- Konu Sahibi NationalGeographic
hee bu adam adam olmaz.
insan babasız yeğenine sahip çıkar mı canım..
vay terbiyesiz.. akannehir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardımlmaz:
:1shok::1shok:umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardımlmaz:
Minicik bir kız çocuğunu aramış konuşmuş hediye almışda ne olmuş..
Anası babası boşanmış yazık değilmi yaa
demekki kocanız sizden daha çok vicdanlı,!
Enteresann yaa ne dicimi bilemedim
bunun için bide boşanmayı düşünüyorsunuz
size sadece yuh diyorum yorum bile yapadım.sapık değildir kendisi tersine aşırı seviyeli ve iyi niyetli bir insandır.olayı saptırmayalım ya.umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardımlmaz:
hee bu adam adam olmaz.
yeğenine sahip çıkmasına gerek yok onun zaten bir babası var babası ölmüş değil.sadece ayrılar kızına aşırı düşkün bir babası var.ama ona göstermek istemiyor ablasıyla yaşadıkları sorunlar yüzünden.ayrıca yeğeninin yanında dedesi anneannesi teyzesi amcası annesi herkes var.biz başka bir ildeyiz.burdan olaylara devamlı müdahale etmeye çalışıyor.mesela babası gweliuyor görmeye.bizimki tel açıp sakın kapıyı açmayın göstermeyin çeksin gitsin falan diyor.babayla kızı ayırmaya ne hakkı var sırf babasına olan kini yüzünden.benim söylemeye çalıştığım bu.
evet canım bende eğer bu çocuk ortada olsa kesinlikle yanıma alırım ve annesinden bile iyi bakarım zaten beni dayısından çok sever hep bana gelir sarılır bende onu severim ama ortada kalmış falan değilki.babası yoluna ölüyor çocuğun bizimkiler göstermiyor.çocuğuda mahrum bırakıyorlar.aklı sıra kendi babalık yapacak ben ona yeterim havalarında.aileside gaz veriyor tabi.valla 1,5 yaşında yiğenim var, benimde 5 yaşında bi oğlum var, çocuğum olmasına rağmen, yiğenimin annesine babasına bişey olsa yanıma almayı, ben büyütmeyi bile düşünürüm.
merak ettiğim konu bu küçük yiğenin babası yok mu? babalık yapıyo mu yani çocuğa?
umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardımlmaz:
taciz sayfasını okursanız olmaz diye bi şey yok en iyi tacizciler aileden çıkıyor
ne yazık ki:umursamaz: