Anlamıyorum eşimi hiç anlamıyorum...biz 5 yıllık evliyiz ve severek evlendik her şey nişanlılık ve ilk aylarda güzelddi sonrası ben hamile kaldım bebeğimi kaybettik eşim değişti tam değişti tabi bende bebeğimi kaybedince pkolojim bozuldu eşimde bunun farkındaydı zor günşer aylar geçirdik ama eşim sağolsun hem destekti hem köstek diyebilirim çünkü çok daha çabuk kızmaya ve bana vurmaya başladı ..neyseki hamile kaldım eşim iyi ben iyi olduk bebeğimi doğurdum bebeğimle ve eşimle her şey iyiydi ama bebeğim 4.ayına geldi yemek prıblemleri başladı yanımda da kimse yoktu annemler k.valdemler yakındı geliyorlardı sağolsunlar ama ben kendim hep ilgileniyordum bebeğim hasta oluyor sık sık yemiyor çok zor zahmetli bebekti eşim geç geliyor işinden dolayı bende kendi başıma çok zor oluyordu sıkıntılar ve problermelr böylece geri geldi eşim eve gelince ben kızıyorum yardımcı olmuyor bebğimiz aç yemiyor hasta eşim ilgilenmiyor beni hiç dinlendirmiyor sinirimden çatlıyorum neyse böyle başladı şimdilerde artık uzun zamnadırda bebeğimle artık sadec kendim ilgileniyorum yememsine alıştım eşime hiç iş buyurmuyorum herşeyi kendim hallediyorum ama gelin görün ki eşime yaranamıyorum en ufak bir leyde sinirlensin ben karşılık verdim mi konuştum mu sus diye vuruyor bana eline hakim olamıyor bebeğimize karşı iyi ama onun gözünün öünde bunları yapıyor uyarmama rağmen annesi ve babasına anlattım olup bitenleri sinirlendimi kim olursaolsun herkesin içinde bağırıyor bana..ben ne yapaccağımı şaşrdım aarrtık artık şiddet görmek istemiyorum..ev
imizin eksiğini koymaz ne istesek alır alkolü yok ama bu huyu beni çıldırtıyor....[/QUOTE]
Zaten bu huyu herseye bedel arkadasim.....Keske icse arada bir, keske bagirsa cagirsa ama sana el kaldirdigi vakit hem bedeninde hemde ruhunda actigi yaralarin derinligni düsünebiliyormusun?
Hadi bedenindekiler geciyor, ya ruhundakiler.?:çok üzgünüm:
Ne denir bilmiyorum....Ben olsam ne yaparim biliyorumda sanada böyle yap diyemem.....benneyaptımki
Allah yardimcin olsun, esine akil fikir versin onu islah etsin....:Saruboceq:
Hicbir zamanr kadina vuran bir erkege erkek gözü ile bakmadim bakmicamda

lmaz:
Erkek dedigin kendinden gücsüzse el kaldirmaz....bu kadar