Eimin ailesi beni istemiyor ve arkamdan oyun eviriyorlar..

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
böyle bir durumda eşinizle ters düşmeniz evliliğiniz için hiç hayırlı değil.eşin askerde telefonda ona olan özleminizden ve sevginizden bahsetmeniz lazım.olumsuz şeylerden bahsedip eşinizin gözünden düşünüyorsunuz bence.gözden ırak olan gönüldende ırak olur derler birde böyle huzursuzluk iyice soğutur eşinizi sizden erekekler askerde çok büyük değişimler geçirir canım,daha olgunlaşır düşünmeye daha çok fırsatları olduğu için ciddi kararlar alabilirler.eşiniz köye ziyarete gitcez diyorsa gitceksin yani siz evlisiniz.onların zıddına gidip kocanla nekadar mutlu olduğunu onlara gösterebilirsin.onlara azcık güleryüz ve saygı gösterip sevgilerini kazanabilirsin.alt tarafı 15 gün eşin için bunu yapmalısın yoksa evliliğin tehlikeye girer.üstelik suçluda sen olursun.adam asker dönüşü elbette ailesini ziyaret edecek karısı olarak sende ona eşlik edeceksin.esas ben köye gidicem sen gelmiyceksin deseydi kötüydü,ozaman seni dışlamış olurdu.eşinin dikine gitme.bu onun en doğal hakkı.

madem böyle sorunlar vardı niye baştan eşinle konuşmadın evlenmeden?
seni yargılamıyorum ama eşin haksız istemediğin biryere götürmesi de cabası
ama eğer aranızın bozulmasını istemiyorsan eşinle gitmek zorundasın yoksa bin yıl laf işitebilirsin..

eşin askerden gelir gelmez 15 gün annesinde kalamayacağına eminim cnm
bunu düşünme öle olsa bile 15 gün ne ki insan ömründe
biraz fedakarlık göster

arkadaşlar birşeyi anlamadım ben bu konuyu açan kişinin sahibi kadınlarkulübü nickli arkadaş değil mi?ama yukarda kendi konusuna cvp yazmış kafam karıştı benimm nasıl yani..

aynı şekilde yaa bende ona dikkat ettim meleğimsin.

evet arkadaşım çok enteresan yani ben kaç kere baktım aynı kişimi diye hani belki nickleri aynıdır bir harfi farklıdır ama farklı kişilerdir diye ama konuyu açan ve kendine cvp yazan kişi aynı.

ayyy sinir geldi beynime..şöyle pısırık ailesine tamam eşine gelince sus diyen adamlara gıcık oluyorum gıcıkkkkk :mymeka: :mymeka: böyle vurcan beyinlerine ki akıllansınlar.canım sana ne söylemeliyim bilmiyorum bildiğim tek şey şimdilik eşinin huyuna git amaaa bir yere kadar baktın ki gerçekten ciddi ciddi yuvanı yıkmaya çabalayan cahil insanlar eşinle konuşmalısın o zaman insan bir yere kadar sevdiğinin hatrına tahammül eder.ömür boyu onlar ne? derse ne isterlerse o mu? olucak.hem sen biraz fazla yüz vermişin.ne derlerse yanlarında başın eğik durma dilin çıksın biraz yırtık ol.hakkını savun.hatta kocan yokken ağızlarının payını ver diyeceğim ben kötü olcam.senin anana baban kocanın ailesi ne karışır.ne ayıp ya sinirden delirdim şuan.beğenmeselermiş dünür yapmasalarmış bu arada eşin karadenizli herhalde fındık toplamak dedin nerelisin ? canım giresunmu? ordumu? karadenizlilerde biraz cahillik ve dedikoduculuk vardır.bende orduluyum.babanemin anneme yaptıklarını anlatsam şaşırırsınız.onun için söyledim.maalesef ki bunların hepsi cahillikten .biz özellikle yeni akıllı kendini geliştiren kişiler olarak bunlara tahammül edemediğimizde eşimizle kötü oluyoruz.tabiki eşinin hatrına biraz sabır ama eşinlede gerektiğinde konuş aile olmak için seni ezdirmemeli, yanında olmalı.onların sözünden çıkmayacakmış kedi yavrusu gibi seninle niye evlenmiş..canım bak bi yere kadar susarak büyüklük gösterirsin bi yerden sonra kocanı kendi tarafına çekmezsen hep seni ezerler hor görürler,sürekli laf sokarlar.onlar laf söylediğinde eşin tamam anne baba kes demesini bilmeli o benim eşim demesini bilmeli yoksa olan sana olur.ne yap ne et kocanın gözünü açç...:1shok:.

ya arkadaşlar benimde kafam karıştı aynı kişi gibiCADIARZU

arkadaslar benimde malesef benim sozlum beni koruyup sahiplenemedigi icin ayrilmak zorunda kaldik ailesine lafini geciremiyor..ve benide sahiplenemedi..en sonunda onlarin oyununa gelerek tam 5 senelik iliskimizi mahfetti anlamiyorum ya..neden insanlar kendi ayaklarinin uzerinde duramazlar..neden bu erkekler bukadar pisirik olurlar..sevdigi kadini koruyamiyorlar ailesine karsi...defalarca onu uyardim nolur boyle yapma sonumuz kotu biter diye..en sonunda dediklerimde ckti..hay cikmaz olaydi yarabbim

Dikkat ediyorumda en ufak zorlukla karsilasanlarin cogu depresyon ilaclarinda careyi ariyorlar.
Esin askerdeyken onunla telefonda kavga etmense ayri bir ilginc olay.

Dikkat ediyorumda en ufak zorlukla karsilasanlarin cogu depresyon ilaclarinda careyi ariyorlar.
Esin askerdeyken onunla telefonda kavga etmense ayri bir ilginc olay.

niye canım eşi askerde diye kavga edemezmi.ne biliyorsun ufak bir zorluk olduğunu bunu ancak çeken bilir.öyle ahkam kesmek kolay

fedakarlıkları hep kadınlar yapıyor arkadaşımda hep eşim üzülmesin dedi ama eşi onun üzüntüsünü değil ailesinin üzüntüsünü umursadı herzaman 5.5 yıllık evliler kıza etmedikleri kalmadı en sonunda eşini dolduruşa getirip bi güzelde dayak attırdılar 4 yaşında bi oğlu var bırakıp gidemedide yaşadıkları yanına kaldı erkek milleti iyi niyetten insanlıktan anlamıyor anlıycanız hepsi aynıdır demiyorum ama çoğunluk böyle birde şöyle düşünün sizin aileniz en ufak birşey yapsa eşiniz ne tepki verir acaba ben herzaman kadınların üzüldüğünü yıprandığını gördüm bilmiyorum arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah herşey yoluna girer kendini sitrese sokma olan sana olur kimsenin keyfine bişey olmaz...

bence eşine hiç bi problemi yansıtma o askerde yapabileceği hiç bişi yok bu yüzden ona yansıtmamak en iyisi ailesine veya etrafındakilere karşı sessiz kal yapmak isteyebileceğin en son şey onu askerde yüzüstü bırakmaktır bence o gelince uzun uzun konuşun karar verin bu kararı tek başına verme hatta daha karar aşamasına bile gelme

canm eşinde bu olanlrın farkında değil mi? neden ayrılmanzı istiyorlr bu kadar zamn sonra anlmdm bi sebebi vardr sanrm.

hiçbir sebep olmasına gerek yok tıpkı kötü olmak için sebebe ihtiyaç olmadığı gb benimde başımda böyle bi illet var,ne yaparsan yap yaranamıyorsun.amaçları ayırmak,evliliğini oğullarını kaptırmak die görüyorlar ve geri alma çabasındalar,akrabalarda şenlik olsun die kaynanaya veriyorlar gazı,olan geline oluyor...herkeste Allah korkusu varmı ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…