hırçındeniz,ya haklısında.ben salakmıyım ya aileme laf söyledıler sesimi çıkarmadım,annemin başı açıkmış yok babamın nıye evi yokmuş birsürü şey.ama onlara gelınce eşim bana laf söyletmiyo.içime at at ilaçlara bağımlı yaşıyorum işte.
Canım yaa kıyamam:teselli:
Eşin sana hiçmi destek olmuyor eşin seni nekadar sevdiğini ve onun için değerli olduğunu belli ettirememiş sanırım yoksa bukadar müdahale olmazdı kendi kendine konuşup dururlardı.. Ama sen çok takıyorsun böyle yaparak tabi hasta olursun bende çok çektim ve hala çekiyorum neler neler diyorlar bana yanımda ben kulaklarımdan alevler çıksada belli etmemeye çalışıyorum ve öfkeme hakim oluyorum. Çünkü eşimi çok seviyorum ve o beni anlıyor haksızlığa uğradığımı görüyor ve bana teşekkür ediyor idare ettiğim için.. Bunu kendimi övmek için anlatmıyorum sakın beni yanlış anlama biraz idareci olmalıyız nekadar bizi üzseler de istemeselerde eşlerimizin ailesi yapacak birşey yok yani bence yok.. Sen eşine duygularını sakince tane tane anlat eee oda anlar herhalde canım..
nasıl hakım oluyosun öfkene,ben artık ezilmekten bıktım ki normalde hiç böyle bi insan değilimdir hakkımı sonuna kadar savunurum.ama eşimin hatırı için yaptım herşeyi yinede kıymetim yok.
Hakim olmak gerekiyorda ondan.. Sonuçda evim ayrı yolum ayrı ayrıca ezildiğimi hiç düşünmüyorum. sadece susuyorum saygıdan eşimin hatırı için dedim yaa ne olursa olsun eşimin ailesi evim ayrı yolum ayrı :1closedeyes: canım ne kadar karışmak isteselerde başarılı olamıyorlar çünkü eşim sağolsun..
dört senelik evlisin ve hala kabullenemedilermi?
valla keyifleri bilir canım,siz sonuçta evlisiniz,,,eşin gelince sakin bi şekilde anlatmaya çalış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?