• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eime anlam veremiyorum, ltfen ldracam yaa

Karamsar herkesin dediği aynı canım. Böyle birşeye katlanılamaz, kabul edilemez. Ben şahsen bu durumun konuşmayla falan değişeceğini de zannetmiyorum :(((((. Bence ciddi olduğu çok açık belli etmen gerekecek, belki annene giderek ve orada hemen yumuşamayarak

nasıl konuşmana izin vermez
allah yardımcın olsun canım
elleri kırılsın vuran bütün erkeklerin

Bu erkeklerde bir alem ya?niye vuruyolar? Niye konusturmuyo? Nedemek ya sen cocukmusunda agzina vurarak seni susturmaya kalkiyo saygisiz sey caresi doktorsa gitsin doktora bunebee!!!boyle durumlarda insan ne yazacani bilmiyo kari kocanin arasina girmekte akil vermekte hos birsey degil ama demeki sende careni boyle ariyosun tepkini koy çek git ailenin yanina burnu surtsun yuvani yikmak gitmek okadar kolay degil ama tedavi gorsun yoksa çok yipranacaksin ve boyle bir ortamda çocuk yetistireceksin kolay degil vur tekmeyi akli basina geksin seni kaybetme korkusu belki onu yola getirir

benim anlamadigim sey su arkadasim: senin elin armut mu topluyor????????? o vuruyosa sen de vur! kavga cikcaksa ciksin, sonucta sana once elini kaldiran esin. sen de kaldir elini! sen hep boyle o sus deyince susarsan daha cok siddet gorursun arkadasim, karsi cik, bagir cagir birseyler yap ama esinin vurmalarina karsilik susup oturma, sinme! sen 5 yasinda cocuk degilsin ki esin soyledigi her seye sus desin, konusmak icin esine mi soracaksin! esimin de boyle bir huyu bas gosterdi bir gun, ama oyle bir karsilik verdim ki bi daha cesaret edemedi aynisi tekrarlamaya...evde ne varsa basina yikarim kafasini gozunu yararim cok iyi biliyor esim artik. sen de oyle yap, o disini gosteriyorsa sen de goster, bazen deliyle deli olmak ise yarar. ama dedigim gibi esinin sorununu asla susarak cozemezsin, o sana sus diye bagirinca sen de bagir, dok icindekileri, kucuk cocugun muyum ben senin de. soyleyeceklerin karsisinda sana siddet gostermeye calisacaktir muhtemelen, sen de siddet goster...ayy cok sinir oluyorum bu erkeklere ne zannediyorlar kendilerini yaaaaaa...kocani bana yolla bak ben ona neler yapiyorum!! terbiyesiz adam! ayrica sunu da eklemek istiyorum, esinin siddetine ve saygisizliklarina ragmen hala onu seviyorum diyosun ya sana da helal olsun! sen boyle yaparsan esin tabi siddet huyundan vazgecmez. o yapsin yapsin sen affet seviyorum de, adam da senin ustunde stresini atsin

Canım merhaba. O seni elinde oyuncağına döndürmüş. Çocuk gibi görüyo. Üzülme erkeklerin %99.9 u aynı. Hiç düzelmezler 2 ay iyi sonra yine kötü. Bak ben sana boşan falan diyemem ama benim teyzem temizliğe gidiyor benden fazla kazanıyor ayda 2000TL falan para için o aşağılanma çekilemez. Sevgi nedir ki karşılıksız olunca saygıya dayanmayınca nereye kadar. Bence gözünü iyi bi korkut tövbe etsin. Konuşmakla erkekler 2 ay düzelirler sonra yine kötü olurlar .

Doğru seviyorum zaten bundan kaybettim her vurduğunda ertesi günü bişey olmamış gibi davranıyor unutuyordum ama artık öyle olmuyor unatmıyorum bana yaklaşmasını istemiyorum eşim ama hala aynı bişey olmamış gibi geliyor bana sarılıyor hiç bir sorun yokmuş gibi bende böyle soğuk olunca iyice sinirleniyor ....

Keşke canım ama işte ozamnalar bende sağlıklı değildim bebeğimi kaybettiğimden ..ama umarım şimdilerde iyi olur en azından artık dışarı çıkacağım belki daha iyi olur ...insan yüzü öreceğim bilgileneceğim ...eşimin beni sevdiğin zaten biliyorum her konuda yardımcı hiç bir eksiğimiz bebeğiminde benimde evimizinde yok ama bir tek huzurumuz yok ..onuda artık zaman bıraktım bakalım ne olacak...sizinde destekelrinizle umarım bunların üstesinden gelirim bana lütfen akıl verin paylaşacağım kimsem yok ....

3.sayfaya kadar tahammül edebildim okumaya.
bu nasıl bi sevgi yaa..
eğer sevgi denen şey buysa ben yokum, ne seveyim ne de sevileyim..
kadın dayak yiyor seviyorum diyor, kocam beni dövüyor ama o da beni seviyor diyor.
sevgiyle şiddet nasıl bir arada olur; aynı cümleye bile yakışmazken aynı hayata nasıl ortak edilir?? akannehir

siz daha çocuk olmadan yediğiniz dayakları sineye çekmişsiniz,üzerine bir de çocuk yapmışsınız.
bu zamana kadar eline hakim olmayı öğrenememiş olan adam siz doğurunca mı öğrenecekti.. :umursamaz:

bile bile ladestir bunun adı.
siz dayak yerken hala ama kocam iyidir ne içkisi vardır ne de rızkımızı eksik eder derseniz şiddeti kaderiniz yaparsınız..:olmaz:

belkide ben kimseleri görmediğimden anlatmadığımdan ben öyle zannetmeye başlamışımdır ama eskisi gibi değilim....

tavrımıda koysam küsssemde ayrıca annemede gitsem uzakta dursam benim sürekli uğraşıyor kafaya taıkıyor yani üzerimden gitmiyor ben ona uzak davranmayacakmışım surat felan yapmayacakmışlım sorun neyse konuşacakmışım konbuşuyorumda ama yine aynı şeyleri yapıyor....

Dayak benim için en keskin boşanma sebeblerinden biridir
Sen ne düşünürsün bilemem ama şunu bil ki eşin buna epey alışmış
Yani bu saatten sonra ya çekeceksin ya gideceksin
Çocuğun şimdi bebek anlamıyor
Ama büyüdüğünde annesinin dayak yemesini seyretmesini mi istersin
Yoksa rahat huzurlu bi ortamda sevgiyle büyümesini mi
Ve maalesef huzurlu ortamı babası verebilecek gibi görünmüyor
Karar senin

katılıyorum..

Sanırım alıştı artık ...bıktım bu hayattan yaa seviyorum 24 yaşındayım daha gencim bebeğim var maddi durmum yok daha ne diyeyim eşimde umursar umursamazlardan yani üzülüyor yine yapıyor ne fayda...

çok küçük yaşta evlenmişsin ama ama yaşın önemi yok her yaşta bu şeylere maruz kalbiliyoruz..çok erken evlilik ve birde çocuk olmuş üzüldüm ama değişeceğini sanmıyorum

Umarim en kisa zamanda sorununuzu cozersiniz canim..Evinin eksigi yok demissin,esin icin alkol kullanmiyor demissin ama butun bunlar maalesef sana karsi yaptigi kabul edilemez saygisizliklari silmez..Herkesin icinde sana bagirip cagirmasi,ve el kaldirmasi onun sana karsi olan saygisindan once senin kendine olan saygini ve sevgini kaybetmene yol acar..Eger bu sekilde devam ederse asla kabullenme derim,belki uzaktan su an yasadigin durum icin yorum yapmak kolay ama hayatinin mutsuzlukla ve siddet yasayarak gecmesindense baska riskleri goze almak daha mantikli,her bitis yeni bir baslangictir..Herseyin bir caresi vardir,yeterki saglik olsun..

Umarim en kisa zamanda sorununuzu cozersiniz canim..Evinin eksigi yok demissin,esin icin alkol kullanmiyor demissin ama butun bunlar maalesef sana karsi yaptigi kabul edilemez saygisizliklari silmez..Herkesin icinde sana bagirip cagirmasi,ve el kaldirmasi onun sana karsi olan saygisindan once senin kendine olan saygini ve sevgini kaybetmene yol acar..Eger bu sekilde devam ederse asla kabullenme derim,belki uzaktan su an yasadigin durum icin yorum yapmak kolay ama hayatinin mutsuzlukla ve siddet yasayarak gecmesindense baska riskleri goze almak daha mantikli,her bitis yeni bir baslangictir..Herseyin bir caresi vardir,yeterki saglik olsun..

Ben de zeynep19'a katılıyorum çok güzel belirtmiş. Sürekli ne zaman vuracak neye sinirlenecek diye mi bekleyeceksin? Hayat bize verilmiş bir armağandır, onu en iyi şekilde geçirmek bizim elimizde.Bu durumu devam ettirecekse, bebeğin anlayacağı yaşa gelmeden yeni bir başlangıç yapmanı tavsiye ederim.Bebeğini alırım filan ne demek ya, ne biçim tehditler bunlar? Çocuğun var diye bir şey yapamayacağını sanıyor, ona güveniyor belli ki.

bu konuyu bir tokatla boşanılır mı diyenlere de okutsak aslında bir tokata susmak nerelere gidiyora güzel bir örnek

arkadaşım sana diyebileceğim çok bir şey yok ben olsam katlanamazdım düşün taşın ya eşini tedaviye razı et ya da ayrıl derim ben

Back
X