Eimi bir trl ikna edemiyorum.

ama allah okadar büyükki ben o alti ayda ümidimi kesmistim ama oaylarda hamile kalmisim ben almanyaya gelin gitmistim iki sene izine gidememistim hem ailemden uzak hem hamile kalamamanin üzüntüsü vardi icimde o aksam on ucagiyla memlekete gidicez sabahta doktorda randevum var benim adetimde hep düzensizdi iki aydir gelmiyordu benim icin normal zaten esimdede problem var hamilelik olmaz diye düsünüyorum derken doktor demesinmi yedi haftalik hamilesin ogünü hala unutamam kizim yirmibir nisanda oniki yasina girecek allahin izniyle lütfen ümitsiz olmayalim basimdan gecenleri az sonra yazmaya devam edicem

boniboncum haklisin ama gercekten erkekleri ikna etmek cok zor oluyor onlar bizim gibi hassas düsünemiyorlar nekadar ertelenirse okadar sikinti artiyor belkide problem cok kücük erken teshisle hersey hallolacak en iyisimi eslerimizi incitmeden onlarin hassas oldugu anlarda ikna etmeye calismak

canım bazı erkekler bunu gururlarına yediremiyorlar...
oda eninde sonunda sperm tahlilini yaptıracaktır merak etme...

canı benim nemde bu konuyla ilgili eşimle savaştım ve sonunda kazandım ilk vercegi zaman kaatlarını yaptırdım osabah işe gitmeden satini ayarladık ben götürdüm napıyım sonra tedavi oldugumuz hst spermi alan kız arkadaşıydı orda verdi 3kere kendi yani ilkin ben götürüyüm de bakalım neolacak yada bi dr bulsun kendisi belki ozaman verir ben eşimi dr şikayet ettim başka bişe konuşmak için çagırdı sonra bastı fırçayı tarla saglam ama bakalım ekilen ürün ne alemde yazık degilmi bu kızcagıza falan duyugu sömürüsü yaptı böyle ikna ettim allah yardımcın olsun bu konular derin

Özel bir hastanenin laboratuvarına gidin,oda talep edin.Mutlaka boş odaları oluyor veya yoksa bile bekleyebiliyorsunuza.s,
Kolay gelsin canım,eşin gerçekten bebek istiyorsa bırak tereddüt sürecini yaşasın bir süre,sonra kendi hadi diyecektir:teselli:

hastanede vermek zorunda mısınız.özel polikliniklerde bunu için özel odalar var ve eşinle birlikte girebiliyosun oraya.işin zor.Allah yardımcın olsun

sperm örneğini evde alıp almama şansınız var mı yok mu onu sorun.. mesela tüpe mi alınıyor neye alınıyorsa versinler size.. eşin evde alsın örneği.. sonra hastaneye götürün hemen? olmaz mı?

canim ya ilk basta benim esimde test yapmaktan kacindi ben öyle cok agladimki yaptirmak zorunda kaldi veeeeeeeeeeeeee noldu biliyormusunuz

sonuca göre doktor esime bu halde senin cocugunun olmasi mucize demis sadece kullanmasi icin altiaylik hap vermisti ve altiay sonra tekrar kontrole cagirmisti

bende disarida arabada esimin gelmesini dörtgözle bekliyorum tabi sonuc ne diye baktim esim geliyor ama yüzü sanki simsiyah olmus bende esime dedim noldu hani öyle kötü bir haber beklemiyordum duyunca ben basladim hüngür hüngür aglamaya

ama allah okadar büyükki ben o alti ayda ümidimi kesmistim ama oaylarda hamile kalmisim ben almanyaya gelin gitmistim iki sene izine gidememistim hem ailemden uzak hem hamile kalamamanin üzüntüsü vardi icimde o aksam on ucagiyla memlekete gidicez sabahta doktorda randevum var benim adetimde hep düzensizdi iki aydir gelmiyordu benim icin normal zaten esimdede problem var hamilelik olmaz diye düsünüyorum derken doktor demesinmi yedi haftalik hamilesin ogünü hala unutamam kizim yirmibir nisanda oniki yasina girecek allahin izniyle lütfen ümitsiz olmayalim basimdan gecenleri az sonra yazmaya devam edicem

boniboncum haklisin ama gercekten erkekleri ikna etmek cok zor oluyor onlar bizim gibi hassas düsünemiyorlar nekadar ertelenirse okadar sikinti artiyor belkide problem cok kücük erken teshisle hersey hallolacak en iyisimi eslerimizi incitmeden onlarin hassas oldugu anlarda ikna etmeye calismak

Yazıların haberler gibi olmuş az sonra az sonra....
Böyle daha rahat okunur yazıanlar.Konu hakkında bilgim yok ama bunda yardımcı olayım dedim

Back
X