• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einiz size keke senle evlenmeseydim derse ne yapardnz?

keşke senle evlenmeseydim dediğinde
cevabım:KEŞKE olur...............................:dilcikar:

bız kadınlar kavga anlarında herseyı soyluyoruz da iş eşlere gelınce bu ve benzeri sözleri duymak nedense ağır oluyor değilmi?halbukı bızde söyluyoruz ama ben bu sözu eşimden duyunca yıkıldım.şimdi çok kırgınım...çok ağır konuştu.sonra özür diledi sınırlenınce soyluyorum hep bılıyosun dedı...ama nafile...konuşmuyorum ama nasıl davranıcağımı da kestıremıyorum..bıktım kavga edıp barışmaktan .yenı bebeğimizde var..benı sevdiğni soylediğine mı ınanayım bu laflarına mı bılemedım..hangısı gerçek ? tanıyamıyorum artık onu.....yardım kızlar...

Cevabını da bulmuşsun canım. Haklısın nedense - kulaklarımız kendi ağzımızdan çıkan cümlelere karşı tıkalı olur da - karşı taraftan gelen sözlere son derece duyarlıdır. Elbette bu cümleyi duymak seni incitmiştir ama öfkelendiğin zaman sen de kendini kontrol edemediğini hatırlayarak kırgınlığını giderebilirsin. Hep istediğim birşey vardır ama gerçekleşmedi bir türlü. Öfkelenen kişiyi sessizce kameraya alıp sakin bir zamanda izlettirmek gerekir diye. Öfke anında insanda çok büyük değişiklikler oluyor. Vücut dili ve sözcükler inanılmaz bir hal alıyor ve çoğu kişi de öfkeliyken söylediklerini - yaptıklarını kabul edemiyor - inkar yolunu seçiyor. Kendine yakıştıramadığı için inkar ediliyor olmalı. Öfkelendiğim zaman ne duruma geldiğimi görmek isterim doğrusu. Böyle bir kayıt olsa sanırım ömür boyu öfkemi kontrol etme yemini ederdim. Yıllar önce duyduğum bir söz - öfkelenen insanı ciddiye almama konusunda kulağıma küpe olmuştur."Öfkenin edebi olmaz." Gerçekten de - öfke karşıdakini acıtacak-üzecek lugatların parçalandığı bir olgudur. Alkol bastırılmış duyguları açığa çıkarırken-öfke hiç aslı olmayan sözlerin sarfedildiği bir vakadır. a.s.

kavgasırasında söylemiş boşver,sende piyango olarak banamı çıktın,eski sevgililerinin verilmiş sadakası varmış,senin gibi adam bana bana kaldı of of diyip takılsaydın,

Cevabını da bulmuşsun canım. Haklısın nedense - kulaklarımız kendi ağzımızdan çıkan cümlelere karşı tıkalı olur da - karşı taraftan gelen sözlere son derece duyarlıdır. Elbette bu cümleyi duymak seni incitmiştir ama öfkelendiğin zaman sen de kendini kontrol edemediğini hatırlayarak kırgınlığını giderebilirsin. Hep istediğim birşey vardır ama gerçekleşmedi bir türlü. Öfkelenen kişiyi sessizce kameraya alıp sakin bir zamanda izlettirmek gerekir diye. Öfke anında insanda çok büyük değişiklikler oluyor. Vücut dili ve sözcükler inanılmaz bir hal alıyor ve çoğu kişi de öfkeliyken söylediklerini - yaptıklarını kabul edemiyor - inkar yolunu seçiyor. Kendine yakıştıramadığı için inkar ediliyor olmalı. Öfkelendiğim zaman ne duruma geldiğimi görmek isterim doğrusu. Böyle bir kayıt olsa sanırım ömür boyu öfkemi kontrol etme yemini ederdim. Yıllar önce duyduğum bir söz - öfkelenen insanı ciddiye almama konusunda kulağıma küpe olmuştur."Öfkenin edebi olmaz." Gerçekten de - öfke karşıdakini acıtacak-üzecek lugatların parçalandığı bir olgudur. Alkol bastırılmış duyguları açığa çıkarırken-öfke hiç aslı olmayan sözlerin sarfedildiği bir vakadır. a.s.

senin bu sözlerinin üstüne benimde inandığım bi söz aklıma geldi

öfkeliylken konuş; göreceksin ki pişman olcağın en güzel konuşmayı yapacaksın.

ben hep bu sözü aklımda tutarım ama

keşke yapmasak keşke kendimize hakim olabilsek

naptın adama kııızzzzz.durup duruken söylemedi heralde.ama yinede ağır olmuş haklısın.ben kavga ederken ağzımdan çıkan her kelimeye hakimimdir.o yüzden çok fazla özür dilemem.her iki tarafında bu konuda hassas olması gerekiyor bence.çünkü sözler bazen bin tokattan ağır gelebiliyor.ne demiş atalarımız.ÇİVİ ÇIKAR AMA YERİ KALIR.o yüzden.kalp kırmamaya özen göstermek lazım.bu seferlikde özrünü kabul edin.ayrıca.kimseyi silah zoruyla evli tutmuyoruz demi.mahkeme yolları serbest.memnun olmayan.lafı bırakır.eyleme geçer.

GÜZEL KARILARINA BU SÖZÜ SÖYLEYEN TÜM KOCALARA

Beyazın Programındaki Şarkıyı Hediye Ediyorum

Çek git bebeğim uzaklara çek git
Bavulunu topla bebeğim.Çek git
Bavulunu topla bebeğim.Çek git......................:lepi:

çok doğru diyosun bizler kavga esnasında karşımızdakini çok kırıcak bitakım lafları tartmadan sinirle bir hışımla söylüyoruz ama buna benzer şeyleri karşımızdakinden duyunca mahvoluyoruz. Tabiki bana eşim dese kahrolurum soğurum tabi denilmemesi gereken birşey her iki tarafında dikkat etmesi gerekiyor fermuarı yokki şu dudaklarımızın. Affedeirim ama hatasını çok ii anlamsı lazım anca öle baya süründürürüm herhalde. Ben ona gelin olmuşum onun dediği lafa bak dimi ama burnunu sürtçceksin​

GÜZEL KARILARINA BU SÖZÜ SÖYLEYEN TÜM KOCALARA

Beyazın Programındaki Şarkıyı Hediye Ediyorum

Bavulunu topla bebeğim.Çek git
Bavulunu topla bebeğim.Çek git......................:lepi:

Yakışıklı kocalarına bu sözü sarfedenlere hangi şarkıyı hediye edersin canım.:uhm:
merakla bekliyorum.
a.s.

Yakışıklı kocalarına bu sözü sarfedenlere hangi şarkıyı hediye edersin canım.:uhm:
merakla bekliyorum.
a.s.

sevgili kulittacım en çok bu şarkıyı uygun buldum bebeğim...
yeni atandığım dj'limde umarım beğenirsin tatlım
TARKAN'dan

Kimse çekmez seni çektiğim gibi
Kimse sevmez seni sevdiğim gibi
Bile bile köle ettim kendimi
Sende hint kumaşı sandın kendini
Çok ararsın beni, çok, çok
Çok beklersin beni, çok, çok
Çok ararsın beni, çok, çok
Çok özlersin beni, çok, çok
Çok, çok, çok
Her gün başka biri yeni sevgili
Sözleri hep yalan, yalan gözleri
Ne sevdiği belli ne sevmediği
Bende şimdi buldum başka birini
Sevgi dedin sevdalandık
Sevda bizde kilo ile
Bağlan dedin bağlanıverdik
Metre metre urgan ile
Şimdi ahlar, vah vahlar
Bu eyvahlar boşuna
Tak sepeti koluna
Herkes kendi yoluna.................:lepi:

kapıyı açardım kendisine, o an!

ama sen büyütme fazla bu konuyı kafanda...
onu da dediğine pişman et ki,bir daha dikkatli konuşsun...
üstünü de örtme yani...
ama inan kızgınlık anı...
3 yaşındaki kızım bile bana kızdığı bir anda birgün
''git annenin evine'' dedi ;)) asla unutmam o sözünü,çok gülmüştük eşimle...
kızgınlık her yaşta ve her insanda bir demek ki... TAKILMA!

LİBERTY75 canım şimdi tamam oldu işte.a.s
Demekki- Bu cümleyi kadın da kullansa-
Erkek te kullansa sepeti koluna takar.şutarafagitti
Küçük büyük - kadın erkek öfkeleneceğimizi anladığımız anda TIP yapacağız.
Öfkemiz geçene kadar da kendimize konuşma cezası uygulayacağız.benneyaptımki

LİBERTY75 canım şimdi tamam oldu işte.a.s
Demekki- Bu cümleyi kadın da kullansa-
Erkek te kullansa sepeti koluna takar.şutarafagitti
Küçük büyük - kadın erkek öfkeleneceğimizi anladığımız anda TIP yapacağız.
Öfkemiz geçene kadar da kendimize konuşma cezası uygulayacağız.benneyaptımki

evet tatlım haklısın sonuç:sepet havası gerçekten...
allah ne demeyi nede duymayı nasip etsin...
aman......:nazar::Saruboceq:
dedeciğim hep söylerdi boğaz dokuz düğüm dokuz kere yutkunacaksın konuşmadan evvel diye yerimseniben

Bence önemli olan sinirli olduğunuz anda ağzınızdan kötü bir laf çıkmaması için kendinizi tutmanızdır. Bu tür laflar insanı kırar incitir,evliliği yıpratır diye düşünüyorum . Bence aranızda sakince konuşup tartışma anında kullanılan laflara dikkat etmeniz gerekliliğini söyleyip eşinize uyarıda bulunabilirsiniz .Fakat sizinde dikkat etmeniz gerekir tabii...

herkese teşekkurler bıraz yumuşattınız benı hala konuşmuyorum etrafımda dönuyor sofrayı topluyor fln..ama hala gel barışalım lutfen uzatmayalım fln demıyor oda bıraz cool talıklıor yanı..neolurkı bır çıçekle gelse işten....

zararın neresinden dönersen kardır kapı orda derdim herhal....mademki insan sinirlenince kendisini kaybediyo seninde kaybetmeye hakkın var dimi...ama sen fazla takma kafana sessiz kalıp alındığından daha fazla pişmanlık duyucaktır bakma ben kurtluyum susamıyorum...

pişmanlık turları atmaya başlamış sende dişli çıkmışın hııı bence gel barışalım demesine az kalmış hatta eli kulağında...

evet zekocum dun akşam özürler dıledı.bana hıç yakışmadı vs dedı.ama ben bıraz daha mesafelı olmaya çalışıcam ıyı bır ders vermek lazım... bırdaha kı tartışmada inş ben kendımı kaybettem ....

ben duydum bu lafı bende ona etmiştim. o an üstünde durmadım..ama insanın içinde yer ediyor valla..
hele birde benim gibi kinci biriyseniz asla unutlumuyor

Back
X