A
_asi_
Ziyaretçi
- Konu Sahibi _asi_
-
çok teşekkür ederim sizlere bana cevap yazdığınız için.evet aslında çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden yakınırken ben aşırı ilgiden sıkılıyorum garip ama gerçek.ona karşı bende ilgili olmaya çalışıorum fakat dha çoğunu istiyor.ben çalışıyorum 12:00 den sonra muhabbet balkonda oturma gece film izleme gibi şeyler istiyor bende tamam diyorum , tamam dedikten 15 dakika demeden uykum geliyor.uyuya kalıyorum.beni uyandırmıyor ama yaresi günümü zehir ediyor.böyle yapıncada ondan soğuyorum.
merhaba arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.gördümki herkez birbirine bir nepzede olsa yardımcı oluyor bende sorunlarım için için sizlerden öneriler bekliyorum.7 yıllık evliyim ve sanırım evliliğim yolunda gitmiyor, eşim beni çok bunaltıyor sevgimden şüphe duyuyor , ne yapsam yaranamıyorum, herakşam yatmak benimle beraber olmak istiyor ama ben hergece beraber olamıyorum.canım istemiyor.küçücük şeylerden bile kavga ediyoruz ne yapabilirim.
çok teşekkür ederim sizlere bana cevap yazdığınız için.evet aslında çoğu kadın eşinin ilgisizliğinden yakınırken ben aşırı ilgiden sıkılıyorum garip ama gerçek.ona karşı bende ilgili olmaya çalışıorum fakat dha çoğunu istiyor.ben çalışıyorum 12:00 den sonra muhabbet balkonda oturma gece film izleme gibi şeyler istiyor bende tamam diyorum , tamam dedikten 15 dakika demeden uykum geliyor.uyuya kalıyorum.beni uyandırmıyor ama yaresi günümü zehir ediyor.böyle yapıncada ondan soğuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?