Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım onun sorunları o gün oluşmuş değil. daha önceden belliki seninle ilgili kafaya taktığı şeyler var. onu yurtdışına getirttim diyorsun, kendini ezik hissediyor olabilir. ama çok kızdım ve karakterinden şüphe ettim. bi de küsmez mi!!! onunla sadece o günü değil, seninle ilgili sıkıntıları var mı yok mu onlarıda konuş derim.
eyer hatirlamasaydi sabahliyin bana normal davranirdi ama benle konusmadi ne isticekse teyzesinden istedi normalda onkere benim adimi cagirirdi simdi ne olduda teyzesinden istiyeceyini istioyr yada neden bana sormadi dun ne ler oldu diye yada ben giderken duydu neden yanima gelip nereye gidiyon demedi biraktim umrunda olmadi onun esim neler yasptigini biliyor benceNe bÜyÜk ayıp Önce kendİ Şahsİyetİne sonra da sana yaptıklarıyla Çok ayıp etmİŞ
Üzme kendİnİ cnm ama ÖzÜr dİlemeden de samİmİ olma
ne demek dÖvmek sÖvmek ya nasıl bu kadar kendİnİ kaybedebİlİr anlamıyorum bİde sana nasıl bÖyle davranır
bu huyunu bİldİĞİnden arkadaŞları İnadına rezİl olsun dİye yapmıŞ olabİlİr
İnsanoĞlundan herŞey beklenİr
bİdaha İÇmeye baŞlarsa o ortamda bulunma yada İÇİrme sakın
kendİnİ bİlmİyorsa tutamıyorsa İÇmesİn
Çok sİnİr oldum hakkaten
allah kolaylık versİn
ayrıca İÇkİlİ hatırlamıyo olabİlİr
arkadaŞları ve kuzenİ ona olmayan Şeylerİ oldu gİbİ anlatıp aranıızı bozmayada ÇalıŞıyo olabİlİr
İstersen Çek karŞına sakİnce yaptıklarını anlat ona