• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eimin ailesi ldrtyor beni.

esim bile diyorsa anne babm bana bunlari yasatti..söyle böyle yapti...birak su adamin pesini diyor..kadin takinti yapmis...ben esimle evlendigimde 57 kiloydu.....dedigim gibi herseyi anlatmak istemiyorum burda,,,bir söz var yasayanin halinden ancak yasayan anlar diye.......burdaki yazdiklarim yasadiklarimizin cok az bi kismi...bazen düsünüyorum..sevgimiz ne kadar güclü ve saglammiski her seye ragmen yuvamiz yikilmadi...neyse kizlar...ne olursa olsun yorumlariniz icin yinede sagolun...caniniz sagolsun...kimseninde benim durumumda olmasini istemem.....gerci beterin beteri var..napalim bunada sükür etmek lazim...,,

Son düzenleme:
yaşadıklarını sen biliyorsun yaşarken insana ağır geliyor

eşinin annesine üzülüyorsun sevdiğin için ama üzülme çünkü o istediğini yaşıyor

aynen kayınpederinin kendi istediklerini yaşadığı gibi bırak o böyle mutlu ise yıkma dünyasını belki kendisini bu şekilde avutuyordur oda herşeyin farkındadır mutlaka

hepsi istediği şeyi yaşarken eşinde sana birçok konuda destekken sende yuvandaki huzur için eşinin ve kendinin istediği şeyleri yaşa kendiniz için doğru olanı çocukların için doğru olduğunu düşündüğün şeyleri yaşa

size yanlış geleni siz yaşamak zorunda değilsiniz kayınpederiniz size yanlış geliyorsa o sizin doğrunuza göre hareket etsin o zaman

Back
X