Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin ikinci evliliğiniz.. evleneceğiniz adamın babasının ikinci evliliği diyemi
anneniz karşı çıktı..
babası öyleyse oğluda öyle olacak değil ya diye sizmi ikna ettiniz
iki evlilik yapanlar nasıl oluyorki üstelik sizde yapmışsınız
tabiki kayınpederinki ahlak anlayışını savunmuyorum..çocuklar için zor olsa gerek
hayir canim ikinci evliligi diye karsi ciktigindan deyil...adamin adi cikmis..hic iyi konusmuyorlar peder hakkinda..ailemde arastirmisti zaten nasil bir aile esim icin nasil bir insan diye.....ilk evlilikte hic arastirmamislardi o hatayi birdaha yapmak istemediler...ama esim dürüst ve iyi bir insan..babasina cekmemis cok sükür.....zaten esiminde dogru dürüst kontagi yok..senede belki 3-4 kez görüsürler...
Şimdi belki bana kızacaksınız ama evlenmeden önce kayınpederinizin iki evli olduğunu öğrenmişsiniz ve bunu kabul ederek evlenmişsinizşimdi kınamaya yada iğrenmeye hakkınız yok... Bu size ahlaksızca geliyorsa keşke baştan evlenmeseydiniz... Evet babası öyle diye oğlu da öyle olacak diye bir kural yok ama bir adamla evlenirken aynı zamanda ailesiyle de evleniyorsun diye bir kural var...
Al işte baştanumursamamışsın ama şimdi sorun oluyor...
Öncelikle eşimin babası 2 evli olsaydı ne yapardım bilmiyorum, belki evlnirdim ama mümkün olduğnca görüşmezdim... Ama kaul edip evlendikten sonra da ne kayınpederim ne de kaynvaidem hakkında sizin yaptığınız gibi yorumar yapmazdım... KAyınvaldenizi gurursuzlukla midesizlikle itham etmişsiniz.. KAdının okuma yazması yok, kayın pederiden kalma bir evde yaşyor kocasının kendisini boşadığığnın bile farkına varmamış cahil ve muhtaç bir kadıncağız... Belk de evden olmamak için, bir şekilde para gönderiyorsa kayınpeder o paradan olmamak hayatını idame ettirebilmek için katlanıyordur, kırktayılda bir geldiğinde de hürmet gösteriyordur... Bu onların bileceği birşey ve sizi kesinlikle ilgilendirmez bence.. Zaten siz yurtdışındasnız o trde çok sık da görüşmüyorsunuz...Kayın pederle de bayramdan bayrama eşlerinin olmadığı bir ortamda buluşun görüşün yada evinize davet edin bitsin gitsin... Bu kadar sorun edecek bişey yok bence.. Eşiniz de ille görüşücez diye tutturmuyormuş, neyi sorun ediyorsunuz ki....
vallla ilk mesejında öle yazmışsın arkadaşım aksini anlamamak mümkün değildi
neyse madem eşin senden 3-4 kere görüşüyor sorun ne boşverrr
benim babanem 3 kere dedem 3 kere bütün halamlar 2 kere evlenmiş ..
namus kavramları çok hafif anne tarafımdada bir tane ayrıl mış boşanmış aldatmış aldatılmış yokk
ben baba tarafının içinde büyüdüm ama onlara hiç çekmedim... hepsinide kınıyorum doğrup doğurup çocukları bırakıp başka kcoalara gitmişler...
ne ablam nede ben onlara çekmedik...
ayrıca arkadaşında 2.ci evliliği
yapmayın insnaların başına nelşer geleceğini kimse bilmez belki görüşmezdim kısmı hariç diğerleirne katılıyorum ashemez arkadaşım
ben mi yanlış anladım sanki kayınpederi bir müddet iki evli olarak yaşamış sonra birşekilde boşanmış şimdi de bir de metresi varmış gibi algıladım ama
bana sorun ikinci kez evlenmesi değil aynı anda iki ayrı kadınla birden evli olması gibi geldi şimdi de adamın üç ayrı yerde eşim dediği birileri var arkadaş da çocuklarım bu çarpıklığı görmesin istiyor gibi
insan anlaşamazsa gerekirse iki kere de 3 kere de boşanır evlenir de aynı anda olması ters bence
ben mi yanlış anladım sanki kayınpederi bir müddet iki evli olarak yaşamış sonra birşekilde boşanmış şimdi de bir de metresi varmış gibi algıladım ama
bana sorun ikinci kez evlenmesi değil aynı anda iki ayrı kadınla birden evli olması gibi geldi şimdi de adamın üç ayrı yerde eşim dediği birileri var arkadaş da çocuklarım bu çarpıklığı görmesin istiyor gibi
insan anlaşamazsa gerekirse iki kere de 3 kere de boşanır evlenir de aynı anda olması ters bence
Beni ilgilendirmez isterse 10 evlilik yapsın banane yaa
aynı evde yaşamıyoruzki
he bebelerim görünce dede der onla yaşıcak hali yok herhalde.
ne ederlerse etsinler bukadar takılmam ben
Beni ilgilendirmez isterse 10 evlilik yapsın banane yaa
aynı evde yaşamıyoruzki
he bebelerim görünce dede der onla yaşıcak hali yok herhalde.
ne ederlerse etsinler bukadar takılmam ben
hayir canim ikinci evliligi diye karsi ciktigindan deyil...adamin adi cikmis..hic iyi konusmuyorlar peder hakkinda..ailemde arastirmisti zaten nasil bir aile esim icin nasil bir insan diye.....ilk evlilikte hic arastirmamislardi o hatayi birdaha yapmak istemediler...ama esim dürüst ve iyi bir insan..babasina cekmemis cok sükür.....zaten esiminde dogru dürüst kontagi yok..senede belki 3-4 kez görüsürler...
ama ilk başta ailesinin istememi sebebi 2.ci evliliğinin olması ben oraya takıldım..
yani öle yazmış yazsınında 2.ci evliliği olduğunu öğrendim yapam diye düşündüm demiş
iki kadınla aynı anda beraber fln kısmı daha yeni söyleniyor cnm...
tabiki aynı anda ters..kesinliklede kimse kusura bakmasın kadına erkekğe bakmaz namus namustur..