- Konu Sahibi Sirine_4553
-
ya anlamiyorum bosansaniz kimse elinizden tutmayacak maddi anlamd degil manevi olarak...bir aile kizlari mutlu degilse,sorunlari varsa kizinin yaninda olur ne demek bosanirsan kuaför yok,su yok bu yok sadece bosanmis oluyorsun sanki cok kötü bi hastalik kapmis insan icine cikmaktan utanilacak bir durum gibi.. bicok kez sizin konularinizi okudum hem aileniz hem esiniz sizi üzüyor sorunlar ayni degisen birsey yok...eger ayrilmak istiyorsaniz artik isinizde var tek basinizada ayakta durabilirsiniz...insalarin cocuklari kötü yola düsüyorda benim cocugun diye yine sahp cikiyorlar sizin bosanmayi istemeniz bile hata olarak görülüyor..
insallah bosanmadan sorunlari hallederseniz eger öyle bir durum olacaksada ailenize Rabbim merhamet versin kusura bakmayin cok sinirlendm
malesef...bahsetmıstım benım esımın sark gorevı donemınde aılemle kaldıgım donemlerde cok sıkıntılarım oldu ..gerek babamın akrabaları halamlar aılem cok baskı kurdu uzerımde dısarı bıle cıkamıyordum okul harıcı azcık servıs gec gelsın kıyametler kpuyordu evıme bır arkadasım gelse kı gelemıyordu okul harıcı evde delırıyordum esım gelmeden ızıne ne sac yaptırabılıyordum ne bırsey...esımle msnde yazısamıyordum on kere gelıp bakılıyordu..nasıl bunaldıgımı anlatmamın ımkanı yok..tek cocouk olmamaın sonucu sanırım..çok ıyıdır aılem destek olurlar hatta esımın yanına gıderken bana ucak bıletı bıle alırlardı..annem melek gıbıdır de babam malesef..yani kımse ben bosansam destek olamaz..yapacagım tek bırsey var kendı basıma ev tutmak..
esım degısmez asla...bir gün iyi ise beş gün kötüdür..bakalım ayın 15 ınde işe baslıyorum...temmuzda da egıtımler var ..2 hafta yokum evde..yazın sonunda da polislik için alımlar var..büyük ihtimalle kazanırım kpss puanım vs de iyi şu an ki işi bırakıp polis okuluna gidicem baska care kalmadı..
bır kac ay sabredıcem..esımle konsutum maas kartımı vermem dedım ...ama para verırım bıraz ev kırasını ben odeyeyım dedım ama gene bana harclık kalacak kaadar para ıstıyor maas sende kalsın dıyor...
gene aynı o yuzden sadece ev kırasını odeyecegım...dısımı cıkardım dun..daha bana kıyafet lazım dedım..calısırken gıymem ıcın dedım tabı sımdı maasımı alacagı dusuncesınde oldugu ıcın gayet mutlu alırım tabı dıyor ama yok olmadı bankaya kartımı kaybettım dıcem kapattırıcam
Ah be tatlım sende çok hoşsun..Ne fark eder ki,elden almış bankaya yatmış...
Adam kafaya koymuş maaşı almaya..Maaş günü kapıda bile bitebilir...
İsterse maaşının babasına versinler...bişey değişmez ...
Arkadaşlar benim tanıdığım eski memurlar var ve inanın eşlerinin bankamatik kartları kocalarında daha kendileri kartı kullanmasını bile bilmezler, arada öyle bir saygı varkı gıpta ile bakılır.senin paran benim param diye bir şey yoktur evlilikte anlayın lütfen.
[COLOR="Magenta"
her ne olursa olsun bir kadının anneisnde arkaşdaından kocasından ayrı bir parası olmalı
maaşını tam bilmemeli kocası bayram harçlıklarından haberi bile olmamalı [/B][/COLOR]
yeniay kusura bakma ama kesinlikle kadinin kenarda parasi olmali ister kocasinin haberi olsun ister olmasin
cunku kadin her zaman caresiz bicare kalandir
erkek ise ne yapsa basini barindirir
yarin bir gun esinden dayak yiyen kadin ,kiyida kösede bir birikimi varsa o kahri cekmeden basip gider
ama birikimi olmayan bir kadin ise o cefaya birikim yapana kadar katlanir
o yuzden yok evlilikte sadakattir bilmem nedir seylerini bi gecin siz
az gercekci olun birakin marjinal seyler cizmeyi
Valla adam adam degilse erkeklikten insanliktan nasibini almamissa karisinin kazandigi uc bes kurusa gozunu dikiyorsa oyle bir saklanir ki para... sengözlerimebaksana
Tuzu kuru olan konusuyor iste şakkıdı
Böyle kocasından para saklayacak kadar güvensiz bir evlilikten bir hayır gelmez.
Bekar bir insan bunu düşünerek hiç evlilik yapmamalı.
Güven yoksa sevgi de saygı da yara alır. Bunların bitişi demek evliliğin de kağıt üzerinde kalması demektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?