N
NationalGeographic
Ziyaretçi
- Konu Sahibi NationalGeographic
-
Yorumunuzu okudum dehşete düştüm. Bu ne yahuuu.
Her erkeği potansiyel sapık olarak mı göreceğiz. 5 parmağın beşide bir mi?
Yapmayın Allah aşkına, 2,5 yaşındaki bir yeğenle dayının bu samimiyeti için vardıığınız noktaya bakın.
Biraz olumlu bakın hayata. Bu kadar kötümser olmak sizi hasta eder benden söylemesi.
Ayrıca bir dayıyı yeğeninden kıskanmak hiç ama hiç yakışık almıyor. Bence siz kusuru 2,5 yaşındaki bir çocukta arayacağınıza bakın bakalım belki de kendinizdedir suç.
Artık burada okuduğum bir çok konuya başta şaşırıyordum ama galiba bundan sonra şaşırmayacağım.
umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardımlmaz:
çocukta suç arayan kim?düzgün okumadan lütfen cevap yazmayın önce konuyu anlayın
alkisalkisalkisBen konuyu düzgün okudum canım, başlığını bile eşimin yeğeni diye açmışsın.
Ben konuyu düzgün okudum canım, başlığını bile eşimin yeğeni diye açmışsın.
geneli olarak yargılama istersenmalesef erkeklerin geneli çocuğunun annesini sevmiyorsa,ondan olan çocuğu da sevmiyor.
Diğer konun ne bılmıyorum takip etmedım. ama adam yeğenını sever buna engel olamzsınkı... hem hıc kımse baskasını kendı evladından frazla sevemez, en fazla eşit sever. kafanda büyütme bence..
vereliniortakarkadaşın diğer konusunu kocasını zamanında aldatmış şimdi de ilgisizliğinden dert yanıyor...
hatta yorum yapanlara hakaret ediyor...
yaaa şu "bir derdim var" bölümü artık "yalandan bi derdim var" haline geldi yaaaaaa..anlamadıgım şeyy olmayan bşy hakkında konu açıp ona yorum yapınca konu sahibinin eline ne geçiyorrr...allah akıl fikir versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?