Eimi ok seviyorum ama onu da unutamyorum..

YORUMLARI OKUMADIM..
sadece yazınızı okudum.bende 2 senelık ılıskımden yenı ayrıldım
oyle cok arıyorumkı onu hemen hayallere dalıyorum daha 15 gun olmadı
ama bısey dıyım en cok bundan korkarım ıste
ya unutamazsam eşime baglansamda ıcımde kalırsa ınanın sızın yerınızde olmayı asla ama asla ıstemem..

Hepimiz insanız başımıza böyle bişey gelebilirdi
1- O resmi asla kaydetmez bidaha görmezdim
2- Asla telefonda konuşmaz bidaha aramamasını onsuz çok mutlu olduğumu söylerdim
3- Gerekirse kız kardeşiyle bile görüşmezdim
Şimdi burda oturduğumuz yerden yazması kolay diye düşüneceksin
Ama inan en mantıklısı ondan olabildiğince uzak durmak

kesinlikle resmininide isminide kendisinide bilgisayarından beyninden sil. kısacası hayatından sil. zamanında olmadıktan sonra şimdi elindekindende olursun valla.

Beyinen aldatiyosun! Bu tabire katilmiyorum. Böyle bisey yok,insanin aklina düşûyorsa,herşey inatla onu hatirlatiyorsa? Bu insanin elindemi sen kaçtikça kader inatla onu hatirlatcak şeyler sunuyorsa sana? Mesela benim kizimin anaokulunda o cok sevdigim,ilk aşkım olan 10 yıl sonra rastladigim kisinin isminde biri var,arasan sorsan o isimde birini okulda bulamassin cünkü yurtdışındayim, türk ögrenciler yok..inat gibi çikiyor karsima! Ismi,memleketi simdi suç benimmi? Kader bu.. Bende inadina gülüyorum böyle olunca... Düsündün diye,aklina geldi diye günah olmuyor,elinde degil insanin..düşündüklerini yaparsan fiili olarak?işte o zaman haramdir,günahtir..böyle diyor hadisler,din hocalari...saygilar

Yapılan yorumları okumadım sölediklerimin aynılarını söylemiş olanlar olabilir. Ama öncelikle bu yazıyı okuduğumda alıntı gibi geldi. Eğer gerçekten sizin öykünüzse eşinize aşık olduğunuzu söylemişsiniz ve bir çocuğunuz var. Hayat bu kadar basit değil duygularımız da değerlerimizde bu kadar basit olmamalı. Madem çeşitli sorunlar yüzünden ilişkiniz bitti artık sizin için gerçekten bitmiş olmalıydı. Yok severek ayrıldık vs vs böyle şeylere kızıyorum madem seviyorsunuz ilişkinizin arkasında olmalısınız ne olursa olsun. He madem evlendin o zaman onu unutucaksın kendini eşinin yerine koy neler hissedersin. Söylemek istediğim çok şey daha var ama sizi tanımadığım için söylemicem. Siz resmen onu aldatıyorsunuz başka da bişe değil.

Beyinen aldatiyosun! Bu tabire katilmiyorum. Böyle bisey yok,insanin aklina düşûyorsa,herşey inatla onu hatirlatiyorsa? Bu insanin elindemi sen kaçtikça kader inatla onu hatirlatcak şeyler sunuyorsa sana? Mesela benim kizimin anaokulunda o cok sevdigim,ilk aşkım olan 10 yıl sonra rastladigim kisinin isminde biri var,arasan sorsan o isimde birini okulda bulamassin cünkü yurtdışındayim, türk ögrenciler yok..inat gibi çikiyor karsima! Ismi,memleketi simdi suç benimmi? Kader bu.. Bende inadina gülüyorum böyle olunca... Düsündün diye,aklina geldi diye günah olmuyor,elinde degil insanin..düşündüklerini yaparsan fiili olarak?işte o zaman haramdir,günahtir..böyle diyor hadisler,din hocalari...saygilar

Amacım tartışmak değil sizinle ama şunu söylemek istiyorum bilinçaltınızda çünkü. O yüzden gördüğünüz şey onu hatırlatıyor. Neden kader olsun ki kader eğer onu karşınıza çıkarmak isteseydi kişinin kendisini karşınıza çıkarırdı ismini değil. Düşünce gücü! Neyi düşünürseniz neyi isterseniz onlarla ilgili ufacık bile olsa bişey yaşarsınız. Nitekim de yaşıyorsunuz.

Karşıma çıkmayacağını ne biliyosunuz? Ben onu elbet görücem ama burda ama ahirette..öyle hissediyorum!...

Bilinçalti mi? Alakasız.. Gördügüm veya rastladıgim seyleri kim bana gösteriyo yada denk getiriyor? Bilinçaltim mi? HAYIR! Bunu yaradan istiyor,tamda karşıma çıkariyor,bir nevi imtihan..

birçok yorum gelmiş ;kimi olumsuz düşünceler ,kimi ise yine yaşanmışlıklar ;

evet karşıma çıkıyor bir şekilde ,ama bu onu istediğim ,onu arzuladığım veya eşimi sevmediğim anlamına gelmiyor ,sadece anımsıyorum ,yani ne bileyim hiçbirinize olmadımı ? bir an aklıma düşüyor ,bir şarkıda ,bir sözde ,yada adını başkasında duyduğumda ..

sıradan biri değildiki ,bir arkadaş dost değildi ,aşık olduğum ,nefes aldığım ,kalbimin sıkıştığı insandı o ,tabiki unutamam bu çok normal ..

mademki çok seviyordun mücadele etseydin dediniz ,inanın ettim ,hemde çok ,ama olmadı işte nasip değilmiş ,rabbim bizi bize yazmamış olmadı ..

ama şunu tekrar söyliyim eşimi çok seviyorum ,ölürüm onun için ,asla ama asla onu aldatmam ,yapmam bunu ,öldürseler yapmam ,beyin olarak aldatmayada katılmıyorum ,ben hayalinde düşlemiyorum ki onu ,onunla sevişmiyorum ki rüyamda ,sadece masum bi şekilde aklıma geliyor bu aldatmak değil asla ..

Ne yapıyorsun....
Yanlış yapıyorsun...
Farkındamısın ?
Ve bu olanların zeminini sen hazırlıyorsun o hazırlıyor.....
Olan kime olucak? Değer mi?
Kendine gel..

Kimse geçmişini silemez. Zaten silebilse geçmiş diye birşey olmaz. 5 yıllık duygusal bir bağdan bahsediyoruz. İnsanın hiç mi aklına gelmez, bence gelir. Ama bu ilerlememeli. Bağlantıya geçilmemeli. Onun dışında insan kendini suçlu hissetmemeli niye aklıma geldi diye. Bu da sizin hayatınızın bir parçası.

Ben de 3.5 yıllık bir beraberliği bitirmiştim, çok zor günlerdi. Ve şimdi evliyim ,eşimide çok seviyorum. O insandan da kurtuldum diye şükrediyorum. Duygusal hiçbirşey hissetmiyorum. Ama aklıma geliyor, böyle birinin hayatımdan geçtiğini unutamam ki. Dediğim gibi hatırlamak sıkıntı değil, ilerletmedikten sonra.

maia cım ben onu arzulamıyorum ,öle bir düşüncem kesinlikle olmadı olamazda ..bu evlilik bitmiştir demişsin ama evliliğimle ilgili en ufak bir sorunum yok ..

Sorun yok evliliğimde diyorsun ama bence evliliğinde çok büyük bir sorun var...
Özellikle eşin açısından...
Kimse burada çok iyi yapıyorsun arkadaşım aynen devam et demez...
Geçmiş geçmişte kalmıştır. Evli olan evli olduğunu bilmeli, ne istediğini bilmeli...

Bu arada da başlığına diyecek kelime bulamıyorum kusura bakma...

hiç bişey diyemiorum eşini senin yerine koy bilgiseyarına birini eklese ve ona baktıkça kafası karışıp ağlasa sana haksızlık etmiş olmazmıydıı??
eğer içinde bulunduğun durumdan rahatsız isen o fotoyuda kız kardeşinide onuda hepsini senden uzak tutarsın başta kardeşini face den çıkarmakla,fotoyu silmekle ve hattını değiştirmekle başlayabilirsinn yoksa aldatmış olursun bence..ben kendimi aldatılmış hissederdim en azından...
bu arada önceki yazıları yorumumdan sonra okucam kusura bakmayınn....

Son düzenleme:
Bilinçalti mi? Alakasız.. Gördügüm veya rastladıgim seyleri kim bana gösteriyo yada denk getiriyor? Bilinçaltim mi? HAYIR! Bunu yaradan istiyor,tamda karşıma çıkariyor,bir nevi imtihan..

karşınıza çıkması elinizde değil o ayrı ama burdaki durum farklı
siz gidip onu kardeşiyle görüşürsenz aradığında konuşursanz cvp verip açarsanız yani sizin arkanızdan hala koşan birine sizde aynıymış gibi açık kapı bırakırsanzı çok farklıı...
gidip face den onu foto indirmek farklı pc de eski fotolara bakarken denk gelmesi farklı
bu resmen aldatmaktırr bencee..eşim bana bu olanların aynısını yapsa çok gururum kırıldı aldatıldığımı düşünürdümm..
bidde sen en başından zaten hep onu takip etmiş gibi yazmışsın yok ben nişanlandım o nişanlandı yok evlendim evlendi çocuğu oldu çocuğu oldu sanane evlenmişsin bitmiş gitmişşş sözünü tuttu yazmışsın çok sözünün arkasında bi insan olsaydı seni ortada bırakmazdı ekmeğini taştan çıkarırı o yanında yatan sen yapardı unutma o aranan senin eşin ve yanında yatanda sen olabilirdinn.....

Son düzenleme:
Eşini çok seviyorsan, onu hatırlatan şeyleri hayatından çıkar aklına gelmesin:1closedeyes: Evliliğimde sorunum yok diyosun dertsiz başına dert açma bence:delphin: Valla arkama aldığım arkamda kalır dönüp bakmam banene yaa :dilcikar:

BİR KALBE İKİ KİŞİ SIGMAZ. SEN HEM ONU HEM ONU SEVİORUM DİOSUN VE HALA KONUŞUYORUM DİOSUN.. BENCE EVET SEN EŞİNİ ALDATIYOSUN. BENCE ALDATMAK SADECE YATMAK DİİL KESİNLİKLE. YANLIŞ YOLDASINCNM :olmaz:

çok şımarık bi laf olduğunu düşünüyorum.. onu da seviyorum ama bu da var bik bik bik... bu ne yaaa.... çocuguna yazık günah resmen aldatıyosun !!!!!!!!!!!! aldatmak için illa eyleme gerek yok düşünmek de yeterlii..kendine gel arkadaşım ondan hayır gelmez yuvandan olmaaa...

Son düzenleme:
Hepimiz insanız başımıza böyle bişey gelebilirdi
1- O resmi asla kaydetmez bidaha görmezdim
2- Asla telefonda konuşmaz bidaha aramamasını onsuz çok mutlu olduğumu söylerdim
3- Gerekirse kız kardeşiyle bile görüşmezdim
Şimdi burda oturduğumuz yerden yazması kolay diye düşüneceksin
Ama inan en mantıklısı ondan olabildiğince uzak durmak

aynen soylediklerinize katiliyorum ben gerekirse degil kiz kardesiyle asla gorusmezdim..uzaktan konusmak kolay allah hic birimizz basina vermesin boyle bisey ama bazi seyleri dizginleyebilir insan.. ben bu konuslarin sonunu hic hayirli gormedim dogrusu. esine yazik olacak resmen boynuz yiyor adam..

bunu yapan bir erkek olsaydi simdi hepimiz asip kesip kapinin onune koymustuk degil mi?

madem unutamadin neden evlenip baskasinin basini yakiyorsun ? yazik degilmi esine... ayrica o eski sevgilinin de bence sen hic mi hic umrunda degilsindir.. adam evlenmis cocugu olmus seni de arayip gonul eglendiriyor resmen

Back
X