Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğru seviyorum zaten bundan kaybettim her vurduğunda ertesi günü bişey olmamış gibi davranıyor unutuyordum ama artık öyle olmuyor unatmıyorum bana yaklaşmasını istemiyorum eşim ama hala aynı bişey olmamış gibi geliyor bana sarılıyor hiç bir sorun yokmuş gibi bende böyle soğuk olunca iyice sinirleniyor ....
Keşke canım ama işte ozamnalar bende sağlıklı değildim bebeğimi kaybettiğimden ..ama umarım şimdilerde iyi olur en azından artık dışarı çıkacağım belki daha iyi olur ...insan yüzü öreceğim bilgileneceğim ...eşimin beni sevdiğin zaten biliyorum her konuda yardımcı hiç bir eksiğimiz bebeğiminde benimde evimizinde yok ama bir tek huzurumuz yok ..onuda artık zaman bıraktım bakalım ne olacak...sizinde destekelrinizle umarım bunların üstesinden gelirim bana lütfen akıl verin paylaşacağım kimsem yok ....
Dayak benim için en keskin boşanma sebeblerinden biridir
Sen ne düşünürsün bilemem ama şunu bil ki eşin buna epey alışmış
Yani bu saatten sonra ya çekeceksin ya gideceksin
Çocuğun şimdi bebek anlamıyor
Ama büyüdüğünde annesinin dayak yemesini seyretmesini mi istersin
Yoksa rahat huzurlu bi ortamda sevgiyle büyümesini mi
Ve maalesef huzurlu ortamı babası verebilecek gibi görünmüyor
Karar senin
Sanırım alıştı artık ...bıktım bu hayattan yaa seviyorum 24 yaşındayım daha gencim bebeğim var maddi durmum yok daha ne diyeyim eşimde umursar umursamazlardan yani üzülüyor yine yapıyor ne fayda...
Umarim en kisa zamanda sorununuzu cozersiniz canim..Evinin eksigi yok demissin,esin icin alkol kullanmiyor demissin ama butun bunlar maalesef sana karsi yaptigi kabul edilemez saygisizliklari silmez..Herkesin icinde sana bagirip cagirmasi,ve el kaldirmasi onun sana karsi olan saygisindan once senin kendine olan saygini ve sevgini kaybetmene yol acar..Eger bu sekilde devam ederse asla kabullenme derim,belki uzaktan su an yasadigin durum icin yorum yapmak kolay ama hayatinin mutsuzlukla ve siddet yasayarak gecmesindense baska riskleri goze almak daha mantikli,her bitis yeni bir baslangictir..Herseyin bir caresi vardir,yeterki saglik olsun..