Einiz cimri midir yoksa bonkr m?

hıc cımrı değildir ama bonkorde değildir..
parayı ınanılmaz guzel harcar,hesabını bılır
evın,kızımın ve benım bişimiz eksık değildir ama bos yere hıcbısı alınmaz..

eşim tutumludur ama ben pintiyimdir... birseyı alırken kırk defa dusunup ole alırım :)) eşimde dusunup durma alcaksan hade al der..
erkekler alısverısten sıkılıyor a.s

Benim eşimde maaşını alır, olduğu gibi bana verir. Ne aldın, nereye verdin, niye aldın diye hiç sormaz. İyi ki de öyle, ben zaten nereye ne verileceğini, ne kalacağını hep bilirim.
Ama dediğin gibi bunu niye aldın, şu ne kadar diye herşeye karışan erkekler de var. Ve inan ben olsam dayanamam, patlarım.
Allah böyle kocası olanlara sabır versin...

Bana karşı (imkanlar dahilinde) cimrilik yapmaz. :icecream:
Zaten nefret ederim cimri erkeklerden :jeyyar:

Son düzenleme:

benim eşimin eli açıktır bayaaa,
heleki bana asla yok diyemez aşkım,
ama hesabınıda yapar tabii,zorda olmamak için:kahve:

bazı erkekler herşeyin hesabını yapar,eve alınandan,giyimden hatta yemeğe kadar..resmen cebinde akrep vardır..herhalde çekilmez olur böyle insanlar...bazıları da eli çok bol olur,hiç hesap kitap yapmaz elindekini har vurup harman savurur..benim eşim hesabını bilmediği için evdeki bütün hesap işlerini üstlendim daha doğrusu zorunda kaldım....bu konuda sizin eşiniz nasıl???:enbuyukkk:

cimridir desem......:mymeka:

Yerine göre davranır genelde.
Cimri değil, keşke demek istemem der.
Hatta bazen çok çılgınca davranırız.
Şimdi yaşamıyacağız da yaşlanıncamı gezeceğiz der.
Sağolsun bize, evine karşı gerektiği kadar bonkördür eşim.
a.s

hic cimri degildir. evde yemek yoksa veya canim yapmak istemiyorsa cikar disarda yeriz veya yaptirir eve getirir. begendigim bir seyi, market alisverisi vs hic bunu neden aliyorsun ne gerek var demez. cok severim bu yonlerini. cimri erkeklerden nefret ederim.

ama bazen sikmamiz gerektiginde de sikmaz. ben sikmamiz gerektigini dusunurum. o ise hayat standartlarindan fedakarlik etmek istemez. mesela biraz daha ucuz olsun asagi marka olsun demez. neyi begenirse fiyatina bakmadan alir. cok alisveris yapmaz ama alinca da neyi isterse onu alir. ben ama bu konuda iki benzer urun varsa ucuz olani tercih ederim daha az begensem bile.

bana boyel durumlarda fakirlik edebiyati yapma diye kizar.

hiç cimri değildir.ne istersem almaya çalışır.bi misafir gelecek olsa evi doldur alışveriş yapar .bu huyu çok hoşuma gidiyor.ama savurgunda değldir gerekli olan şeyleri alır . hiçbişeyimizi eksik etmez canım benim

ah ah kızlar yarama tuz bastınız...benim eşimde çok bonkördür.hatta cebindeki son parasının bile başkalarına verecek kadar ::S hayır cimri olsunda demiyorum ama artık eşimin yaptıgı çogu zaman savurganlıga giriyo,bazen çok kızıyorum :@

Elinde olsa sevdikleri için zerre kadar düşünmeden dünyaları bağışlayabilecek yapıda bir insan benim eşim.

benim eşim de hiç cimri değildir...
ama savurgan da değildir...Pazarlık yapmama ve muhakkak bahşiş verme gibi bir huyu vardır

aslinda esim bonkordur cimri olan benim kizim 9aylik o yuzden evden calismaya basladim ikimize ait ortak bir hesap var bu hesaba ikimizde faturalarimizin ortalamasi bir para koyuyoruz tum fatura kredi karti odemeleri buradan cekilir birde ayri ayri hesaplarimiz var buda ozel ihtiyaclarimiz icindir ama esim bana surekli para verir sen kendi parani elleme dursun ben veririm diye kiyafetlerimi krem makyaj mal.herseyimi o alir ben erkegim der kiyamam bense oyle harvurup harman savurmam sanirim ogrencilik yillarimdan bir aliskanlik

Sistemli düzenli ve yerine göre harcarız.Sevgili eşim bonkordur fakat savurgan değildir.Ben kişinin ailesi için yapmış olduğu bütün harcamaları hele ki Allahın rızası için yapıyorsa neredeyse ibadet olarak görüyorum.Eşlerine ve çocuklarına herşeyi kısan,onları mahcup ve zor durumda bırakan kişilere şahit olunca cinlerim tepeme çıkıyor,bir ailesine herşeyi çok gören fakat kendine bol keseden harcayan tipler vardır ki bu konuya hiç girmeyeyim.Paylaşım ve birlikten yoksun,şefkatsiz merhmetsiz egoist şahsiyetler..Çok yakın bir arkadaşım bu yüzden evliliğini bitirmek zorunda kaldı.İnanabiliyor musunuz?
Eve alınan halleyleri bisküvileri çikolataları canı isteyip yediği zamanlar eşinden azar işitiyordu,onlar misafirler için niçin yiyorsun diye..En basiti bu.Aklıma geldikçe içim cızlıyor.Allah herkesi hayırlı insanlarla karşılaştırsın

keske azıcık cımrı olsa..fazla elı acık..:dilcikar:
asla neden aldın ne gerek var gıbı kelımeler sarf etmez zaten ıhtıyacların dısında alaksız yerlere para harcayan bırı degılımdır..
bazen yarını hıc dusunmez aman para ne ıcın var kı der ıste ozaman dızgınlemek bana kalıyor:delphin:

fazla cömerttir.
çok çalışıyor, zor kazanıyor ama çok kolay harcıyor(sadece bize karşı değil, dışarıya da)
ben daha dikkatli harcarım, bu şekilde dengeliyoruz.

benim eşimde bonkördür hele eve gelen misafirlere oda bende evde ne var ne yolsa hepsini önlerine getiririz

ah ah kızlar yarama tuz bastınız...benim eşimde çok bonkördür.hatta cebindeki son parasının bile başkalarına verecek kadar ::S hayır cimri olsunda demiyorum ama artık eşimin yaptıgı çogu zaman savurganlıga giriyo,bazen çok kızıyorum :@

al bendende o kadar
benimkide çok bonkör elinden gelse kimseye para harcatmıycak
sinir oluyorum
sadece bana ve kızımıza harcasın istiyorum ama nerdeee
aman neyse böyle gelmiş böyle gider allah gönlüne göre versin kocacımın:1hug:
bende cimriyim
ben sıkıyorum o savuruyo ortayı buluyoz sırnaşık şey

valla şu 1-2 sene öncesine kadar çok bonkör biriydi ama nolduysa oldu birden cimri biri olup çıktı bazen evin ihtiyacını alırken bile eli zor cebine gidiyo

aynen benim eşimde böyle oldu.
hoş hiç bir şey eskisi gibi değil artık
kriz kocaları düzeltti.mecuburen düzeldiler yani

Back
X