Einiz size keke senle evlenmeseydim derse ne yapardnz?

bız kadınlar kavga anlarında herseyı soyluyoruz da iş eşlere gelınce bu ve benzeri sözleri duymak nedense ağır oluyor değilmi?halbukı bızde söyluyoruz ama ben bu sözu eşimden duyunca yıkıldım.şimdi çok kırgınım...çok ağır konuştu.sonra özür diledi sınırlenınce soyluyorum hep bılıyosun dedı...ama nafile...konuşmuyorum ama nasıl davranıcağımı da kestıremıyorum..bıktım kavga edıp barışmaktan .yenı bebeğimizde var..benı sevdiğni soylediğine mı ınanayım bu laflarına mı bılemedım..hangısı gerçek ? tanıyamıyorum artık onu.....yardım kızlar...

CANIM SENİN BEBİŞİN VARMIŞ,EWLİLİKTE OLUR BÖYLE ŞEYLER ZATEN ÖZÜR DE DİLEMİŞ FAZLA TAKMA KAFANA DİYORUM... AMAAAA EĞER KENDİ ADIMA KONUSMAK GEREKİRSE (benim bebişim de yok) ÖYLE BİR ŞEY DEDİGİNDE AAA ÖYLEMİ PEKİ KAPI ORDA DERİMM...:delphin:

kaydirigubbakcemile2bence uzerinde bu kadar cok dusunulecek bir sey degil...zaman zaman bir cok evli insan evlilikten sikiliyor, eski gunlerini ozluyor ya da evliliklerinde yolunda gitmeyen seyler oldugunda bu duyguyu yasayabiliyorlar...ben bu duyguyu cok sik yasiyorum, sanirim daha 21 yasinda oldugum icin ve icim kipir kipir oldugu icin...ben de hep keske evlenmeseydim derim, bu lafi hep soylerim esim alisti artik takmiyor bile bunu lülülülülülü esim itiraf etmiyor ama onun da benimle ayni dusuncede oldugunu biliyorum...bu esimin ve benim erken yasta evlenmemizden kaynaklandi aslinda ama birbirimizi seviyoruz...gittigi yere kadar, Allah alnimiza ne zamana kadar evli kalmayi yazdiysa o zamana kadar evliligimiz surecek...dilerim hic ayrilik yasamayiz ama hayat bu belli olmuyor...

bende çarpılırdım...dumur olurdum...ayagımı denk alırdım kendımce...bana bunu soleyen baska neler der derdım...
mutlaka ayakları ustunde durması gerek bır bayanın...ve iş hayatı olabılıyorsa ne mutlu ona...

hıcbısey ıcın gec degıl cok pısmansa gıdebılır... yanımda zorla duran bı adamla olmak en son ıstıcegım seylerden bırı olsa gerek...

bu benım dusuncem tabı sen bu kadar fevrı davranma derım bı oturun konusun sakınce derdı neymıs anla bı... ne kadar kırıldıgını anlat bıraz kendıne cekı duzen versın... hıc hos bı soz degıl senden duysa onun hosuna gıdermıydı?

ıns bı an once duzelır arkadasım...

Son düzenleme:
Geçmiş olsun derdim....

ınsanlar bazen hata yapar..

Bazı hataların bedelini ödemek bir ömür sürer...

Kavgada söylerse dağılırım zor toparlar
Ama konuşurken söylerse ki Allah Korusun
Sebebini öğrenmeye çalışır düzelmicek bişeyse Boşanırım gibi geliyor

bende eşime derim bu lafı.Zaten tartışmalarda insan karşı tarafı üzmek için ağzına geleni söylüyor sonrasına üzülüyor.Kızgınlıkla söylenmiş sözün hükmü olmaz hem eşler arasında sürekli olur kavgalar bizde öyle bir küs bir barışık hayat böyle geçiyor.Takma kafana.

hadi ordan artık çok geç derim:))
böyle seyler olabilir eger sadece kavga sırasında sinirdense ve sonrasında özürm dilerim sizirliydim asla istemiyorum seninle mutluyum derse sorun yok..zaten devam ederse bu lafları boşanma kapıdadır..

Hıc demedım demem de.
Saygı herseyden once gelır.
Oyle bırsey derse de konusmam bır muddet.Gerekıyorsa ıs daha da cıddıye bıner.Cunku cok sabırlıyımdır.Eger bırseylerden vazgececek durumdaysam zaten sabrım tasmıstır.

Eşiniz size keşke senle evlenmeseydim derse benim ona cevabımm ben hergün bunu diyorummm nerden evlendim senle diye

Back
X