Einiz Gemiinizle lgili Hereyibilirmi??

geçmişim benim bi parçam olduguna göre ,herşeyimi bilir tabiki..ayrıca gizlenecek hiç bşyim çok şükür:)

geçmişim benim bi parçam olduguna göre ,herşeyimi bilir tabiki..ayrıca gizlenecek hiç bşyim çok şükür:)

kesinlikle...

Geçmiş te benim hayatımın bir dönemi...

Merak ettiği herşeyi anlatırım çekinmem..

Bilmesi gerekenleri, daha arkadaşlık döneminde anlattım zaten. O da bana anlattı.

Biz birbirimizin özgüvenlerine güveniyoruz zaten...Ondan çekineceğim hiçbir şey yok. Saklamama da gerek yok. NE isterse anlatırım. :kahve: :1rolleyes:

kesinlikle...

Geçmiş te benim hayatımın bir dönemi...

Merak ettiği herşeyi anlatırım çekinmem..

Bilmesi gerekenleri, daha arkadaşlık döneminde anlattım zaten. O da bana anlattı.

Biz birbirimizin özgüvenlerine güveniyoruz zaten...Ondan çekineceğim hiçbir şey yok. Saklamama da gerek yok. NE isterse anlatırım. :kahve: :1rolleyes:

:lepi:vereliniortaksositososito

çok tepki vereceğini bilsendemi anlatırdın??

Tepki verecegi birsey yapmadim. Öncelikle kendime yanlis buldugum seyleri ben yapmam. Ha bana göre dogru ona göre yanlis olabilir, oda benim sorunum degil.
Anlatirim gecmisimi.Onun gecmisi benimkine göre daha dolu.Yasamis oldugu bazi seyler bana ters gelen seyler, ama ben bunu sorun etmiyorum, cünkü benle tanistiginda yasantisini 2-3 yil önce geride birakmis.
Dedigim gibi anlatacakta pek birseyim yok öyle iliski veya aile/arkadaslik sorunlari babinda.

Geçmiş geçmişte kaldı çok merak ediyorsa anlatırım, mevzu açılmıştır anlatmışımdır da.

İciğinden ciciğine kadar anlatma ihtiyacı niye duyar ki insan.

Şimdi düşün eşin anlatmaya başlıyor zamanın şöyle bir insanla tanıştım onun şu iyi yanı vardı bu kötü yanı vardı derkene bir gün yakınlaştık .... şöyle oldu böyle oldu.

Yok devenin nalı artık. O kadarda uzun boylu değil.

O kadar detaya inen var mi acaba?:delphin:

Geçmişte illa bilinmemesi gereken bir şeylerin yaşanması önemli değil bence.. Olsa da olmasa da, onu sorgulaması yanlış.. Bir de diyelim ki anlattın.. "Şöyle biri vardı, şunları yaşadık felan filan.." Eğer dürüst olacaksan, dürüstçe anlatılacaksa her şey bunlar mıtlaka anlatılır.. Bunları duyunca , bakış açısı değişir bence adamın.. Belki belli etmez; ama mutlaka değişir düşünceleri sizinle ilgili..

Ben evli değilim; ama bence bilmesi gerekmiyor.. Eşin, insanın hayatına girdikten sonraki dönemi bilmesi yeterli bence, geçmişi çok kurcalaması iyi değil..

Son düzenleme:
Ben evli değilim; ama bence bilmesi gerekmiyor.. Eşin, insanın hayatına girdikten sonraki dönemi iblmesi yeterli bence, geçmişi çok kurcalaması iyi değil..
çok haklısın...sonuçta onlardan öncede bi hayatımız vardı onlarla gelmedik dünyaya değilmi...

işte anlatmak istediğimde o detaya girermisiniz??sorduğunda....

Sorarsa anlatirim.
Ama sormazsa detaya girmem, yüzeysel anlatirim.

Mesela bir örnek vereyim.
3 yil platonik olarak bir cocugu sevmistimkaydirigubbakcemile3
sevmeye ilk basladigimda daha 16 yasindaydim.
Ama aramizda birsey olmadi, onun haberi bile yoktu.

Sevdigimle tanistigimiz ilk zamanlarda bana hic erkek arkadasin oldumu sorusunu sormustu.
Hayir demistim, ama birini sevdim haberi yoktu dedim.
Neyse sevdigimle tanistiktan kisa bir süre sonra iliskimiz basladi, su an 2 yila yakindir birlikteyiz.
Ve inanmayacaksin ama bundan bir kac ay önce o cocukla ilgili sorular sordu.
Iste hangimiz daha yakisIkliyiz, neler hissetmistin onu severken falan filankaydirigubbakcemile3
Ben önce niye soruyorsun dedim, simdi bunlarimi konusacagiz dedim, anlat! dedi.
Meger beyfendinin aklina girmis birden kiskanmiskaydirigubbakcemile3Şeniz
O kizarak anlat diyince bende anlattim.
Ne hissettiysem, ne düsündüysem hepsini söyledim.
Saklayacak birseyim yok cünkü.
Benim icin hayatin her alaninda güven cok cok cooook önemli bir mesele.
Bir insanin bana güvenmemesini bilmek hele hele sevdigim insansa bu, beni cok üzer.
Bu yüzden hep net olurum, ki sevdigimden öyledir. Acik sözlüdür, ne var ne yok anlatir saklamaz.
Onu sevmemin sebeplerinden biride buydu zaten.

Sevgili/es her kimse.. hersey paylasilmali, ne olursa olsun bazi seylerin üzerine yorgan cekmemek gerekiyor, sonucta sana en yakin olan insan o.

Ama durup dururken hava atmak icinde anlatilmaz tabi. Sorarsa anlatirsin.

olay nedir tam olarak, cok özel degilse paylasirmisin?

sanırım senin burda herrrrrşey herrrşeyle kastetmeye çalıştığın eski ilişkilerdeki öpüş kokuşlar ??
ben bu 4 senelik ilişkimden önce hiç kimseyle hiç bi şekilde yakınlaşmadım haliyle anlatılcak bişeyde yoktu
masumca buluşup kahve içmeler sinemaya gitmeler flndı sadece
aa ama tabi yakınlaşma olsaydı sevgilimde sorsaydı söylerdim tabi
kimseyle ayrılmak için çıkmıyorsun en nihayetinde o an o sevgilinle bişeyler yaşamıssındır belki bi gün olurda ayrılırım gelecek sevgiliye ne derim diye düşünmez ki insan

malesef var canim benim sevgilim her detayiyla anlatti eski iliskisini.. ben zorlamistim onu gerci ama keske anlattirmsaydim diyorum her aklima geldiginde..

Canim bende merakliyimdir böyle seylerde sorarimkaydirigubbakcemile3
Hatta bir keresinde eski kiz arkadaslarinin resimlerini istemistim.
Hayir demisti. Sonra ben israr edince iyi tamam dedi.
CD'ye kopilemis hepsini. Niye hala resimler duruyor diye bile kizmadim hic.
Cünkü sevgisinden eminim, bir zamanlar kopilemis durmus orda.
Resimlere baktiktan sonra sileceksin hepsini, bende yemin ediyorum cd'yi kirip atacam dedi.Ikimizde yapmazsak askimizin ahi kalir dedi. Sözlerimizi yerine getirdik.

Hepsini attim, tek tek baktim.
Sonra dedim su kiz güzelmis, bak bu kizda fena degilmis dedimkaydirigubbakcemile3
Hic sinir olmadim, cünkü adam gecmiste yasamis bunlari.
Hayir hic biri güzel degil, hic birini sevmedim, karsilikli ihtiyac icindi beraberliklerim dedi.
Sen hepsine 10 basarsin gibi güzelde seyler söyledi kerataopuyorumnanaktan-tatlicadiarzu-

Ama niye sakladin gibi seyler söyleyip, resimlere sinir olsaydim ve bunu belli etseydim bos yere hir gür cikacakti.

Yada söyle söyleyeyim, ben sevgisine cok güvendigim icin rahatim. Hatta öyleki, bazen onun beni, benim onu sevdigimden daha fazla sevdigini düsünüyorum.

InsAllah Rabbim yaniltmaz.

Bosvereceksin canim, gecmis gecmistir, anlattiginda dalga gec arada bi, bazende baska seylerle kiskanclik yap, ikiside hosuna gidecektir, tecrübeyle sabit:lepi:

Yada söyle söyleyeyim, ben sevgisine cok güvendigim icin rahatim. Hatta öyleki, bazen onun beni, benim onu sevdigimden daha fazla sevdigini düsünüyorum.

InsAllah Rabbim yaniltmaz.

Bosvereceksin canim, gecmis gecmistir, anlattiginda dalga gec arada bi, bazende baska seylerle kiskanclik yap, ikiside hosuna gidecektir, tecrübeyle sabit:lepi:

Acik soylemek gerekirse tam da ay donumu kutladigimiz bir gunde bunun ustune gittim boyle biranda ogrenince hungur hungur agladim.. sonra baya bir kavga ettik.. o bana sen benim gecmisime saygi gostermiyorsun dedi.. oysa benim derdim hic o degildi.. cok kiskanmistim onu yani sevgilim anlatirken ki gozundeki merhameti cok guzel gordum ya.. ne bileyim o anda o kadar kotu oldum ki.. sonra tabi delirdim kizi arastirdim baya bi babasinin evinin numarasina kadar buldum.. evvelden bizi cok sk rahatsz ederdi.. sonra sevgilime dedim bi kere daha rahatsz ederse bildgim herseyi babasina anlatirim dedim.. baya ciddi kiskandigimi gordu sanirim,, yapmam da hani o zaman cidden gozum donmustu.. sonra zamanla normale donduk.. ama insanin aklina gelmiyo degil yani bu bana cok iyi tecrbe oldu bir daha asla sormam.. adami opuyorum aklima geliyo.. soyledim zaten seni operken dahi aklima geliyo dedim.. bak dedi ben seni operken aklima asla oyle birsey gelmiyo.. beni benim eski sevgilimle aldatmis gibi oluyosun dedikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 tabiki scmaydi ama hak da verdim.. bi adaminn aklina gelmiyorsa sen de getirmiceksin..
sevgisine guveniyorum elbette.. ama boyle huzunleniyorum.. bir gun sevdigim adamin hayatinda o kizin konumunda olmak istemiyorum.. gozlerim doluyor boyle dusundugumde.. cok farkliyiz elbette ama okunmus bitirilmis romanlar gibi olmak istemiyorum onun hayatinda..
kiskancligim bundan yani.. ikimizin de ayni mazide yer alabilme ihtimali.. degilse onu opmus sarilmis sole yapmis bole yapmis umrumda degil pek.. sevgilime guveniyorum yani erkektir aklina geliyo mudur geliyodur belki ama off onla neler yaptim bunla neler yapiyorum gibi sapikca bi dusunce olcagini sanmiyorum..

Sorarsa anlatirim.
Ama sormazsa detaya girmem, yüzeysel anlatirim.

Mesela bir örnek vereyim.
3 yil platonik olarak bir cocugu sevmistimkaydirigubbakcemile3
sevmeye ilk basladigimda daha 16 yasindaydim.
Ama aramizda birsey olmadi, onun haberi bile yoktu.

Sevdigimle tanistigimiz ilk zamanlarda bana hic erkek arkadasin oldumu sorusunu sormustu.
Hayir demistim, ama birini sevdim haberi yoktu dedim.
Neyse sevdigimle tanistiktan kisa bir süre sonra iliskimiz basladi, su an 2 yila yakindir birlikteyiz.
Ve inanmayacaksin ama bundan bir kac ay önce o cocukla ilgili sorular sordu.
Iste hangimiz daha yakisIkliyiz, neler hissetmistin onu severken falan filankaydirigubbakcemile3
Ben önce niye soruyorsun dedim, simdi bunlarimi konusacagiz dedim, anlat! dedi.
Meger beyfendinin aklina girmis birden kiskanmiskaydirigubbakcemile3Şeniz
O kizarak anlat diyince bende anlattim.
Ne hissettiysem, ne düsündüysem hepsini söyledim.
Saklayacak birseyim yok cünkü.
Benim icin hayatin her alaninda güven cok cok cooook önemli bir mesele.
Bir insanin bana güvenmemesini bilmek hele hele sevdigim insansa bu, beni cok üzer.
Bu yüzden hep net olurum, ki sevdigimden öyledir. Acik sözlüdür, ne var ne yok anlatir saklamaz.
Onu sevmemin sebeplerinden biride buydu zaten.

Sevgili/es her kimse.. hersey paylasilmali, ne olursa olsun bazi seylerin üzerine yorgan cekmemek gerekiyor, sonucta sana en yakin olan insan o.

Ama durup dururken hava atmak icinde anlatilmaz tabi. Sorarsa anlatirsin.

olay nedir tam olarak, cok özel degilse paylasirmisin?
şimdi olay şu ben nişanlıyım ve nişanlımdan önce bi çıktığım biri olmuştu ama aramızda duygusal bişey olmadı yani bi yakınlaşma,yaklaşık 3 ay falan sürdü olmayınca bitti çünkü bişey hissetmiyodum bunu kendisine nişanlanmadan anlattım anlatmaz olsaydım erkekkler o anda normal karşılyıo sonra kurup kurup karşına çıkarıyo bunu yaklaşık 3 yada 4 ayda bir yapıyo yok elini tuttumu yok öptümü yok yakışılımıydı yemin et falan ayyyyyy...:bbo::bbo:yazarken bile daraldım o yüzden bence bi erkeğe herşeyi anlatmıcaksın yoksa asla anlattığın kadarıyla yetinmiyo altında başka şeyler arıyo hep......

Son düzenleme:
herrrrrrrrrrrrrşyi bilmesine gerek yok ki bilmesi gerekenleri bilsin yeter bence

herşeyi derken daha önce sevgiliniz olmuşsa onuda bilirmi,bilirse zaman zaman bunun yüzünden tartışma çıkarmı??

evet ondan önceki tüm erkek arkadaşlarımı biliyor..
rahibe değildimki..zemuszemus
bir sorun yaşamadık bu yüzden.niye yaşayalımki?kafamçokkarıştı

Biz hiç sorun yaşamadık karşılıklı geçmişlerimizle ilgili
Nedeni basit, karekterlerimiz uyumlu,

önce kendimize, sonra birbirimize güveniyoruz!

Bu nokta çok önemli!!!

Kızlar mesela, aldatılma konusu diyelim, ben bu konuda sevgilimden çok, önce kendime güvenirim.
Ben, onun aldatacağı bir sevgili değilim. ıyi bir sevgiliyim. Eğer bir gün beni aldatırsa, bunda bnim de payım büyük olur diye düşünürüm. Sevgilim de böyle düşünür.

Eski kız arkadaşları da, karekter olarak bana yakın insanlar. Onları kıskanmam. bir tanesi ile arkadaşlar şimdi, ben de tanıştım, gerçekten iyi bir kız, neden sorun edeyim ki...Zamanında değer vermiş ona, bana verdiği gibi. Ama beni sevdiği gibi sevmemiş ki, devam etmemiş.

Bazılarınıza bu görüşlerim çok geniş gelebilir, olabilir, bazen arkadaşlarım bile şaşırıyor bana.

Ama ben geçmişimde pişmanlık duyacak noktalara sahip değilim. Olsam bile, bu, sevgilimden saklamama sebep değil. Sorumluluğu bana ait. ıyisile kötüsüyle benim hayatım bir bütün.

Her şey bir tecrübe olarak kalıyor geçmişte, ve bugünkü karekter yapımızda ciddi payı oluyor, ve de şimdi beni sevmesinde, aşık olmasında o geçmişin izleri var, katkısı var.

Aynı şeyi ben de ona karşı düşünürüm.

Hiç mi kıskançlığım yok...?? Hayır var! . Onun da öyle.

Ama bugüne dair. Geçmişe değil.

eşimle geçmişteki herşeyi paylaştım.merak ettiği her şeyi anlatırım çekinmem.eşim sonuçta,erkek arkadaşım değil ki anlatmayayım.o bana ben de ona daima açık ve net olduk.pişman olacağım bir şey de yaşamadım zaten.

Back
X