Eim ve ailem arasnda kaldm :((((((

caresz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2009
56
0
86
Çanakkale
eşim ailemi istmiyor.Nişanlılık dönemimde daha doğrusu düğün hazırlıkları esnasında yaşanan ve aradaki yanlış anlaşılmalardan dolayı eşim ailem karşı kırgın oldugunu ve görüşmk istemdiğini sölüyo ailemde bizde kırgınız ama senin hatrın için unuttuk bazı şeyleri oda seni seviyosa bize saygı gösterecek ve görüşecek dio eşim ve ailem arasında kaldım.bayramdan önce gelmezse hatasını anlayıp bayramda gelmesin dio ailem eşimde inatçı ikna edip nasıl götürmem lazım bilmiyorummm

gidecek..

gitmeli..

o gitmezse sizde onun ailesıne gitmeyin..

var mı öyle saçmalık...?

klava:ne demek aileni görmek istemio ve sende bunu kabulleniosun ailen herseyi sineye cekio hatırın için ama eşin gelmio ona ragmen demek eşinin sanada saygısı yok nefret ederim böle erkeklerden aileme saygı göstericek bitti yoksa o insanda benm için biter cekemem

bende gitmiyorum zaten onun ailesine ama kendime çok kızıyorum bunun için.Çünkü onun yaptığı yalnışa bende yanlşla karşılık vermiş oluyorum.Ama elimden şimdilik onu ikna edene kadar bişi gelmiyo.onu çok sevmeme rağmen herşeyi göze aldım.ne olucaksa olsun artık ((

arkadaslar aslında bu durum normal cunku gelın olarak bızede bıseyler yapıldıgı zaman bızdende esının aılesıyle grusmeyen vardır degılmı?
caresız aslında caresız degılsın :):) esıne yanlıs anlaşılan neyse onu anlat aılenle aranıda tatlı tutu zaman gectıkce bıraz daha yumusamalar olacak. esını nasıl ıkna edecegını sen daha ıyı bılıyorsundur ınatcı ınsanlarla dıklesılmez ılımlı ve planlı davran. annenın agzından esınle konus 2 kusun arasını yapmak ıcın yalan soylenebılır. sonucta esın annene gıdıp benden ozur dıleyeceksın sıye sormayacak .

ailen senin için katlanabiliyorsa ,eşinde aynı şeyi yapmalı...
evliliğin huzuru ve mutluluğunuz için bu böyle...
nereye kadar küs ve tepkili kalacak ki eşin ,bu durumun seni ne kadar üzüp ,yıpratacağını bilerek hemde...
sende lütfen buna tepkisiz kalma...tatlı dille anlat ona,huzursuz ve mutsuz olduğunu....
senin ailen onlar ..aynı şey yarın ,onun ailesi ile senin aradan da geçerse sana karşı bu kadar saygılı olabilcek mi dersin ?

Elinden gelecek tek birşey var tatlım
otur eşinle konuş baştan sona herşeyi.zamanında çıkan tatsızlıklarn sebeplerini nedenlerini
Ailenin tavır ve düşüncelerini ve eşine yanlş yansıdığını yada yansıtıldığını

Yorum yapmak için yanlış anlaşılmanın kaynağını bilmek gerekir diye düşünüyorum. Ailen mi yanlış anlayan eşin mi?

Daha şimdiden seni ailenden koparmaya çalışan adam kocan mı olacak
ıyi düşün

yok canım eşim sen görüş o senin ailen ben sana görüşmüceksin demeye hakkım yok dio.bana bişi dediği gitmek istediğim zamn gidiyorum ama ailem onunda gelmesini istiyor saygı bekliyolar oda ben gelmek istemiyorum.Yoksa ben gidiyorum ailem bana geliyo

küçük olarak onun adım atması lazım neticede onlar seni büyüten yetiştiren insanlar ailen canın kanın
seni böyle zor durumda bırakmaya hakkı yok
kiiii bu memlekette erkekler hiç ezilmiyor damatlar genelde sevilir bazzen anlaşmazlıklar mutlaka oluyor
ben eşimin ailesiyle çok kötü olaylar yaşadım ama eşim için hiç gitmemezlik yapmadım kötü davranmadım
oda bir iki sefer ailemle sıkıntıya düştü ama bir evlat gibi her seferinde gitti ailemde ogul gibi sahiplendi
şimdi benden bile yakın ailemle zıtlaşarak hiçbişey elde edilemez

ailende olanları unutmussa esininde cok fazla takmaması gerekir aynı sey onun ailesiyle senin ailen arasında olsa bakalım nasıl dusunecekti.. bana kalırsa ailen yine buyukluk gostermis onunda bu duruma kayıtsız kalmaması gerekir

Burada kayınvalidesinden şikayetçi olan bir çok arkadaşa yapılan tavsiyelerin çoğu, "sen kaynananla görüşme, bırak eşin gidiyorsa gitsin" şeklinde oluyordu.
Şimdi iş terse dönünce durumlar değişti. Bizim kayınvalideyle görüşmüyorsak eşimizinde ailelerimizle görşümeme hakkı doğar.
Tabiki ben görüşmeme olayına şiddetle karşıyım, her ne olursa olsun ailelerimizi silip atamayız ve onlara tavır koymak hata olur.
Eşinizle düzgünce konuşun eminim ki anlayacaktır.

burbuk'a katılıyorum . kesınlıkle bızde kızdıgımızda gıtmeme hakkımızı kullanıyoruz. ama daha oncede yazdıgım gıbı annnenler artık olayları unuttuguna gore sen esını ıkna etmeye gır ve esının kırıldıgı seylerı sakın koruma. " evet hayatım sende haklısın, kesınlıkle bende bu tavırlarına kızdım gıbı yaklaş. cunku hepımız eslerımız arayı bulmadıkları ve hep korumaya gectıklerı ıcın bır sekılde muhabbetı kesmedıkmı. erkek esten sayılıyorsa kadında esten sayılmalı. onlarda durumun farkındalar cok uzgunler dıyede ufacık ara buluculuk yapabılırsın gıbıme gelıyor bence

Ailemi çok afedersin ahlaki bir hata yapmadıktan ya da adi bir suç işlemedikten sonra herkes hele evleneceğiniz kişi kabul etmek zorunda...AİLEMİ İSTEMEYENİ BEN DE İSTEMEM,BEN TAŞ KOVUĞUNDAN ÇIKMADIM derim.Ve beni aileme karşı tavır almaya zorlayan kişinin bana olan sevgisinden,saygısından şüphe duyardım.İYİ DÜŞÜN ARKADAŞIM,YA AİLENİZE SAYGI DUYUP KABULLENMELİ YA DA EVLENMEDEN YOLLARINIZI AYIRMALISINIZ.Eş bir şekilde bulunur,ama aile bulunmaz,onlar sizi dünyaya getirip bugüne getiren insanlar.Böyle bir adamla bir ömür geçmez derim.Yine de hakkınızda hayırlısı olsun.

sen onun ailesine gitmemezlik fln etme sakın kısasa kısas yapma böle şey olmaz
eşini ikna et "annemler herşeye rağmen ikimizi bir arada görmek istiolar, büyük olarak affetmeye ve geçmişi unutmaya hazırlarmış" de ve eşinle beraber ziyarete gidin ordada dengeleri ayarlayan sen olucaksın artık

gidecek..

gitmeli..

o gitmezse sizde onun ailesıne gitmeyin..

var mı öyle saçmalık...?

Forumu açan arkadaşım afedersin nişanlınız sandım,evlenmişsiniz artık.aNCAK O HALDE YUKARDA YORUM YAPAN ARKADAŞA KATILIYORUM DERİM.iŞALLAH SORUNLARINIZI ÇÖZERSİNİZ.

he valla burbuk:hulya:
kaynanama kırgınım,düğün hazırlıkları sırasında şunu yaptı bunu yaptı diye konu açılsa hemen gitme tabi,eşin istiyosa gitsin diye yazılırdı oysaakannehir
kırgınlığın nedenini bilmiyorum ama yinede gitmemek alakayı hepten kesmen çok radikal bir karar bana göre.
sevmek zorunda değil eşiniz ailenizi ama en azından sizin hatırınıza saygı duymak zorunda.
eğer aileniz eşinizin namusuna falan laf etmediyse tabikaydirigubbakcemile
kayınvalidenize bu durumu açıklayıp yardım isteseniz.
gidip gelmeme nedeninizin tamamen eşinizin bu tavrıyla alakalı olduğunu anlatıp eşinizi ikna için yardım etmelerini isteseniz.

sakın tavız verme aslaa daha cok baslardasın ılerde hıc senı dahı yollamazzz

Caresz, sorunlar karşılıklı konuşulmadığı zaman kar topu gibi büyür.Yanlış anlaşılmalar, küslükler, kırgınlıklar konuşulmalıdır ki, halledilsin. Bence eşin ve ailen medeni bir şekilde karşılıklı oturup içindekileri dökmeliler.Şansınıza bağlı olarak evliliğin en kötü veya en iyi yanlarından biri eşinizin ailesi oluyor. Bu da büyük haksızlık diye düşünüyorum.Kadınlar eşimin ailesi ile anlaşamazsam görüşmem diye düşünürler ama eşleri her zaman arada kalır.Erkek eşinin ailesi ile görüşmezse kadın arada kalır.Sonra çocuk olur, bu sefer o paylaşılamaz.Bu da böyle uzaar gider, insan ilişkileri zor iş gerçekten akannehir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…