eime ok kzgnm..

asla taviz verme canim
sonuna kadar haklisin.
o ayaklarina kapanmadan da asla konusma bile hatasini elbet anliyacak

Bana da utandığı için konuşmamıştır gibi geldi.
Çok kötü bir gece geçirmişsiniz, hatasını anlayıp özür dilemeli..

canım onun sorunları o gün oluşmuş değil. daha önceden belliki seninle ilgili kafaya taktığı şeyler var. onu yurtdışına getirttim diyorsun, kendini ezik hissediyor olabilir. ama çok kızdım ve karakterinden şüphe ettim. bi de küsmez mi!!! onunla sadece o günü değil, seninle ilgili sıkıntıları var mı yok mu onlarıda konuş derim.

iste bu yuzden icki aliskanligi olan biriyle evlenmek asla istemiyorum, allah insallah oyle birini nasip etmez

ona aklını başına getirecek bir ders vermen gerekecek yoksa bu şekilde daha çok üzülürsün, ve şiddete maruz kalırsın seçim yaptır almanyada kadın sığınma evleri var

son çare oraya gitmen tabi bu arada düzelmesini istiyorsan sende üzüleceksin ama bu şekilde devam edemezsin,bu kesin bir plan hazırla, eğer herşeyin değişmesini
istiyorsan !!!

Esin cok düsüncesiz ve sorumsuz davranmis, kendini bu denli kaybedene kadar icmesi bir kere kesinlikle kabul edilecek bir davranis degil.:olmaz:

Hicmi düsünmemis, sen orda onca erkegin icindesin, kendi sarhos, hadi ordan birtanesi sana sarkintilik yapti, hadi allah korusun ickinin etkisi ile tecavüz etmeye bile kalkindilar, olmuyormu duymuyoruzmu bu tür olaylari? :kahve:

Vallaha erkek olsun kadin olsun, belli bir yastan ve konumdan sonra hicbir zaman kontrolünü kaybedecek sekilde olmamali....:delphin:

Sorumluluk sahibi degilmis esin....birde hem suclu hem güclü seni dövmeye kalkmasi ve küfür etmesi dahada igrenclestiriyor olayi. Sen yine cok sabirli davranmissin, ben olsam o sarhos halinle herhalde yarardim onun kafasini:kızgın:

Sakin hemen aff edeyim deme....birak konusmasin seninle....ve birdaha esinle bur tür ortamlara girme arkadasim....belliki esin iradesini kontrol edemiyor.:umursamaz:

bikere asla arama özür dileyene kadar ama haddini bildir daha öncede yani sarhoş olmadığı zamalarda sana eli kalkıyor mu bilmiyorum ama eğer öyle bişey yoksa hatasının farkında ama su üstüne çıkmak istor
sakın sen taviz verme

esıne kızmakta cok haklısın..alkol konusunu konusmalısın
her ıctıgınde boyle davranırsa ısın zor

o kafayla kendisiyle dalga geçildiğini anlamayıp senin sözlediğin söze nasıl kızabiliyor ya anlamadım..yaptığı hazmedilecek bişi değil gerçekten dediğim noktayı ona da sormanı tawsiye ederim..
hatasını anlayna kadar tawiz werme..ve bir daha olmaması için önlemini al

Sakın alttan alma,büyük terbiyesizlik doğrusu..Bana yapılsaydı o evliliğin geleceği olduğuna inancımı yitirirdim.Neyine güveneyim böyle erkeğin...Bugün bunu yapan evlilik yıllandıkça neler yapar...Çok üzüldüm.Allah kolaylık versin sana...

içki şişede durduğu gibi durmuyor işte bazı kişiler sapıtabiliyor eşinde olduğu gibi başta hatası senin bu konuda ne kadar rahatsız olduğunu bildiği halde içmesi ikincisi davranışları ve en son olarak tavrı oda biliyor aslında aptalca bir gururla özür dileyeceği yerde tirip yapıyor bu durumda hem suçlu hem güçlü denir ama sakın bu olayı öyle bir kaç gün aradan sonra hiç birşey olmamış gibi kapatmasına izin verme özür dilemesi lazım senden

Ne bÜyÜk ayıp Önce kendı Şahsıyetıne sonra da sana yaptıklarıyla Çok ayıp etmıŞ
Üzme kendını cnm ama ÖzÜr dılemeden de samımı olma
ne demek dÖvmek sÖvmek ya nasıl bu kadar kendını kaybedebılır anlamıyorum bıde sana nasıl bÖyle davranır
bu huyunu bıldıĞınden arkadaŞları ınadına rezıl olsun dıye yapmıŞ olabılır
ınsanoĞlundan herŞey beklenır
bıdaha ıÇmeye baŞlarsa o ortamda bulunma yada ıÇırme sakın
kendını bılmıyorsa tutamıyorsa ıÇmesın
Çok sınır oldum hakkaten
allah kolaylık versın
ayrıca ıÇkılı hatırlamıyo olabılır
arkadaŞları ve kuzenı ona olmayan Şeylerı oldu gıbı anlatıp aranıızı bozmayada ÇalıŞıyo olabılır
ıstersen Çek karŞına sakınce yaptıklarını anlat ona

o kadar insanın içinde yaptığı sana yaşattıkları çok yazık
sakın taviz verme arama pişman olsun köpek gibi özür dilet
azcık burnu sürtsün sen de gez eğlen dolaş keyfine bak
kudursun..

esinin yaptıkları hiç hos degil hem suclu hemgüçlü bide sendenmi özür bekliyor yani desemki hatırlamıyor ne yaptını ozaman sana tavırda yapmazdı ama tavır yaptıgına göre olanları hatırlıyor diye düşünüyorm onun pişman olması lazım yaptıklarından..

ben bir erkeğin eşi yanında iken ve başka erkeklerinde olduğu bir ortamda kendini kaybedecek kadar içmesine çok karşıyım ve acayip sinirleniyorum. Yanında eşin varsa kararında içeceksin. Burada zaten ilk hatasını yapmış,üstüne birde seni dövmeye kalkıyor-hemde başkalarının yanında-buda ikinci ve en salakça hatası.Asla arama. Senin ne suçun varmışki allah allah!! Yaptığının çok büyük hata ve ayıp olduğunu kabul edip bir daha yapmama sözü verinceye kadarda affetme bence.

canım onun sorunları o gün oluşmuş değil. daha önceden belliki seninle ilgili kafaya taktığı şeyler var. onu yurtdışına getirttim diyorsun, kendini ezik hissediyor olabilir. ama çok kızdım ve karakterinden şüphe ettim. bi de küsmez mi!!! onunla sadece o günü değil, seninle ilgili sıkıntıları var mı yok mu onlarıda konuş derim.

evet yurtdisina yetirdim ama ben ve ailem hep yanlizlik cekmesindiye gayret gosterdik esimin kardesi buraya yakin oldugu halde birkere kardesini aramiyor sormuyor ama biz elimmizden gelini yapiyoruz ezik hissetmesin diye elimizden geleni yapiyoruz bence onun hustune dustugum icin beni aramiyor yada ozur dilemiyor sonucta esim bana dayanamaz diyor ama oyle olmicak

kafayi yiyecegim 4gun oldu arama bile aramiyor birde suclu arasa affetcem diye birsey yok ama benle barismak icin hic bir gaylesi bile yokkkk ben okadar ona sevgi verdim deyer verdim elimden geleni yaptim o ise kardesinin ve teyzesinin yaninda zevk ediyor ben ne yaptim demiyor onu birakin teyzesi aramiyor bile

Ne bÜyÜk ayıp Önce kendİ Şahsİyetİne sonra da sana yaptıklarıyla Çok ayıp etmİŞ
Üzme kendİnİ cnm ama ÖzÜr dİlemeden de samİmİ olma
ne demek dÖvmek sÖvmek ya nasıl bu kadar kendİnİ kaybedebİlİr anlamıyorum bİde sana nasıl bÖyle davranır
bu huyunu bİldİĞİnden arkadaŞları İnadına rezİl olsun dİye yapmıŞ olabİlİr
İnsanoĞlundan herŞey beklenİr
bİdaha İÇmeye baŞlarsa o ortamda bulunma yada İÇİrme sakın
kendİnİ bİlmİyorsa tutamıyorsa İÇmesİn
Çok sİnİr oldum hakkaten
allah kolaylık versİn
ayrıca İÇkİlİ hatırlamıyo olabİlİr
arkadaŞları ve kuzenİ ona olmayan Şeylerİ oldu gİbİ anlatıp aranıızı bozmayada ÇalıŞıyo olabİlİr
İstersen Çek karŞına sakİnce yaptıklarını anlat ona
eyer hatirlamasaydi sabahliyin bana normal davranirdi ama benle konusmadi ne isticekse teyzesinden istedi normalda onkere benim adimi cagirirdi simdi ne olduda teyzesinden istiyeceyini istioyr yada neden bana sormadi dun ne ler oldu diye yada ben giderken duydu neden yanima gelip nereye gidiyon demedi biraktim umrunda olmadi onun esim neler yasptigini biliyor bence

sonuna kadar haklısın şimdi sen adım atarsan birdaha birdaha yapa bilir..

Back
X