Eimin Yeeni...

• Konu Sahibi Konu Sahibi NationalGeographic
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
hee bu adam adam olmaz.
insan babasız yeğenine sahip çıkar mı canım..
vay terbiyesiz..
akannehir

umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardım :olmaz:

Ay yok artık :1shok:
Tamam bazı ailelerden böyle hayvanlar çıkabiliyor ama küçücük çocuğa olan sevgisi niye başka yönlere kaysın canım
Çocuğu yerine koyuyordur adam

Konuya gelince böyle birşey yaşamadığım için bilemem tabi ki
Ama kıskançlık neler yaptırıyo demek ki insana
Bence siz de o çocuğa karşı ilgili olun
Sevmeye çalışın bana pek sevmiyormuşsunuz gibi geldi
Hem eşinizle de konuşun tamam anlıyorum yeğenin ama senin de bi kızın var
Kıskanır ona da aynı yakınlığı göster diye..

umarım ilerde kızı taciz etmez sevgi başka yöne kaymaz ben şahsen korkardım :olmaz:
:1shok::1shok:

akannehirYeğenine insanlık dışı birşeyler yapacağından şüpheleneceğim kocayı(!) 5 dakika yanımda barındırmam ben..

Böyle bir düşünceyle yaşanır mı?akannehir

Sizin aklınıza nerden geldi bu yorum valla hayret ettim kusurabakma ..

Minicik bir kız çocuğunu aramış konuşmuş hediye almışda ne olmuş..
Anası babası boşanmış yazık değilmi yaa
demekki kocanız sizden daha çok vicdanlı,!
Enteresann yaa ne dicimi bilemedim
bunun için bide boşanmayı düşünüyorsunuz

Ne dedin???:delphin:

Vicdanmi??? O artik isim olmus barzeyim....sadece bir isim olmus artik....:hulya:

Bu arada eşinizin yeğenine olan aşırı ilgisini, bir baba sevgisine muhtaç olmasına ve bu konuda kendisini sorumlu hissetmesine bağlıyorum..

Eşinizle başka sorunlarınız da varmış bilmiyorum ama başka sorunları başka alanlara taşıyıp, içinizde sorun yaratma huyunu sakın edinmeyin..evliliğinize çok büyük yaralar açarsınız.

arkadaşlar yanlış anladınız sorun yeğenini sevmesi değil elbette sevecek benimde yeğenim var canım ciğerim o sonuçta benim.bu normal.hergün günde 3 kere konuşamayan bir çocuğu sadece da diyebilen bir çocuğu telefona vermeleri.bizimkinin dişi çıkıyor acaba canı yanıyormudur diye hergün gözlerinin dolması,ishal olmuş diye gün boyunca asık bir suratla gezmesi yemeyip içmemesi.bunlar normalmi sizce.tatilllerde kızın bir fotosunu çekmezken yeğenini kameralarla devamlı takip etmesi çekmeye çalışması.herkes babasına gösterme taraftarıyken bizimkinin babasına çocuğu göstermemek için devamlı talimatlar vermesi kavgalar çıkarması.vs vs vs.ayrıca çocuğumuzun kendinden olmadığını zannediyordur belki diye yazan bir arkadaş olmuş.böyle birşey asla söz konusu bile olamaz.kendi kızınıda çoook sever ve zaten kendisinin fotokopisi bu kadar benzerlik olamaz.ama yeğenini görünce dünyadaki herşeyi ikinci plana atıyor.demek istediğim bu işte.herkesin yeğeni var ama bu kadar bir bağlılık kimsede görülmüş şey değil.

bu arada başka yeğenide var ama onu bu kadar sevmez sanırım buna acıyor birazda...

size sadece yuh diyorum yorum bile yapadım.sapık değildir kendisi tersine aşırı seviyeli ve iyi niyetli bir insandır.olayı saptırmayalım ya.

valla 1,5 yaşında yiğenim var, benimde 5 yaşında bi oğlum var, çocuğum olmasına rağmen, yiğenimin annesine babasına bişey olsa yanıma almayı, ben büyütmeyi bile düşünürüm.
merak ettiğim konu bu küçük yiğenin babası yok mu? babalık yapıyo mu yani çocuğa?

hee bu adam adam olmaz.
insan babasız yeğenine sahip çıkar mı canım..
vay terbiyesiz..
akannehir

yeğenine sahip çıkmasına gerek yok onun zaten bir babası var babası ölmüş değil.sadece ayrılar kızına aşırı düşkün bir babası var.ama ona göstermek istemiyor ablasıyla yaşadıkları sorunlar yüzünden.ayrıca yeğeninin yanında dedesi anneannesi teyzesi amcası annesi herkes var.biz başka bir ildeyiz.burdan olaylara devamlı müdahale etmeye çalışıyor.mesela babası gweliuyor görmeye.bizimki tel açıp sakın kapıyı açmayın göstermeyin çeksin gitsin falan diyor.babayla kızı ayırmaya ne hakkı var sırf babasına olan kini yüzünden.benim söylemeye çalıştığım bu.

yeğenine sahip çıkmasına gerek yok onun zaten bir babası var babası ölmüş değil.sadece ayrılar kızına aşırı düşkün bir babası var.ama ona göstermek istemiyor ablasıyla yaşadıkları sorunlar yüzünden.ayrıca yeğeninin yanında dedesi anneannesi teyzesi amcası annesi herkes var.biz başka bir ildeyiz.burdan olaylara devamlı müdahale etmeye çalışıyor.mesela babası gweliuyor görmeye.bizimki tel açıp sakın kapıyı açmayın göstermeyin çeksin gitsin falan diyor.babayla kızı ayırmaya ne hakkı var sırf babasına olan kini yüzünden.benim söylemeye çalıştığım bu.

Hicbir hakki yok buna...burda cok haklisin...:delphin:

Ayrida olsalar babasi ile iletisimde kalmasi gerek cocugun!!:kahve:

Lakin bunu siz degil görümceniz düsünsün....siz bu konuda fazla müdahale ederseniz kötü olursunuz....:hulya:

niye baba kızı ayırmayı düşünüyolarki, dayı, dede vs... babanın yerini tutarmı asla tutamaz

valla 1,5 yaşında yiğenim var, benimde 5 yaşında bi oğlum var, çocuğum olmasına rağmen, yiğenimin annesine babasına bişey olsa yanıma almayı, ben büyütmeyi bile düşünürüm.
merak ettiğim konu bu küçük yiğenin babası yok mu? babalık yapıyo mu yani çocuğa?
evet canım bende eğer bu çocuk ortada olsa kesinlikle yanıma alırım ve annesinden bile iyi bakarım zaten beni dayısından çok sever hep bana gelir sarılır bende onu severim ama ortada kalmış falan değilki.babası yoluna ölüyor çocuğun bizimkiler göstermiyor.çocuğuda mahrum bırakıyorlar.aklı sıra kendi babalık yapacak ben ona yeterim havalarında.aileside gaz veriyor tabi.

Yazık ya çocuğu babasına neden göstermiyorlar..

Şu yetişkinlerin, kendi sorunlarını çocuklara yansıtmasına o kadar kızıyorum ki..

Yani sen öc alacaksın diye, çocuk niye hayattaki babasından mahrum olsun..

Bu da ayrı bir konuymuş..

neden ayırıyorlar demişsiniz çünkü bunların ayrılma sebepleri eşinin görümceme şiddet uygulamasıydı.bundan dolayı adama çok büyük kinleri var sonrasında kavgalar tartşmalar oldu.işte bu sebeplerden dolayı onlarda çocuğu göstermek istemiyolar.ama buna karar vermesi gereken görümcem.eşime ne oluyor da herşeye müdahale ediyor.tamam babasını sevmeyebilirsin ama o onun babası kızın babasına babasınında kızına ihtiyaçları var.düşünün eşim kendi kızını tatilde 5 gün ayrı kaldı dayanamadı adam 7 ay kızını görmedi nasıl dayansın.benimki kıskançlık falan değil.geçen adam aramış bayramda vermeyin telefona küçücük çocuk telefondan ne anlasın diyo.bende dedimki seninle konuşurken nasıl anlıyor,babası tabi konuşacak yazık çocuğa dedim.inadı kalktı kapattırdı telefonu.kinci ya.

devamlı sert bir tavrı var asık bir surat ilgisiz tavırlar.saygısız davranışlar yani ben çok değersiz işe yaramaz biriymişim gibi davranıyor.sen anlamazsın sen bilmezsin.sen ne biçim bir insansın.kötü yetişmişsin.cahil vs vs vs gibi.seni ben ne yapayım senin nereni seveyim.sen kimsinki gibi laflar ağzından hiç eksik olmaz sağolsun.sanki beni üzmek,aşağalamak onun günlük rutin gibi...

Arkadaşım eşinle bayağı sorunların varmış senin arkadaşların dediği gibi.

Eşinin bu yeğen konusunda senin fikirlerini takmaması de normal geliyor bana artık..
İnşallah düzelir aranız da, ailesine ve çocuğuna da senin istediğin ilgi ve alakayı gösterir eşin.

Yorumunuzu okudum dehşete düştüm. Bu ne yahuuu.
Her erkeği potansiyel sapık olarak mı göreceğiz. 5 parmağın beşide bir mi?
Yapmayın Allah aşkına, 2,5 yaşındaki bir yeğenle dayının bu samimiyeti için vardıığınız noktaya bakın.
Biraz olumlu bakın hayata. Bu kadar kötümser olmak sizi hasta eder benden söylemesi.
Ayrıca bir dayıyı yeğeninden kıskanmak hiç ama hiç yakışık almıyor. Bence siz kusuru 2,5 yaşındaki bir çocukta arayacağınıza bakın bakalım belki de kendinizdedir suç.
Artık burada okuduğum bir çok konuya başta şaşırıyordum ama galiba bundan sonra şaşırmayacağım.

taciz sayfasını okursanız olmaz diye bi şey yok en iyi tacizciler aileden çıkıyor

ne yazık ki:umursamaz:

Elbette hayatta kötü şeyler oluyor bu gerçek ama başkalarının istisnai gerçeklerini de kendi hayatımızda varolan insanlara mal ederek yaşamakta hayli güç olurdu açıkçası.

Ona bakarsanız babasından taciz görende var şimdi herkes kalkıp eşinden mi korkacak çocuğuma yan gözle bakar diye.

malesef erkeklerin geneli çocuğunun annesini sevmiyorsa,ondan olan çocuğu da sevmiyor.

Arkadaşım, eğitimcisin ve 2,5 yaşında bir çocuğa olan ilgi tepkini çekiyor.

Bence sapla samamı karıştırma

Back
X