• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

seni çok iyi anlıyorum canım bebeğin küçük gidecek kimsen yok bi işin kenarda birikmiş paran yok..2 kuruşu bi araya getirip hem evine hem bebeğine hemde kocana bakıyosun ama kıymetin bilinmiyor aynı ben yani....
bütün yorumları okuyamadım ama oturup konuştunca eşinle ne diyo böyle vurmayla bağırmayla evlilik yürümez..
konuşup çözemezmisin?

Bu nasıl bişey ya . Okuyunca şok oldum. Bir arkadaşta yazmış aldatma ve bir tokat kesin boşanma sebebim. Bu konuşmayla falan olmaz. Kesin tavrını koyacaksın. Gerekirse konuşma, önüne yemeğini koyma. Bunun içinde dayak yersen çek ailenin evine git canım. Böyle hayat mı çekilir?

canım allah yardımcın olsun..
ben de yorumlardan birine katılıyorum, kim yazmış hatırlamıyorum ama: bir daha özür dilediği zaman tedavi olması şartıyla affet.. bu sözünü unutmadan da uygula.. yoğun çalışıyor ve az para kazanıyor dedin. belli ki eşin bunalımda..
ayrıca anasından babasından da korkmuyor mu?? onlar ne diyor sana sahip çıkmıyorlar mı..
yada onlardan korkmuyor diyelim, allahtan da mı korkusu yok???

bu konuda kesinlikle haklısın canım benim kendi başıma hiç bir şey yapmadığımdan yaptırılmadığından kaynaklanıyor...
esin halleder bak iste bunlari sen kendi kendine ona dikte etmissin.
neden sen halledemeyesin. neden.
yani esinin solugunun 24 saat ensende oldugunu hissettim ben senin yazdiklarindan.
senin kendine ozgu bir hayatin yok canim.
senin hayatin esinin ellerinde.

bu akşam k.valdeme tekrar bahsettim kii bana direk dediği neden söylemdin babanda bende konuşacağız bu iş halolacak dedi ve banada sen biraz alttan al bakalım şimdili,k dedi ama benim alttan alacak sabrım kalmadı artık ve üstelik önceden hiç karşılık vermiordum kavgada felan şimdilerde arttık bağırıyorum kızıyorum bu yüzden bu dikkafalılığım onu rahatsızetmeye başladı en çok bu yüzden bana kızmaya başladı ama yeter artık nereye kadar susayım bende insanırm hayvan muamelesi görmekten sıkıldım....
canım allah yardımcın olsun..
ben de yorumlardan birine katılıyorum, kim yazmış hatırlamıyorum ama: bir daha özür dilediği zaman tedavi olması şartıyla affet.. bu sözünü unutmadan da uygula.. yoğun çalışıyor ve az para kazanıyor dedin. belli ki eşin bunalımda..
ayrıca anasından babasından da korkmuyor mu?? onlar ne diyor sana sahip çıkmıyorlar mı..
yada onlardan korkmuyor diyelim, allahtan da mı korkusu yok???

çok uzgunum cnm ya.bencede bıraz sabret.cunku o ofkelı ıken sende bagırırsan allah korusun daha cok vurur.allah yardımcın olsunnn

evet canım şu günleri bir atlatayım inşallah bayramdan sonrada dr.gidelim sanırım sinirli olmasından çok kaynaklanıyor diye düşünüyorum bende her şeye bu kadar sinirlenmesi ve sinirine hakim olamamsı şiddete yönelmesi ne ilweyim artık umarım iyi olur olmazsada kndi bilir artık ama şu son aylarda görülür artık neyin ne olacağı çünkü ben evde olmayacğım kursta olacağım kursta paralı biraz biraktiririm artık üç kuruş beş kuruş b ne farkeder sonrada işe girerim bakalım neler olacak...:çok üzgünüm:
çok uzgunum cnm ya.bencede bıraz sabret.cunku o ofkelı ıken sende bagırırsan allah korusun daha cok vurur.allah yardımcın olsunnn

Laf işitmemek için vuruyor.
Hayvana terbiye eder gibi,yazık aciz insan.
Anlamadığım o sizin ağzınıza vururken siz öyle bakıyor musunuz..?
Sık sık yaşanan acı verici bir olay,bence normalleştiren sizsiniz.
Adamda ses etmiyor diye böyle terbiye ediyorum diye düşünüyor.
Ağzıma bir vurdu,iki vurdu,mecburum susuyorum diyelim..
üçüncüde kafasında patlatırım tencereyi..
yani elbette bu da çözüm değil ama,canı yanınca anlar insan yaptığı şerefsizliği..

valla mutlaka bi sebebi vardır durup dururken olmaz bu iş ! araştır bence ...vurmak ne demek ya ne hakla bu ne cürret! izin verme bunlara bi dur demen lazım canım çekilirmi bu..benim eşim bırak bana vurmayı sesini bile yükseltse olay olur kimse kimsenin malı değil çekemiyosa keyfi bilir dünyaya bi daha gelmicez..

eşiniz aciz ki hep dayaga yöneliyor...
buna bir dur deme zamanınız gelmedimi?

tavsiyem karşısında aciz kalma sen sindikçe bence o daha çok kendine güvenini pekiştiriyor..

kendime göre değerlendirsem boşan derim ama anlaşılan şimdilik öyle olmayacak..

iş bul para kazan ve karşısında kurallarınla durmasını bil..

canım ılk boyle bırseye matuz kaldıgında tepkın cok net olması lazımdı ama gecmıs...
alıskanlık cok kotu bısey bunu asla affetmemen lazım. eger sende karsılık verırısen ıs cok buyur ve vurmanında otesınde cıddı sıddet uygulayabılır.esını en ıyı sen tanırsın bır psıkologa gıdıp esıne nasıl davranman gerektıgıyle ılgılı yardım alsan olmazmı? eger gotmeyı o kabul etmezse senın nasıl davranman konusunda destek alman en dogrusu

ben pkolağa gittim canım pkolg bana sen git eşin gelsin dedi benim tek sorunum çok öfkeliymişim bu olanlardan dolayı artık öfkemi kontroledemiyormuşum ama bir sorunum yokmuş....
canım ılk boyle bırseye matuz kaldıgında tepkın cok net olması lazımdı ama gecmıs...
alıskanlık cok kotu bısey bunu asla affetmemen lazım. eger sende karsılık verırısen ıs cok buyur ve vurmanında otesınde cıddı sıddet uygulayabılır.esını en ıyı sen tanırsın bır psıkologa gıdıp esıne nasıl davranman gerektıgıyle ılgılı yardım alsan olmazmı? eger gotmeyı o kabul etmezse senın nasıl davranman konusunda destek alman en dogrusu

canım ansızın vuruyor ve ben vurduktan sonra kızıyorum her insan kızar tabikide artık canımı çok sıkıyor o da tabi ben kızınca daha da öfkeleniyor daha çok üzerime geliyor bu çözüm olmadı yani...
Laf işitmemek için vuruyor.
Hayvana terbiye eder gibi,yazık aciz insan.
Anlamadığım o sizin ağzınıza vururken siz öyle bakıyor musunuz..?
Sık sık yaşanan acı verici bir olay,bence normalleştiren sizsiniz.
Adamda ses etmiyor diye böyle terbiye ediyorum diye düşünüyor.
Ağzıma bir vurdu,iki vurdu,mecburum susuyorum diyelim..
üçüncüde kafasında patlatırım tencereyi..
yani elbette bu da çözüm değil ama,canı yanınca anlar insan yaptığı şerefsizliği..

senin ona sesini yükseltip bagirmanda suc onun sana vurmasida suc yani ikinizdede var..olaya böyle bakin bide...saglikli degilim diyosun sürekli bagirip cagirip herseye sinirlenen biriysen esinde buna katlanamiyosa o hatayi yapiyodur...ikinizde bi piskologa görünün...

ben gittim canım ama ben bana vurduktan sonra bağırıyporum normalken niye bağırayım ki....
senin ona sesini yükseltip bagirmanda suc onun sana vurmasida suc yani ikinizdede var..olaya böyle bakin bide...saglikli degilim diyosun sürekli bagirip cagirip herseye sinirlenen biriysen esinde buna katlanamiyosa o hatayi yapiyodur...ikinizde bi piskologa görünün...

o sana vurduğunda sende geri vur ellerin armut toplamasın!!!:icecream:

yorum yapmak düşermi bana bilmiyorum ama durum can sıkıcı eşini karşına alıp konuşabilirsin belki kendince sebepleri vardır konuşmakla belkide sorun çözülür ... vurma konusuna inan bişey söylemeyeceğim gerçekten hoş değil ... konuş arkaşdaşım yoksa başka türlü sorun çözülmez anla dinle yargılama ve sonradan rahatsızlığının sebeplerini söyle eminim gerekli bi açıklamsı vardır ...yinede yaptığı davranış affedilcek bişi değil ...

Anlamıyorum eşimi hiç anlamıyorum...biz 5 yıllık evliyiz ve severek evlendik her şey nişanlılık ve ilk aylarda güzelddi sonrası ben hamile kaldım bebeğimi kaybettik eşim değişti tam değişti tabi bende bebeğimi kaybedince pkolojim bozuldu eşimde bunun farkındaydı zor günşer aylar geçirdik ama eşim sağolsun hem destekti hem köstek diyebilirim çünkü çok daha çabuk kızmaya ve bana vurmaya başladı ..neyseki hamile kaldım eşim iyi ben iyi olduk bebeğimi doğurdum bebeğimle ve eşimle her şey iyiydi ama bebeğim 4.ayına geldi yemek prıblemleri başladı yanımda da kimse yoktu annemler k.valdemler yakındı geliyorlardı sağolsunlar ama ben kendim hep ilgileniyordum bebeğim hasta oluyor sık sık yemiyor çok zor zahmetli bebekti eşim geç geliyor işinden dolayı bende kendi başıma çok zor oluyordu sıkıntılar ve problermelr böylece geri geldi eşim eve gelince ben kızıyorum yardımcı olmuyor bebğimiz aç yemiyor hasta eşim ilgilenmiyor beni hiç dinlendirmiyor sinirimden çatlıyorum neyse böyle başladı şimdilerde artık uzun zamnadırda bebeğimle artık sadec kendim ilgileniyorum yememsine alıştım eşime hiç iş buyurmuyorum herşeyi kendim hallediyorum ama gelin görün ki eşime yaranamıyorum en ufak bir leyde sinirlensin ben karşılık verdim mi konuştum mu sus diye vuruyor bana eline hakim olamıyor bebeğimize karşı iyi ama onun gözünün öünde bunları yapıyor uyarmama rağmen annesi ve babasına anlattım olup bitenleri sinirlendimi kim olursaolsun herkesin içinde bağırıyor bana..ben ne yapaccağımı şaşrdım aarrtık artık şiddet görmek istemiyorum..evimizin eksiğini koymaz ne istesek alır alkolü yok ama bu huyu beni çıldırtıyor....[/QUOTE]

Zaten bu huyu herseye bedel arkadasim.....Keske icse arada bir, keske bagirsa cagirsa ama sana el kaldirdigi vakit hem bedeninde hemde ruhunda actigi yaralarin derinligni düsünebiliyormusun?:kahve:

Hadi bedenindekiler geciyor, ya ruhundakiler.?:çok üzgünüm:

Ne denir bilmiyorum....Ben olsam ne yaparim biliyorumda sanada böyle yap diyemem.....benneyaptımki

Allah yardimcin olsun, esine akil fikir versin onu islah etsin....:Saruboceq:

Hicbir zamanr kadina vuran bir erkege erkek gözü ile bakmadim bakmicamda:olmaz:

Erkek dedigin kendinden gücsüzse el kaldirmaz....bu kadar:kahve:

Back
X