• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eime yemek beendiremiyorum diyenler...

aynı benımkı benımde herkes yemeklerımı çok begenır ama benımkı ılla bır kusur bulacak:dilcikar: ha kusur buluyo ama 3, 4 tabagıda goturuyo :roflol:walla ben emınım yemeklerımın guzel olduguna ısteyen begenır yer ıstemeyen yemez bu kadar hıçde dert etmıyorumlaelaelaelaelae

size naz yapıyor bence..yaklaşık 3 aydır evliyim bana bezelye sevmem asla yapma ıyyyyyyyy diyen adam gecen gittiğimiz iftar yemeginde bayıla bayıla yedi.......artık yapıyorum bildiginden şaşma canın ne istiyorsa pişir yemezse aç kalsın mecbur yer ve alışır ben artık böyle yapıyorum bi de canın ne cekiyor diye asla sorma şımartma..

size naz yapıyor bence..yaklaşık 3 aydır evliyim bana bezelye sevmem asla yapma ıyyyyyyyy diyen adam gecen gittiğimiz iftar yemeginde bayıla bayıla yedi.......artık yapıyorum bildiginden şaşma canın ne istiyorsa pişir yemezse aç kalsın mecbur yer ve alışır ben artık böyle yapıyorum bi de canın ne cekiyor diye asla sorma şımartma..

yok tatlim pek sormam zaten ne istersin ne yapayim diye....ama gercekten cok zor oluyor bazen...

Benım esım de et yemeklerıne daha meraklı ama ben vejeteryanım. Zar zor da olsa yapmaya calısıyorum. Yapıyorum cok az yıyor ıkıncı gun aynı yemegı yemıyor. Ben herseyı hazırlamıs oluyorum aynı arkadasımızın dedıgı gıbı patates kızart dıyor. Ya da hersey hazır oluyor eve geldıgınde ben yemıcem bugun dıyor.

ya bu kadınların sorunu hep aynı galiba eşim sebzze yemeklerini hiç sevmez ıspanak ve bamyaa hariç bende tam tersi sebzeyi çok severim fakat eşim yemiyo diye bende yapmıyorum kendime eşim ne yerse onu yapıyorum patlıcan kebabını çok seviyorum ne zaman kayınvalidemlere gitsek o yemeği yapmasını istiyorum.allahtan yaptığım diğer yemeklere bişey demiyo ayy bu güzel olmamış bunun tadı ekşiymiş falan filan yok ne pişirirsem onu yiyo yumurta pişireyim özellikle menemene bayılıyo 19 aylık oğlum var oda babasına çekmiş ne patlıcan ne de taze fasulye yemiyo yemeklerin sularından bana bana yiyo sadece allah hepimizin yardımcısı olsun inşalahhhhh çooookk zoooorr çooook.

benim eşim tam bir etobur cokacimcoookben hayatımda hiç böyle birşey görmedim ya 9 yıllık evliyim ağzından bir kere sebze pişir lafı çıkmamıştır...ben çözümü buldum ama sebzeleri slata olarak yapıyorum yada kızartarak mesela patlıcanı biberi közleyip salata yapıyorum yada patatesi kızartıp etin yanına garnitür olarak koyuyorum bezelyeyi, havucu,patatesi haşlayıp mayonezle karıştırıp bak sana amerikan salatası yaptım diyip tabağına boca ediyorum falan..sebze yemeğini sadece sulu pişirilen bişey zannettiği için kandırmak daha kolay oluyor eheheh

benim eşim tam bir etobur cokacimcoookben hayatımda hiç böyle birşey görmedim ya 9 yıllık evliyim ağzından bir kere sebze pişir lafı çıkmamıştır...ben çözümü buldum ama sebzeleri slata olarak yapıyorum yada kızartarak mesela patlıcanı biberi közleyip salata yapıyorum yada patatesi kızartıp etin yanına garnitür olarak koyuyorum bezelyeyi, havucu,patatesi haşlayıp mayonezle karıştırıp bak sana amerikan salatası yaptım diyip tabağına boca ediyorum falan..sebze yemeğini sadece sulu pişirilen bişey zannettiği için kandırmak daha kolay oluyor eheheh

vallahaaa helal olsun sana canım yaaa benim kocama nerdeeee bırak sebzeyi pişirmeyi,çiğ yedirmeyii ismini bile duymak istemiyo ama şu varkii barbun yayı sevmiyo fakat ben ona sana kurufasulye yaptım diyorum 2 tabak götürüyo mesela havucu da sevmiyo geçen gün havuç tatlısı yaptım anlamadı bile:dance: bide üstüne üstelik ellerine sağlık hayatım çok güzel olmuş dedi allahım sana şükürler osun dedim.:roflol:

valla benim işimde zor olcak sanırım...erkek arkadaşımmm acaip seçici meselaa etii çok sever ama kıymayı hayatta yemezzzzz....bendee etle pek aram yokk kıyma olunca yerim..bilmiomm bakalım nsl yapcam evlenince bi yemek konusunu dert ediyorum evlilikte..yapmaya yaparım ama ya begenmesse olayıı varrrrrr....

benim ki ilk evlendiğimizde sadece 3 çeşit yemek yiyordu ve bunlar sırasıyla yapılmazsa yemiyordu...
bunlarda sırasıyla tava,köfte ve tavuktu...öyle birşeydi ki ben vejeteryan olacaktım az daha,öyle ki tiskinmiştim...
zamanla yemeklere azar azar sebze eklemeye başladım ,sonra sebzeyi çoğalttım eti azalttı...bu fikride bana veren babam oldu..
şuan normal zamanlarda sebzeyide yiyor ama,benim ki ramazanı ziyafet ayı sanıyor...normal düzenimze döneceğimiz günleri iple çekiyorum...

Ben de nişanlıyım nişanlım bize gelince bakıyorum ne yapsam yiyor çok mutlu oluyorum seçici değil ama pilav salata cacık üçlüsünü çok seviyo çok aç olunca pilav istiyo benden canım ya inşallah evlendikten sonra da böyle olur

benim eşim çok seçicidir hemde ne seçici..daha dün kavga ettik bu sebepten dolayı..off bazen çekip gidesim geliyo bütün kahırlarını çek bide bi ton laf işit...

evet yaa çok zor,benimki de makarnayla tavuk yemez:(en pratik yemekler halbuki..yine de ne yapsam tadına bakar mutlaka:)şimdiye kadar hiç bir yemeğime kötü demedi

benim kocişede ver önüne patates kızartması, köfte, makarna,makarna çeşitleri, kahvaltılık, salçalı sosis, ama sakın bamya, pırasa, semizotu, barbunya,ıspanak patlıcan yemekleri deme :22: walla geçen bi bamya yaptım benle kawga ediyo :4: neymiş 1 senelik hakkını doldurmuş bi daa öteki sene yermiş walla bi tepem attı kusura bakma canım benim önüne ne koyarsam yiceksin dedim 2 gün sonrası da yapmışım bi yoğurtlu ıspanakkk ohhhh yeme de yanında yat :)) tabi benimkinin gıkı çıkmıyo :)) :kkk:

hee bu arada doğruyu söylemek gerekirse bazen bu yemek seçmeleri işime gelmiyo değil :1: özellikle hasta olduğum zamanlar:1:

Sanirim ben cok sansliyim hic yemek yapmam annemler yakin oldugu icin hep orda yeriz bir ii kere yemek yaptkm oda tutturamadim yinede yedi sagolsn kocisim:)) güzel olmus ama biraz tuzumu eksik ne falan der kirmaz beni bir avuc yemek degilmi ölmeyiz ya der hep askim:)) :52::82:

aaayyy kabusum geri dönüyo, eşim hiç bir kış sebzesini yemez, canım süreklide et türü kuru şeyler yenmez ki, bende sebze seviyorum, çok yemek seçiyor, makarna bile yemez, çorbadan nefret eder, en sonunda mutfağa hiç girmicem o olacak:mymeka:

Bunu benmi yazdım diye dönüp baktım :9:

valla eskiden yemezse ne isterse onu yapardım,baktım verdikçe istiyor..

ne piştiyse o yencek diyorum artık :19:

sesi çıkmıyor :56:

Son düzenleme:
Erkek arkadaşıma yemek yaptığım zaman kasıtlı olarak kötü yapıyorum.Hatta bütün yemekleri (farklı tatlar dahil)yapmayı bildiğim halde aaa işte çok zor börek yapamam,mantı açamam ben ev kadınımıyım falan diyorum.Böyle yapıyorum ki beklentiyi yükseltmesin sonra beğenmemezlik edemesin.

Bütün mesajları okudum arkadaşlar..
Sanırım ben çok şanslıyım.
Eşim çoğu sebze yemeklerini sever..
Güzel yapıldıktan sonra ben yemek seçmem der kendisii.
Bol bol sebze pişiriyorum haftada bir gün et yiyoruz köfte patates gibi mesela..
Hamur işinide sever ama yapmıyorum..
Sebze varken hamur mu yenir=)

Benim eşim de böyle bir sorun yok ama babam çok söylenirdi anneme.Tuzu,yağı,salçası vss.Az pişirme, çok pişirmeye kadar.Her sofrada aynı terane yaşanırdı.Annem de yıllar sonra mağdem yemekten anlıyorsun pide bile yapıyorsun kendin yap demeye getirdi.Tabi onlar 36 yıllık evlililer.Çok bile dayanmış annem.Sizin de yapacağınız buyur kendin yap demek olacaktır.1 hafta söylenir,bilemedin 2 hafta sonra kuzu kuzu ya susacak yiyecek ya da kendi yapacak.

Back
X