Eimin ailesi beni istemiyor ve arkamdan oyun eviriyorlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım zaten istemiyolarmış ellerine bahanesini sunmuş olacaksın.bide sürekli o kadınla karşılaştırıyolarmış.bak beynini yıkarlar ama senin yanında okadar rahat olamazlar.bide ben bazı şeylere inanıtım.burda belki bazıları yanlış diyecek ama:yediğine içtiğine bişey katarlar.ben inanırım ve korkarım böyle şeylerden.anladınmı canım..

yani bu sefer eşini doldurucaklar daha beter
eve geri gelince oda sana snirli hırslı bi şekilde gelicek
yani anlattığın kdarıyla eşin arkanda deil
onların tarafında

ama eğer gidersen en fazla laf çarpıtıcaklar
diğer türlü bak bi getiremedin,lafını geçiremedin karına dicekler
anlattığın gibiyse aynen bunu söylücekler
snnkide sinirlencek elbette

doğruda ya benım kocamın gözleri kör ya gerçekten.görmüyo ya hiçbişeyi.ama bende hiçbizaman sen de gidemezsın de falan böyle diretmelerım doldurmalarım olmadı.ama gene ben haksız oldum

Canım yaa kıyamam:teselli:
Eşin sana hiçmi destek olmuyor eşin seni nekadar sevdiğini ve onun için değerli olduğunu belli ettirememiş sanırım yoksa bukadar müdahale olmazdı kendi kendine konuşup dururlardı.. Ama sen çok takıyorsun böyle yaparak tabi hasta olursun bende çok çektim ve hala çekiyorum neler neler diyorlar bana yanımda ben kulaklarımdan alevler çıksada belli etmemeye çalışıyorum ve öfkeme hakim oluyorum. Çünkü eşimi çok seviyorum ve o beni anlıyor haksızlığa uğradığımı görüyor ve bana teşekkür ediyor idare ettiğim için.. Bunu kendimi övmek için anlatmıyorum sakın beni yanlış anlama biraz idareci olmalıyız nekadar bizi üzseler de istemeselerde eşlerimizin ailesi yapacak birşey yok yani bence yok.. Sen eşine duygularını sakince tane tane anlat eee oda anlar herhalde canım..

ayy caycan haklısın benımde aklıma geldıde 1 2 kişiye sordum yok anlamazlar o işlerden dediler.

nasıl hakım oluyosun öfkene,ben artık ezilmekten bıktım ki normalde hiç böyle bi insan değilimdir hakkımı sonuna kadar savunurum.ama eşimin hatırı için yaptım herşeyi yinede kıymetim yok.

insan genede düşünüyor.dedimya biçok insana saçma gelebilir ama ben korkarım öyle şeylerden.herşeyi düşünmek lazım..sen kesinlikle kocanı yanlız gönderme.bence ilaçta kullanmamaya çalış.bağımlılık yapıyolar.çok kötü.hem onlar için kendi psikolojini bozup ilaçlara sığınma.ne kullanıyosun özelden yazsana merak ettim.

nasıl hakım oluyosun öfkene,ben artık ezilmekten bıktım ki normalde hiç böyle bi insan değilimdir hakkımı sonuna kadar savunurum.ama eşimin hatırı için yaptım herşeyi yinede kıymetim yok.

Hakim olmak gerekiyorda ondan.. Sonuçda evim ayrı yolum ayrı ayrıca ezildiğimi hiç düşünmüyorum. sadece susuyorum saygıdan eşimin hatırı için dedim yaa ne olursa olsun eşimin ailesi evim ayrı yolum ayrı :1closedeyes: canım ne kadar karışmak isteselerde başarılı olamıyorlar çünkü eşim sağolsun..

ama ne güzel senin eşin sana destek oluyo,ne yazıkki onun eşide tam tersiymiş.eşin tutumu çok önemli ya..offf

ya eşimi bi kafaya alsam ama yok nuh dıyo peygamber demiyo.hayırlısıyla bi gelsede..

zor bi durumdur heralde ya. o kadar kişininin sırf istedikleri gelin adayı değil diye bi insanın üzerine toptan gelmelerini hiç anlayamıyorum zaten.istemediniz ama oldu kızın üzerine bu kadar gitmenin mantığı ne yani .böyle insanları vicdansız oalrak görüyorum ben yani bi yuvayı yıkıp bi kadını dul bırakmaya çalışmak aslında yaptıkları.Allah yardımcın olsun canım.

canm benm de eşimn ailesi beni en başta hiç istemedi ben açık oldğm için eşim beni çok sewdiği için babasıyla çok mücadele etti işleri de bir ayrıca . . sonnda bz tanştk beni sewdiler beni tanımadn on yargıyla yaklaşmşlardı ama hep kapanmamı beklediler ve bekliolar da ama ben hep gtmiorm mesafeliim ama hiç aramamazlk gtmemzlkde yapmıorm orta yolu blacaksn yani . mesela gidip fındk toplasadn ne olr ki bi bakardn yaklaşmlarında değişiklik oluor mu sende biraz diklik yapıosn sanrm tatlm .. kocanı oraya yalnz gönderirsen eğer hedeflerine ulaşmış olacaklar unutma .

Biraz onlara uyumluymuş gibi davran canım..Senede 1-2 defa 10 günlüğüne katlan artık..
Eşinle huzurun bundan geçiyorsa...

Örn.Fındık toplamaya git 1-2 saat takıl..Ben size yemek hazırlayayım,çay yapayım,ayran yapayım falan de...
Ya canım biraz da,gittiğin yerin gözü körse sende gözünü kapatacaksın veya biraz kısacaksın...

sanırım sen bır karadenızlı bır aıleye gelın olmussun cunku bende oyleyım.benım esımın senınkıler gıbı olmasada bazı seylere bakıs acıları aynı.mesela fındık toplamak,koy ıslerını yapabılıyor olmak bır gelının en aslı gorevı ve degerıde ona gore verılıuyor.ben karadenızlı degılım ılk evlendıgım zaman gorumcem konusrken bak dedıkı bılmem kımın gelınıde buralı degıl ama cok guzel fındık topladı falan dıye bır ovmeye basladı. bana gonderme yapıyor tabı cevabını verıdım saygısızlık yapmadan.kı ben calısyorum mumkun degıl gıtmem.onlar ıcın aslı gorev bunlar.benım esımın aılesıde kapalı ve acıgım kı sulaledı tek acık gelın benım ılk zamanlar kapatıyordum koye gıttıgımde falan ama sonra olmadı cunku ıse gelyıyorum acıyorum,dısarda kapatıyorum ısımle ılgılı kıyafetım uygun olmuyor sımdı artık ortmuyorum gıttıgımde ama daha derlı toplu gıyınıyorum.benım esımde baskı yapmaz ama aılesı soz konusu olunca ben hep gerıde kalıyorum.sanırım hepsınde tıpık ozellık bu.
sana tavsıyem esın su an asker ve zaten kotu gunler gecırıyor bu konuları onunla o gelınce konus ve sert bı uslupla degılde daha mulayım konus kı esın senı daha ıyı anlasın ve onların elestırılerıne karsı senı hem kendı ıcınde hemde onlara karsı savunabılsın.sen ters davrandıkca onları haklı cıkarmıs olursun belkı esın kendı ıcınde bunun muhakemesınıde gırebılır. kı zaten erkeklere bıseyı bagırmakla cagırmakla yaptıramıyoruz ne yazıkkı.

gercekten fedakarlik gerekiyor bi yerde esiniz icin gitmelisiniz bence

4 yıllık evlisin ve eşin askerde...

bence lütfen eşinizi üzmeyin.. sizin aileniz nasılsa onlarda öyle ailesi sonuçta.. tamam kalırız diyin ne olucak ki..

15 günlüğüne gidip 15 gün kalmak zorunda değilsiniz. orada size karşı nasıl davranırlarsa rahat ederseniz kalırsınız olmazsa dönersiniz.
şimdiden tartışıp soğutmayın siz tartıştıkça o ailesine bağlanır.

Canım öncelikle sakin ol.Yuvanı onlara oyuncak etme,kocana sahip çık.Bence gitmelisin, eşinin hatrına.Kocan nasıl olsa senin yanında onunla vakit geçirirsin.Bunun için huzurunu bozma.15 gün kalır gelirsin evin ayrı yolun ayrı.Bırak istedikleri kadar uğraşsınlar, sen ye iç gül kocanla eğlen iyice kudursunlar.Ben olsam öyle yapardım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…