Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bız kadınlar kavga anlarında herseyı soyluyoruz da iş eşlere gelınce bu ve benzeri sözleri duymak nedense ağır oluyor değilmi?halbukı bızde söyluyoruz ama ben bu sözu eşimden duyunca yıkıldım.şimdi çok kırgınım...çok ağır konuştu.sonra özür diledi sınırlenınce soyluyorum hep bılıyosun dedı...ama nafile...konuşmuyorum ama nasıl davranıcağımı da kestıremıyorum..bıktım kavga edıp barışmaktan .yenı bebeğimizde var..benı sevdiğni soylediğine mı ınanayım bu laflarına mı bılemedım..hangısı gerçek ? tanıyamıyorum artık onu.....yardım kızlar...
Cevabını da bulmuşsun canım. Haklısın nedense - kulaklarımız kendi ağzımızdan çıkan cümlelere karşı tıkalı olur da - karşı taraftan gelen sözlere son derece duyarlıdır. Elbette bu cümleyi duymak seni incitmiştir ama öfkelendiğin zaman sen de kendini kontrol edemediğini hatırlayarak kırgınlığını giderebilirsin. Hep istediğim birşey vardır ama gerçekleşmedi bir türlü. Öfkelenen kişiyi sessizce kameraya alıp sakin bir zamanda izlettirmek gerekir diye. Öfke anında insanda çok büyük değişiklikler oluyor. Vücut dili ve sözcükler inanılmaz bir hal alıyor ve çoğu kişi de öfkeliyken söylediklerini - yaptıklarını kabul edemiyor - inkar yolunu seçiyor. Kendine yakıştıramadığı için inkar ediliyor olmalı. Öfkelendiğim zaman ne duruma geldiğimi görmek isterim doğrusu. Böyle bir kayıt olsa sanırım ömür boyu öfkemi kontrol etme yemini ederdim. Yıllar önce duyduğum bir söz - öfkelenen insanı ciddiye almama konusunda kulağıma küpe olmuştur."Öfkenin edebi olmaz." Gerçekten de - öfke karşıdakini acıtacak-üzecek lugatların parçalandığı bir olgudur. Alkol bastırılmış duyguları açığa çıkarırken-öfke hiç aslı olmayan sözlerin sarfedildiği bir vakadır. a.s.
GÜZEL KARILARINA BU SÖZÜ SÖYLEYEN TÜM KOCALARA
Beyazın Programındaki Şarkıyı Hediye Ediyorum
Çek git bebeğim uzaklara çek git
Bavulunu topla bebeğim.Çek git
Çek git bebeğim uzaklara çek git
Bavulunu topla bebeğim.Çek git......................:lepi:
Yakışıklı kocalarına bu sözü sarfedenlere hangi şarkıyı hediye edersin canım.:uhm:
merakla bekliyorum.a.s.
LİBERTY75 canım şimdi tamam oldu işte.a.s
Demekki- Bu cümleyi kadın da kullansa-
Erkek te kullansa sepeti koluna takar.şutarafagitti
Küçük büyük - kadın erkek öfkeleneceğimizi anladığımız anda TIP yapacağız.
Öfkemiz geçene kadar da kendimize konuşma cezası uygulayacağız.benneyaptımki