı olayı yaşamış birisi olarak çok üzüldüm.benimde eşim birkaç ay çalışamadı ve kimse yardım etmedi sağolsun..neyse..herşey olacağına varıyor..çok üzüldüm yıprandım..ama sonunda eşim işe girdi şükür..umarım eşin en kısa zamanda iş bulur..bak şöyle bişi yapabilir..bir seyyar araba alsın..bir tatlıcı ile anlaşsın..tatlı satsın..mesela halka tatlısı falan..istanbul büyük bir yer..valla iyi para kazanır söyleyeyim..burası küçük yer,eşimin kardeşi satıyor valla iyi kazanıyor..istanbulda çok çok iyi kazanır..en azından kimseye muhtaç olmazsınız..
 
seyyar araba içinde para gerekmiyor mu ki :KK43:
bakalım bir şey yapıcaz ama ne
hakkımızda hayırlısı
herşeyde bir hayır vardır
 
seyyar araba içinde para gerekmiyor mu ki :KK43:
bakalım bir şey yapıcaz ama ne
hakkımızda hayırlısı
herşeyde bir hayır vardır

gerekir canım da çok ta pahalı bişi değildir..olmadı borç bulun..ama pahalı değildir diye umuyorum..sonuçta bir yerden başlamanız lazım..bak okullarda açılıyor..okul önünde çok satılır
 
öncelikle Allah yardımcınız olsun. Çok zor durumdur bilirim. Sen de çalışmıyormuşsun iyice zor bir durum. Öncelikle derim ki bir hamilelik testi al ve ne olup bitiyor bir onu kesinleştir. Bir kafandan o gitsin. ıkincisi ise ıstanbul'da seyyar tezgahla bile satış yapmak zordur. Her yer için para ödersin. Her sokağın köşenin sahibi vardır. Eşinin ehliyeti var mı? varsa taksicilik veya servis gibi alternatifleri deneyebilirsiniz. Siz de sadece hsonu okula gidecekmişsiniz. Hafta içi için iş baksanız? Şimdi kaynana vs lafını boşverin. Enerjinizi o dedi bunu dedilerle harcamayın. Esas soruna odaklanın ve Laale'nin de dediği gibi bunu kendi içinizde halledin. Bu sizin sorununuz siz çözeceksiniz maalesef. Olgunlaşmak işte böyle birşey :KK43:. Tekrar Allah yardımcınız olsun
 
ahh ahhh
kaç aydan beri iş baktım hep ya geç kaldım yada olmadı okuyorum diye istemediler :KK43:
bakalım bişi yapıcaz test alıcamda bikaç gün daha bekliyeyim diyorum
 
çok zor bi durum ama her zaman eşinin yanında olduğunu hissettir ona..Allah yardımcınız olsun.. :Saruboceq:
 
X