Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmişim benim bi parçam olduguna göre ,herşeyimi bilir tabiki..ayrıca gizlenecek hiç bşyim çok şükür:)
kesinlikle...
Geçmiş te benim hayatımın bir dönemi...
Merak ettiği herşeyi anlatırım çekinmem..
Bilmesi gerekenleri, daha arkadaşlık döneminde anlattım zaten. O da bana anlattı.
Biz birbirimizin özgüvenlerine güveniyoruz zaten...Ondan çekineceğim hiçbir şey yok. Saklamama da gerek yok. NE isterse anlatırım.:1rolleyes:
çok tepki vereceğini bilsendemi anlatırdın??
Geçmiş geçmişte kaldı çok merak ediyorsa anlatırım, mevzu açılmıştır anlatmışımdır da.
İciğinden ciciğine kadar anlatma ihtiyacı niye duyar ki insan.
Şimdi düşün eşin anlatmaya başlıyor zamanın şöyle bir insanla tanıştım onun şu iyi yanı vardı bu kötü yanı vardı derkene bir gün yakınlaştık .... şöyle oldu böyle oldu.
Yok devenin nalı artık. O kadarda uzun boylu değil.
işte anlatmak istediğimde o detaya girermisiniz??sorduğunda....O kadar detaya inen var mi acaba?![]()
çok haklısın...sonuçta onlardan öncede bi hayatımız vardı onlarla gelmedik dünyaya değilmi...Ben evli değilim; ama bence bilmesi gerekmiyor.. Eşin, insanın hayatına girdikten sonraki dönemi iblmesi yeterli bence, geçmişi çok kurcalaması iyi değil..
malesef var canim benim sevgilim her detayiyla anlatti eski iliskisini.. ben zorlamistim onu gerci ama keske anlattirmsaydim diyorum her aklima geldiginde..O kadar detaya inen var mi acaba?![]()
işte anlatmak istediğimde o detaya girermisiniz??sorduğunda....
malesef var canim benim sevgilim her detayiyla anlatti eski iliskisini.. ben zorlamistim onu gerci ama keske anlattirmsaydim diyorum her aklima geldiginde..
Yada söyle söyleyeyim, ben sevgisine cok güvendigim icin rahatim. Hatta öyleki, bazen onun beni, benim onu sevdigimden daha fazla sevdigini düsünüyorum.
InsAllah Rabbim yaniltmaz.
Bosvereceksin canim, gecmis gecmistir, anlattiginda dalga gec arada bi, bazende baska seylerle kiskanclik yap, ikiside hosuna gidecektir, tecrübeyle sabit:lepi:
şimdi olay şu ben nişanlıyım ve nişanlımdan önce bi çıktığım biri olmuştu ama aramızda duygusal bişey olmadı yani bi yakınlaşma,yaklaşık 3 ay falan sürdü olmayınca bitti çünkü bişey hissetmiyodum bunu kendisine nişanlanmadan anlattım anlatmaz olsaydım erkekkler o anda normal karşılyıo sonra kurup kurup karşına çıkarıyo bunu yaklaşık 3 yada 4 ayda bir yapıyo yok elini tuttumu yok öptümü yok yakışılımıydı yemin et falan ayyyyyy...:bbo::bbo:yazarken bile daraldım o yüzden bence bi erkeğe herşeyi anlatmıcaksın yoksa asla anlattığın kadarıyla yetinmiyo altında başka şeyler arıyo hep......Sorarsa anlatirim.
Ama sormazsa detaya girmem, yüzeysel anlatirim.
Mesela bir örnek vereyim.
3 yil platonik olarak bir cocugu sevmistimkaydirigubbakcemile3
sevmeye ilk basladigimda daha 16 yasindaydim.
Ama aramizda birsey olmadi, onun haberi bile yoktu.
Sevdigimle tanistigimiz ilk zamanlarda bana hic erkek arkadasin oldumu sorusunu sormustu.
Hayir demistim, ama birini sevdim haberi yoktu dedim.
Neyse sevdigimle tanistiktan kisa bir süre sonra iliskimiz basladi, su an 2 yila yakindir birlikteyiz.
Ve inanmayacaksin ama bundan bir kac ay önce o cocukla ilgili sorular sordu.
Iste hangimiz daha yakisIkliyiz, neler hissetmistin onu severken falan filankaydirigubbakcemile3
Ben önce niye soruyorsun dedim, simdi bunlarimi konusacagiz dedim, anlat! dedi.
Meger beyfendinin aklina girmis birden kiskanmiskaydirigubbakcemile3Şeniz
O kizarak anlat diyince bende anlattim.
Ne hissettiysem, ne düsündüysem hepsini söyledim.
Saklayacak birseyim yok cünkü.
Benim icin hayatin her alaninda güven cok cok cooook önemli bir mesele.
Bir insanin bana güvenmemesini bilmek hele hele sevdigim insansa bu, beni cok üzer.
Bu yüzden hep net olurum, ki sevdigimden öyledir. Acik sözlüdür, ne var ne yok anlatir saklamaz.
Onu sevmemin sebeplerinden biride buydu zaten.
Sevgili/es her kimse.. hersey paylasilmali, ne olursa olsun bazi seylerin üzerine yorgan cekmemek gerekiyor, sonucta sana en yakin olan insan o.
Ama durup dururken hava atmak icinde anlatilmaz tabi. Sorarsa anlatirsin.
olay nedir tam olarak, cok özel degilse paylasirmisin?
herşeyi derken daha önce sevgiliniz olmuşsa onuda bilirmi,bilirse zaman zaman bunun yüzünden tartışma çıkarmı??