esime cok kizginim kafam cok karisik gecen gece esimin yakinlarin yanina gittik bizi gezdirmek icin gece eglentisine goturduler ve esim ismeye basladi ve sacmalamaya basladi eve gidelim dedim ve beni dinlemedi esimin kuzeni sarhos oldugunu bildiyi halde yok suprizi var dedi bizi biyere goturdu bir kasada icki aldilar ve bir kac araba gittik ve benim hic hosuma gitmedi gece yaris olmus sabah olcak esim sarhos bense erkeklerin arasindayim hic kendime yakistirmadim tepeye cikardilar esim sarhos arabada muzik acip ayi gibi esimi oynattilar ve oyle boyle gecti eve donerken bi lafima kizdi arabada bana vurmaya calisti 4kisi zor tuttular ve arabadan indirdiler anaavrat bana kuvur etti arabami tekmeledi sakinlessin diye baya bekledim ve esim daha cok hustume yuruyor tutmasalar beni hastanelik etcek oyle boyle gecti sabahi bekledim kalktiginda hakliymis gibi benle konusmadi bile burda havalardaydi ve cekip evime geldim onu biraktim o teyzesinde kadi beni arama bile aramiyor cok gucume gidiyor kafayi yiyecegim siz ne yapardiniz su belli birsey aramam :içelim:hayatta