Eimin ailesi ldrtyor beni.

devrimc66

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2008
3.756
19
0
Almanya
selam arkadaslar

7 yil önce 2.evliligimi yaptim ..evlenmeden önce esimin babasinin 2 evli oldugunu ögrendim...annem karsi cikti böyle aileyi sen kaldiramazsin..bizim ailede cünkü aliskin deyilim böyle durumlara...bende söyledim anneme babasi öyleyse ogluda öyle olacak deyil diye...neyse evlendikten sonra birde 3.sürpriz beraberligini ögrendim...yillardan beri o kadinla iliskisi varmis...ilk evliligi esimin annnesiyle 2.evligi bir alman kadinla..bu alman esinide yine bi kadinla aldatiyor ...neyse gelelim asil meseleye.....her yerde sikayet edermis torunlarimi göstermiyor bana diye...gerci esim götürüyordu ki buda dogru deyil...ama artik cocuklarim büyüyor ..onlara ne diyeceyim..sormayacaklarmi bizim kactane babaannemiz var diye..birde orda burda hava yaparmis..kayinpeder...bu 1 nummara....bu 2 nummara...buda 3 nummara diye resimlerini gösterirmi millete....bende böyle birini nasil cocuklarimi götürebilirim..sonucta hic iyi bir örnek biri deyil...

Son düzenleme:
peki eşiniz ne diyor tüm bu olanlara ?
haklısınız!
bir çocğa bunu anlatmak zor, kafası karışacak,
uygun değil onun için elbette o ortamı yaşayıp görmesi...

bence ya siz ya eşiniz bu durumu direk kayınpederinizle konuşmalı,
böyle bir durum yaşanırken bir çocuğun uzak kalması gerek ...
kendi gelip görebilir torununu sonuçta...

en cokda kayinvalideme kiziyorum nasil kabulleniyor öyle durumda olan bir adami....kadin olarak onun yerine ben igreniyorum ben utaniyorum......

sanirim en dogrusuda bu olacak galiba.. torunlarini görmek istiyorsa kayinpeder evime gelsin..gerci bizide adam yeine koyan yok..onun icin alman cocuklari daha deyerli....hatta onlardan yillardir saklamis ilk evlilikten olan kardesleri oldugunu cocuklara söylememisler

nasıl bir baba bu ya :S zor bi durum canım.çocukların ,eğer öğrenirlerse bu durumu ,açıklaması size düşecek.. kayınpeder eve gelsin gelmesine de ,ne malum gelirken sevgilisini de getirmeyeceği.. böyle bir adama belli olmaz. beklenir

nasıl bir baba bu ya :S zor bi durum canım.çocukların ,eğer öğrenirlerse bu durumu ,açıklaması size düşecek.. kayınpeder eve gelsin gelmesine de ,ne malum gelirken sevgilisini de getirmeyeceği.. böyle bir adama belli olmaz. beklenir

haklsin canim...esimle beraber bir gün ziyaretine gittik yoldan gecen benim yasimda bi bayana bak bu kadinda güzelmis diyebilen bi babadan ne beklenirki...dinimizede cok soguk bakiyo..islam konusunda bir sey konusulsun sinirleri bozuluyo......her görüstügümüzde bi moral bozukluylan eve dönüyoruz..sonra onun yüzünden tartisiyoruz....zaten coktandir suratini görmüyorum..müslüman dininine inanci olanlarada zaten sinir oluyo.......hangi birini anlatayimki..adi herif ..

Son düzenleme:
o numaraları sayarken,milletin,hey maşallah demesini bekliyor herhalde,
elinizden geldiğince mesafeli olun...çocuklarınızında ruhunu etkileyecektir kuşkusuz,siz bundan en az seviyede etkilenmeye bakın...

Canim konu disi olacak belki ama benim merak ettigim millet bir ev gecindiremezken bu adam nasil 3 ev birden gecindirebiliyor. :1shok:

Bosver o millete ne derse desin, sen dogru bildigini yap bence sonucta senin cocuklarin.

herşeye tamam da kayınvalide hala o sizin babanız gidin gelin diyor ya pess..

sizin kayınvalideniz 1 tane, dolayısıyla da çocuğunuzun babanesi 1 tane.
değil çocuğumu, beni hiçbir kuvvet başka başka kaıdnların evine sokamazdı.
hem kocanız nasıl kabul edebiliyor babasının annesini bu derece aşağılamasını..

benim kayınpederim kayınvalidem öldükten sonra evlendiği halde, kocamı onların evine götüremiyorum..
değil metreslerin evine götürmek..
ben böylesi hayatı kabullenmiş bir eşinde bunları normal karşıladığını düşünürdüm şahsen..

din meselesi insanın sadece kendi tercihi bunu sorun yapma bence sadece onu ilgilendirir, ama 3 eşli olması ahlaki bi sorun, çocuklarını götürmeye tereddüt etmekte haklısın, hatta götürme diyesim var

kayinpederin, harem kurmus kendine ayol.
horoz ölür gözü cöplükde kalirmis demek daha 4. de düsünebilicek durumda...
esin nasil yaklasiyo babasinin bu durumuna?
bence is esinde biter :kahve:

:1shok:
Ben eşimin tavrına bakardım..Normal karşılamıyorsa zaten babasıyla görüşmemeli en başta.
Bir de çocukları o sağlıksız ortamlarda,yanlış örneklerle burun buruna getirmenin mantığını bana kimse açıklayamaz.
Başlarım babasına valla.Adamda ahlak anlayışı yok,adamda kadına saygı yok,adamda hiç bir halt yok.Olmayıversin çocuklarımın dedesi,yok bilsinler..

peki eşiniz ne diyor tüm bu olanlara ?
haklısınız!
bir çocğa bunu anlatmak zor, kafası karışacak,
uygun değil onun için elbette o ortamı yaşayıp görmesi...

bence ya siz ya eşiniz bu durumu direk kayınpederinizle konuşmalı,
böyle bir durum yaşanırken bir çocuğun uzak kalması gerek ...
kendi gelip görebilir torununu sonuçta...

canim esim Allaha sükür anlayisli...oda rahatsiz bu durumdan...ben istemessem götürmez...bu zamana kadar izin verdim götürdü cocuklari..ama artik büyüdüler...anliyorlar herseyi...esimlede konustum dün gece artik götürmeyecek....kendisi gelsin yanliz...ne sevgilisiyle nede alman esiyle...türkiyeye gittigimizdede babaannelerini görürler sadece onu bilirler babaanne olarak.....

Çocuklara her şeyi biz öğretiyoruz. Bu durumun normal ve olması gereken olduğunu düşünebilirler. Götürmeyin çocuklarınızı, herkes kabullenmek zorunda değil. Öz babaanne ve dedeleri gelsinler çok görmek istiyorlarsa. pess

Canim konu disi olacak belki ama benim merak ettigim millet bir ev gecindiremezken bu adam nasil 3 ev birden gecindirebiliyor. :1shok:

Bosver o millete ne derse desin, sen dogru bildigini yap bence sonucta senin cocuklarin.
kayinvalidemi önemsemiyo..kadin kendi parasini kendi kazaniyo..4 cocuguda yillardir ne mücadelerlen kendisi büyütmüs...pederden kalma kirik dökük bi evde yasiyo onuda satmak istiyor sevgilisne ev alacakmis...esimin annesinide köye yollayacakmis.......zaten kadincazi 4 cocuklan terketmis bi alman kadini icin..ama kayinvalidem hala yolunu bekliyo dilinden düsürmüyo ismini.....peder icin önemli olan alman esi ve sevgilisi...gerisi önemli deyil.....bi kadin olarak bu eski hanimlarda hicmi onur gurur diye birsey yok mantigim almiyor esimin annesini anlamiyorum bir türlü....her tüerkiyeye geldiginde pedere hic birsey olmamis gibi davranir.kapisini acar..hizmet eder el üstünde tutar.....:mymeka:

Son düzenleme:
e peki hala kayınvalideniz ilede görüşüyormu bu adam....

madem istemiyor niye boşanmıyor...

kadındaki iyi niyete bakarmısın...helal olsun genişliğinden dolayı...

olmaz olsun öyle dede...yerinde olsam çocuk falan götürmem ona

gelsin kendisi sevsin çok istiyorsa....adam gibi dursun madem...

e peki hala kayınvalideniz ilede görüşüyormu bu adam....

madem istemiyor niye boşanmıyor...

kadındaki iyi niyete bakarmısın...helal olsun genişliğinden dolayı...

olmaz olsun öyle dede...yerinde olsam çocuk falan götürmem ona

gelsin kendisi sevsin çok istiyorsa....adam gibi dursun madem...

zaten coktan bosamis..kayinvalidenin okumuslugu yok..bi kagit imzalatmis bi yalan uydurarak kadini 4 cocuklan sürdürmüs almanyadan....kayinvalide birakmak istemiyor..nasil mide varsa kadinda...peder yüzüne karsida söylüyormus..onu sevmedigini..bosuna yolunu gözledigini..7 yil sonra ilk kez tanistim esimin annesiylen...keskem tanimaz olaydim..her zamanki gibi hayalimde yasatsaydim kayinvalideyi.....kadinligimdan nefret ettim...4 hafta önce geldik türkiyeden hala bu shoktan kendimi toparlayamadim..cok büyük hayalkirikligina ugradim
..
kizlar benmi abartiyorum ama sizce normalmi peder gitmis baska kadindan cocuk yapmis..bu cocuklarin resimlerinide albümlerde sakliyo kayinvalide....tamam cocuklarin bi günahi yok..ama hangi akilli onurlu bi kadin bunu yapar...

Son düzenleme:
sizin ikinci evliliğiniz.. evleneceğiniz adamın babasının ikinci evliliği diyemi

anneniz karşı çıktı..

babası öyleyse oğluda öyle olacak değil ya diye sizmi ikna ettiniz

iki evlilik yapanlar nasıl oluyorki üstelik sizde yapmışsınız

tabiki kayınpederinki ahlak anlayışını savunmuyorum..çocuklar için zor olsa gerek

Cok Ironik bir vaka,
Gülsemmmi aglasammi,üzülsemmi anlamadim,
Sonucta sen el kizi diye tabir edilen bir sahissin onlar icin,
Yalnis anlama cok sert tepki verdiginde(sana ne oluyor o bizim babamiz karisamazsin)diye bir laf isitebilirsin...Kaynanan razi degil ama polyanacilik oynamaktan baska bir caresi yok sanirim..Esinede bu konuda baski yapma,sonucta bir laf vardir,evlat benim ama huy benim degil derler,simdi bu kelimeyi ters olarak cekimle,Baba onun ama huy onun degil..Cocuklarini gösterip göstermemek sana kalmis,sonucta paket serviside degiller cocuklarinki her zaman 3 ayri eve servi olarak tasinsin...Esine uygunca hoslanmadigini,cocuklarina bu konuda herhangi bir aciklama yapmakta zorlandigini vs anlat...

Mesela bak benimde bir hikayem var ve 29 yasindayim hala kafam karisir kabul edemem...Benim öz dedem öldügünde babam 3 yasindaymis ve Büyük annemi tutmuslar babamin kuzeni ile evlendirmisler.
Babamin üvey babasi kuzeni oluyor ve ondan,da 4 kardesi bulunmakta babamin simdi .Anneden öz ama babadan üveyler.

Simdi derinlemesine düsününce diyorumki,üvey dedem babamin kuzeni,ondan olan kardesleri ise hem üvey kardesleri hem amcasinin torunlari...
Düsün benim ailem bile bu durumu bize anlatamadi,ama ne üvey dedemin nede büyük annemin sucu varmis bu olayda,ortada kalmasin diye kalkip vermisler.Öz dedem olsa bukadar sevmezdim belki,melek bir dedem var,cok seviyorum onu ama keske böyle olmasaydi degilmi?

Back
X