Einden ayr yaamak zorunda kalan var m? :((

ne kadar esinden ayrı kardesimiz varmıss kımı ıs ıcın kımı asker aynı benım gbı benımde esim asker 2 bucuk aydır ayrıyız ve daha 10 ayımız var allaah herkese sabır versın cokk ama cokk zorr insanin bı parcasi yok yarım gbı hıssedıyo bu yuzden sızlerı cok ıyı anlıyorumm insallah bu zaöan dılımlerı hızlı gecer ve eslerımıze kavusuruzz benım tutnacak bı dalım var allah sukur kızlar esımın gıtmesıne 3 gun kala hamıle oldugum ogrendım vec cok mutlu oldum allahın bı hedıyesıdı benım ıcı herseyden ama herseyden cok degerlı benım ıcın insallh bu duyguları allah ım sizlerede tattırı

Allah sizede sabır versin arkadaşım enazından yalnız değilsîniz bebiş geliyor:)

Bazen diyorumki bizim sınavımız bu ne yapalım ama bazen öyle yalnız hissediyorumki herkes neden birlikte biz niye ayrıyız diyeisyan ediyorum...sizinkide zormuş ama bak en azından belirli birzaman dikiminiz var beklemeniz gereken ondan sonra hep berabersiniz..ben üniv tedetim ve devlette olduğumuz halde bizde atama yok eşimin ise bnm okduğum ilde çalışma alanı kısıtlı...bakalım bekliyoruz birşeyler allahtan ümit kesilmez diyerekten...

ben de üniversitede çalışıyorum.
eşim de memuriyet için kpss ye hazırlanıyor.
of bir de başka şehre atanırsa tam olur artık. :52:

ben de üniversitede çalışıyorum.
eşim de memuriyet için kpss ye hazırlanıyor.
of bir de başka şehre atanırsa tam olur artık. :52:
Üniversitedeyiz manevi olarak rahat olmamız lazımki yükselebilelim dimi...kafamızın rahat olması lazım...
Bu ülkede öğretmen olsun, memur olsun, herkesi ayrı artık aile birliği kalamıyor kimse de...Genellikle eşlerden biri fedakarlık yapmadıkça bir araya gelme şansı kalmıyor malesef...
Benim annem babam evlendiği zaman eş durumu 10 gün içerisinde hemen olmuş...ya şimdi herkes devlete giricem diye çırpınıyor...devlete giriyor bu seferde ailemin yanına nasıl gidicem diye çırpınıyor...zor hayat zaman geçtikçe daha da zorlaşıyor sanki...

Sizinde zor evet ama inanın aynı evde yasamaya alışmadan gitmesi sizin için daha iyi çünkü alışınca inanın çok daha zır oluyor...onsuz ev bomboş oluyor içinizden yemek yapıp yemek bile gelmiyor...

bu kadar bekledik kavuşmak için o bi uçta ben bi uçta şimdi evleniyoruz yine aynı ahh tsk ahh ayırdın bizi :5:

bende eşimden ayrı yaşayacağım bir süre kendisi polis ama şimdilik çok dert etmiyorum asker kızıyım annem babamdan 12 yıl ayrı yaşadı belirli periyodlarda ama mühim olan sonunda bir araya geleceğiniz ve ayrılmayacağınız bu bence motive edici bir düşünce

bende eşimden ayrıyım o kaptan ve 3.5 ay sonra gelecek Allah herkesin yardumcısı olsun.............

ALLAH kolaylık versin.
Benim babamda kaptandı, zor gerçekten..

Bu arada işim dolayısıyla haftalık seyahatlerim oluyor.
Bir dönem 3-4 ay boyunca bir hafta evimde bir hafta şehir dışında oluyordum..
Çok zorlanmıştım o dönem :()
ALLAH bu derdi çekenlere kolaylık versin.

Son düzenleme:
♥gözyaşı♥;32419976 .!.:
ALLAH kolaylık versin.
Benim babamda kaptandı, zor gerçekten..

Bu arada işim dolayısıyla haftalık seyahatlerim oluyor.
Bir dönem 3-4 ay boyunca bir hafta evimde bir hafta şehir dışında oluyordum..
Çok zorlanmıştım o dönem :()
ALLAH bu derdi çekenlere kolaylık versin.
Ben de yaklaşık iş için 4 senedir bu şekildeydim...Kapıda valizim göçebe halindeydim. Gözümü açtığımda hangi evdeyim diye etrafa bakıyordum...Bunun 1.5 senesi evlilik dönemime denk geldi. Gerçekten çok zor, şimdi gel gitlerim daha azaldı ancak bu sefer eşimi özlüyorum...Onun işi benimki gibi müsait değil, oyüzden heran gelemeyecek...üstelik bunun ne kadar süreceği de belirsiz...Birazcık bana bağlı...Çok teşekkürler o yüzden

bende eşimden ayrı yaşayacağım bir süre kendisi polis ama şimdilik çok dert etmiyorum asker kızıyım annem babamdan 12 yıl ayrı yaşadı belirli periyodlarda ama mühim olan sonunda bir araya geleceğiniz ve ayrılmayacağınız bu bence motive edici bir düşünce
​Zaten bu ihtimal sabretmemizi sağlayan...

bu kadar bekledik kavuşmak için o bi uçta ben bi uçta şimdi evleniyoruz yine aynı ahh tsk ahh ayırdın bizi :5:
​İnanın aynı evde yaşamaya alışınca çok daha zorlanırdınız bu da zor nişanlıykende ayrıydık onu da anlayabiliyorum...elbet gelecek buraya kavuştuk diye yazacağız ben inanıyorum.

Ah cnm bende 1,5 yıllık evliyim hamileyim malesef 2 aydır falan eşimden ayrı yaşıyoruz o il dışında çalışıyor burda anlaşamadı 3 ay sonra yanına gidebilcem ama çok zor ya :cry:

Ah cnm bende 1,5 yıllık evliyim hamileyim malesef 2 aydır falan eşimden ayrı yaşıyoruz o il dışında çalışıyor burda anlaşamadı 3 ay sonra yanına gidebilcem ama çok zor ya :cry:
Bende aynı durumdayim eşim Sirnakta ben hamileyim yanına gidemedim,cnm çok zor gerçekten

Allah yardımcın olsun cnm.. Rabbim insallah en yakın Zaman'da sağlıkla kavuştursun sizi seni çok iyi anlayabiliyorum.. Hamileyken yeme içme işlerinde tek olduğum için iştahim gitti cnm bişeyi çok istese bile tatsız geliyor :(

Allah yardımcın olsun cnm.. Rabbim insallah en yakın Zaman'da sağlıkla kavuştursun sizi seni çok iyi anlayabiliyorum.. Hamileyken yeme içme işlerinde tek olduğum için iştahim gitti cnm bişeyi çok istese bile tatsız geliyor :KK43:
Kıyamam sana cnm bnm aynı durumdayız ya üzme kendini bebeğini düşün bende böyle telkin ediyorum kendimi

2009 da bu konuyu açan arkadaş yeni evli olmasının verdiği heyecanla eşinden ayrı kalmak istemiyordu şimdi görmüş olsa ay başımdan bir gitsede rahatlasam der eminim :)

Back
X