• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eime yemek beendiremiyorum diyenler...

ben değişik şeyleri denemeyi severim daha yeni olan bir olayı anlatım:
adını bilmiyorum taze fasülye yi haşladım, tavada tereyağ ve saımsak kavurduktan sonra taze fasülyeyi koydum içine onla bıraz kızartım. yemekte çeşit olsun diye. adamın bana yorumu şuydu: eeee aşkım bu ne hani bunun eti?? evetttt kızlar resmen bunu dedi baana yaaaa. ana yemek değilki o bi dene dedim yemem ben dedi ya :bbo:

canım benim yaaaa:teselli: aynen benimki gibi valla. herşeyin içinde et olacak,kıyma olacak yada tavuk yada kemik atcam yemeğin içine tat vercekmişş-tatlicadiarzu- benimde canım zeytin yağlı biber dolması ister yaparım .bunun içine kıyma koydun mu der , neden yok der :mymeka: offfffffff sıkıldım artık yemek yapmaktan yaaaaaa zaten damak tatlarımız hiç uyuşmazda:delphin: bende senin gibi yeni şeyler denemeyi severim ama yemez yediremem :bbo:

Allah sabır versin hepinize..
evlenmekten tırsttım şimdi..
ama bir şeyi merak ettim. sızın bu süreklı et isteyen, patates kızartması ısteyen eşlerinizin hiç mi kilo problemi olmuyor kızlar..
ben öyle yesem 100kg olurum valla...
eğer kilo sorunları varsa, ordan vurun bence.. komplekse sokun beyleri.... kaydirigubbakcemile3

benimki 75 kilodan 90 kiloya çıktı canım akannehir akannehir

BENDE AYNI DURUMDAYIM.BEĞENDİREMİYORUMkötükedihüsoMİLLET ÇOK BEĞENİR.AMA EŞİM BEĞENMEZ:1no2:BEN ARTIK UĞRAŞMIYORUM YAPIYORUM BİLDİĞİM GİBİ İSTER YESİN İSTER YEMESİNzemuszemusDİYORUM ONA BEĞENMİYOSAN GİR YAP HERŞEYE MUHALEFET ÇÖZÜM ÖNERİSİNİDE BEĞENMİYOR.KENDİ BİLİR:1closedeyes:

Benim ki Allaha şükür ayırım yapmaz bazı sevmediği şeyler var onlarıda ona yapmam kendime göre yaparım mesela

Ama aynı yemeği ikinci gün yemicem demez ben hiç yemek atmam 2-3 günde olsa pilav ile olsa yenecekkkkkkk

İşte benim konum!!!

Saolsun her yemeğime bi laf ediyor..Ama çorbamı makarnamı ve pilavımı çok beğenir..

Yaptıgım yemeği yemez,yapmadıgımda da niye yapmıyosun diye kızar..Hep yemeklerim çöpe gidiyo..Ben bitirmeye çalışıyorum ama en fazla ne kadar yiyebilirimki cokacimcoook

benimki beğenmemezlik yapmaz yani yaptığım yemeğe kusur bulmaz ama yemek seçer
birde yeni tarifleri denemeyi bende severim ama benimki asla yeniliklere açık değildir:kızgın:
kısacası evde hep onun yediği yemekleri yaparım seçici olması beni biraz zorluyoakannehir

kizlar....herkese paylasimlari icin cok cok tesekkurler....

aslinda bende ki tek sorun...yani ben oyle dusunuyordum....o almanyada dogmus buyumus ben de turkiyede...ilk zamanlar cok sorun oldu bu resmen yaptigim hic biseyi yemiyordu yesede cok az...ama ailesine gidincede kitliktan cikmis gibi yiyordu..cok sinirleniyordum halen de yapiyor oyle seyler ya....kizdigim sey ben evde pilav yapinca yemez ama baska yerde hapur hupur anlayamadim bacim ben bunu.....resmen kafai yiorum ne pisireyim diye..isin kotusu hic yemek yapmayi da bilmez mecbur yani bana....gecen gun yapmayayim dedim...sonra acidim isten geliyor ac acina olmaz ama neyse ki hismimdan korktu:kızgın:bu sefer..dedim hadi iyisin kurtardin yine bugun....guldu....
demem o ki alman usulu seyler yemeyi cok seviyor...aalinda bazi seyleri yemesi guzel olsada...(gercektenbazi yemekleri cok guzel ) bizim mitfagimiz gibi degil...olmuyor boyle diyip isyan bayragini cektim....bakalim...artik olmazsa yemek yapmayi ogrensin artik dimi....birazda o yapsin....kaydirigubbakcemile3

hayır şekerim olmuyor yaaaaa adam benden zayıf :dilcikar: yedikleri neresine gidiyor bi anlasam :mymeka:

ayyyyy bendede ayni..benimkide benden zayif...o kadar yaparim ederim...yemiyor ki sekerim...bir kasik alirsa diger gune burun kivirir....bilmeyen yemek yapmiyor yedirmiyor sanir...kaydirigubbakcemile3ayy ne olacak benim bu halim....cok sinirleniyorum bazen...:oklava:

eşinin yemek yeme tarzı aynen benimkiymiş.
ah ahh yaşamayan bilemez çok can sıkıcı bir durum zaten yediği üç beş çeşit yemek var ama bir gün yediğini öbür gün yemez tabi birde o üç beş yemeğin de güzel yapılması lazım yoksa onlarıda yemez. yemezlaelaelaelaelae kafayı yemek için tüm şartlar sağlanmış olur. benim tek ama tek avantajım eğer yaptığım yemeği yemez beğenmezse peynir ekmek yiyip karnını bi şekilde doyurur banada bişi demez çünkü o suçunu biliyoo... ha ayrıca birde ne birinin evinde yemek yer nede birinden gelen yemeği yer. bu yüzden uzun süreli hiç misafirliğe gidemeyiz ya annemlere gidiyoruz yatılı kalınca aç kalıyor resmen. çekiniyorum onunla bir yere gitmeye.

bence yapabileceğimiz onun yaptığının doğru olduğunu asla kabul etmemek ve hiç bir zaman doğalmış gibi davranmamak.
tatlim senin isin daha da zormus...allah kolaylik versin hepimize....:Saruboceq:

açıkçası ben biraz agresif bir insanımdır, yani senin yerinde ben olsam madem o kadar uğraşıp yaptıklarından bir kaşık bile almıyor bu huyundan vazgeçene kadar buyur sen yap yemekleri derdim. sen güzel güzel yemekleri kendine yap, her gün ver kocana patates köfte kızartmasını, kendine dert etme. yemezse yemesin, hayret bişi:oklava:

tatlim ben de zaten agrasiflik hat safhada...sirf sinirimden ne var ne yok cope bosaltim vallaha....anladi sucunu ama is isten gecti tabi....kizzz patates bile kizartamiyor kikaydirigubbakcemile3onuda bana yaptiriyor canimin ici....:roflol:bu gidisle ogreneck galiba yemek yapmayi....haa ne dersiniz...:1rolleyes:

Neden üstüne düşüyorsunuz k...Beğenmezse beğenmesin.
Ne bulduysa onu yesin.
Siz üstüne düştükçe nazlanacak da nazlanacak.

canım benim yaaaaaaa bende sendenim:teselli: eşime yemek beğendiremiyorum ilk zamanlar bizde çok problem yaşadık bu konudan dolayı. şimdide 10 günde bir yine gündeme gelir huzursuzluk çıkar bu mevzudanmafoldumben herkes yemeklerimi beğenip yerken eşimin yememesi hep bişey bulması benimde çok zoruma gidiyor.hep etli yemekler istiyor yapıncada beğenmiyorsenağlama yemem ben onu çöpe at diyor bide:oklava: bende sinirimden atıyorum çöpe hep telef oluyor yemeklermafoldumben o kadar zahmet veriyorum zaman harcıyorum insan sevdiğinin elinden zehir olsa yer ,yemeye çalışır eline sağlık der mafoldumbenmafoldumben bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bi şey yapmamı istediği zaman bende kafasına kakıyorum ben yapamıyorum ya güzel olmuyor ya, yada beceriksizim hiç bişeyi beceremiyorum ya diyorum yapmıyorum.kendisi giriyor mutfağa yapıyor yemekleri ama insanın zoruna gidiyor beğenmemesi senağlama[/QUOTEa

ay taltlim hakketende cok benzer durumlarimiz....ama hic uzulme o bizim beceriksizligimizden kaynaklanmiyor..sahsen ben de kim yemeklerimi yerse cok guzel diyor begeniyorlar....ama iste bu kocalar yok mu:oklava:....senin ki yine kendisi yapabiliyor....benim ki resti cekiyorum yok yapmicam diyorumnaniknanikyok illaki onun istedigini ben yapacam oyle bir huyumuzda var:kızgın:kukla etti kizz beni:oklava:

Neden üstüne düşüyorsunuz k...Beğenmezse beğenmesin.
Ne bulduysa onu yesin.
Siz üstüne düştükçe nazlanacak da nazlanacak.

ustune dusmuyorum ki zaten....ben zaten kafama gore takiliyorum...ne istersem onu yapiyorum...tabi onun isteklerinide goz onunde bulundurarak...ama genede begendiremiyorum iste....:oklava:

burdan çıkan sonuç ve artı benim de gözlemim erkekler etobur.. kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

canım benim yaaaaaaa bende sendenim:teselli: eşime yemek beğendiremiyorum ilk zamanlar bizde çok problem yaşadık bu konudan dolayı. şimdide 10 günde bir yine gündeme gelir huzursuzluk çıkar bu mevzudanmafoldumben herkes yemeklerimi beğenip yerken eşimin yememesi hep bişey bulması benimde çok zoruma gidiyor.hep etli yemekler istiyor yapıncada beğenmiyorsenağlama yemem ben onu çöpe at diyor bide:oklava: bende sinirimden atıyorum çöpe hep telef oluyor yemeklermafoldumben o kadar zahmet veriyorum zaman harcıyorum insan sevdiğinin elinden zehir olsa yer ,yemeye çalışır eline sağlık der mafoldumbenmafoldumben bende ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. bi şey yapmamı istediği zaman bende kafasına kakıyorum ben yapamıyorum ya güzel olmuyor ya, yada beceriksizim hiç bişeyi beceremiyorum ya diyorum yapmıyorum.kendisi giriyor mutfağa yapıyor yemekleri ama insanın zoruna gidiyor beğenmemesi senağlama[/QUOTEa

ay taltlim hakketende cok benzer durumlarimiz....ama hic uzulme o bizim beceriksizligimizden kaynaklanmiyor..sahsen ben de kim yemeklerimi yerse cok guzel diyor begeniyorlar....ama iste bu kocalar yok mu:oklava:....senin ki yine kendisi yapabiliyor....benim ki resti cekiyorum yok yapmicam diyorumnaniknanikyok illaki onun istedigini ben yapacam oyle bir huyumuzda var:kızgın:kukla etti kizz beni:oklava:

valla öyle yaptılar hepimizi kukla ettiler:oklava: yapsan bi türlü, resti çekip yapmasan bin türlü. ne yapcağımızı şaştık valla-tatlicadiarzu- benimkisi ewde olduğunda yapıyor allahtan.ben mutfakta hazırlarken geliyor yanıma çorbayı ben yapabilirmiyim,salatayı ben yapabilir miyim diye soruyoryerimseniben ooo bende büyük bir zevkle bırakıyorum herşeyi ona kaydirigubbakcemile3 hiç de kasmıyorum kendimi valla yapsınşakkıdı

Bende kendim yemem, yani sizin eşleriniz gibikaydirigubbakcemile4
Kabak, fasülye, ıspanak, brokoli, pırasa yemem:olmaz:
Her yemeğin içinde et olsun, köfte, makarna ya da pilav olsun
Başka şeyler sevmem:umursamaz:
Şerbetli tatlı sevmem
Ağır yemek sevmem
Patlıcan kızartması sevmem:dilcikar:
Çok yağlı şeyler yemem :))
Bence eşlerinize kızmayın yaa n'apalımmafoldumben

Back
X