- Konu Sahibi always_you
Bu ne !! dertmi yani bunu mağdur olduğunuzu düşünerek nasıl yoruma açıyorsunuz ben anlıyamadım konu sahıbınıde ?? ınsan kendi içinde bile bunu sorgulamaya utanır ..
Olabilir , insanlık hali diyemiyorum kimse kusura bakmasın ..
Evlenmişsiniz.. her ikinizin de çocuğu olmuş ..
Madem o kadar aşıktınız,yıllarca bekleseydiniz birbirinizi,kaçıyormuydunuz ne oluyordu ..
Neden başkalarının hayatına girip onları aldatıyorsunuz?Buna hakkınız var mı ..
Hele eski sevgilinize diyecek söz bulamıyorum.. Birinin hayatına giriyor hamıle bırakmasını biliyor..
ama o yatakta sizi olmanız gerektiğini düşünüyor.. Sizde bu sözlere göz yaşı döküyorsunuz öylemi ..
Siz hem kendinizi hemde eşinizi kandırıyorsunuz.Nasıl kalbinize iki erkeği sıgdırıyorsunuz anlıyamadım. Kocamı sevıyorum ama !! Sevmenin Aması Olur mu ?? Buna aşk denmez.. buna sevgi de denmez ..
iz macera arıyorsunuz,bu arada sırada telefonla görüşmeler falan tamamen yeni heyecan duygusu,kalp çarpması vs... Eşinize çok üzüldüm.. yavrunuza da ...
ksr bakmayın, ama olumlu seyler yazamıyorum..
Olabilir , insanlık hali diyemiyorum kimse kusura bakmasın ..
Evlenmişsiniz.. her ikinizin de çocuğu olmuş ..
Madem o kadar aşıktınız,yıllarca bekleseydiniz birbirinizi,kaçıyormuydunuz ne oluyordu ..
Neden başkalarının hayatına girip onları aldatıyorsunuz?Buna hakkınız var mı ..
Hele eski sevgilinize diyecek söz bulamıyorum.. Birinin hayatına giriyor hamıle bırakmasını biliyor..
ama o yatakta sizi olmanız gerektiğini düşünüyor.. Sizde bu sözlere göz yaşı döküyorsunuz öylemi ..
Siz hem kendinizi hemde eşinizi kandırıyorsunuz.Nasıl kalbinize iki erkeği sıgdırıyorsunuz anlıyamadım. Kocamı sevıyorum ama !! Sevmenin Aması Olur mu ?? Buna aşk denmez.. buna sevgi de denmez ..
iz macera arıyorsunuz,bu arada sırada telefonla görüşmeler falan tamamen yeni heyecan duygusu,kalp çarpması vs... Eşinize çok üzüldüm.. yavrunuza da ...
ksr bakmayın, ama olumlu seyler yazamıyorum..