Einiz, sizi i arkadalarnn hanmlaryla tantrr m?

eternet3

Guru
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2008
615
11
318
İstanbul
yani eşiniz arkadaşıyla görüşeceği zaman madem hanımlarda gelsin onlarda yalnız kalmasın zihniyetindemi yoksa tam tersi aman ne işin var otur oturduğun yerde yada sen de kendine bi program yap diyenlerdenmi?? çok merak ediyorum benim cvp b şıkkı:sinifsinif:

tabiki bende giderim ve onların eşine gelir
yoksa eşim ben giderim sen otur oturduğun yerde dese kıyamet kopar bilir ondan teşebbüs bile etmez öyle bi lafı ağzına almaya

Benım esım gıderken benı de mutlaka goturur ben gelmezsem gıtmez,tanıstırır bızı yani.Tek basına da gıdıyorsa arkadasına sorar esın evdemı ona gore gelıcem dıye.

evet genelde tanıştırır... hatta o butun arkadaşlarının karılarıyla benımde arkadaş olmamı ister...
ama ben istemıyorum sen arkadaşsın diye bende arkadaş olmak zorunda değilim ...
işte 40 yılın başında 1 kere hanımlarda olur...genelde eşim arkadaşlarıyla tek takılır...

ona kalsa her arkadaşının eşiylede tanışayım..:olmaz:
ama ben istemiyorum,gereksiz samimiyete 3-5 gün yada 3-5 ay sürecek arkadaşlığa ne gerek varki..çevremden o kadar insan eledimki;tekrar elenecekleri sokmamaya özen gösteriyorum..hihoyyyt
ha görüştüğüm arkadaşlarının hanımları var..onlarlada uzun süredir birlikteyiz zaten..
tek başına çıkmasına gelince..arada bir o arakadaşlarıyla çıkıyor bende kızlarla buluşuyorum..ne zamandır yapmadık bunu ama bu da gündemimizde oluyor..zemuszemus

ona kalsa her arkadaşının eşiylede tanışayım..:olmaz:
ama ben istemiyorum,gereksiz samimiyete 3-5 gün yada 3-5 ay sürecek arkadaşlığa ne gerek varki..çevremden o kadar insan eledimki;tekrar elenecekleri sokmamaya özen gösteriyorum..hihoyyyt
ha görüştüğüm arkadaşlarının hanımları var..onlarlada uzun süredir birlikteyiz zaten..
tek başına çıkmasına gelince..arada bir o arakadaşlarıyla çıkıyor bende kızlarla buluşuyorum..ne zamandır yapmadık bunu ama bu da gündemimizde oluyor..zemuszemus

bu hususta ben de böcüğüm gibiyim...
nişanlıyım ve sevdiceğim beni arkadaşlarıyla tanıştırmayı çok istiyor
fakat ben gereksiz samimiyetlerden hoşlanmıyorum
"merhaba, merhaba"nın ötesinde bir arkadaşlık istemiyorum açıkcası
benim zaten halihazırda bana yetecek arkadaşlarım var gerisi tınn zemuszemus

canım benim eşim asker,denizaltıcı.o yüzden askeri ortamda eşler daha ön plandadır.yemekler,sohbetler,ev gezmeleri,hayırlı olsunlar çok olur.beni pek açmaz ama gitmek gerektiğinde de gidilir.mesela biri evlendğinde evine anlaşılıp planlanıp hep beraber gidilir.bize gelindiği zaman eşler de gelir tabii.bir sorun olur mesela eşimin birine gitmesi gerekir benim gitmem gerekir.birinin sorunu olur,bize gelir eşiyle gelir.bu tüm askeri personelde böyledir genelde.hem eşler de görüşmüş olur.

nişanlım tanıştırır beni ama o tanışmayla kalır genellikle
herkese kolay ısınamam soğuk bir duruşum vardır benim
çok arkadaşta sevmem çok çevrem olsun istemem
ben dost canlısıyım dostum bana yetiyor

hiiç meraklı değilimdir valla.
gitsin erkek erkeğe gezecek mi içecek mi ne isterse yapsın, hatta o akşam bende kendi kız arkadaşlarımla çıkayım.
ben hoşlanmam öyle hiç tanımadığım insanlarla mecburiyetten görüşmelerden.
zoraki muhabbet sevmem..

hiiç meraklı değilimdir valla.
gitsin erkek erkeğe gezecek mi içecek mi ne isterse yapsın, hatta o akşam bende kendi kız arkadaşlarımla çıkayım.
ben hoşlanmam öyle hiç tanımadığım insanlarla mecburiyetten görüşmelerden.
zoraki muhabbet sevmem..
aynen aynen aynen
eşimin arkadaşlarıyla da eşleriyle de ben istersem tanışırım
bir yere gidilecekse de ben de istiyorsam giderim, istemiyorsam da o yanlız gidebilir karışmam

Benim kendi arkadaşlarım var,
eşimin arkadaşlarının eşleriyle tanışsam bbile görüşmeye vaktim olacağını sanmıyoruım. Zaten çalışıyorum...
Eşim arkadaşlarıyla görüşeceği zaman ben de kendi arkadaşlarımla çıkıyorum...
Ama bazan de böyle yeni evlenen biri falan olduğunda yada doğum yapan eşli olarak hayırlı olsuna gideriz o kadar...

Eşim her arkadaşıyla beni tanıştırır tanışmasam da isim olarak hepsini tanırım istemediğim halde ekstra para verip benide şirket yemeklerine vs... götürür geçen hafta yatla gezintiye çıktılar ben gitmek istemediğim için oda gitmedi ki gitmesi için ısrar ettim kocişimin adı şirkette kılıbığa çıkmış zaten :roflol: :roflol::roflol::roflol:

Tanışırım ama hoşlanmazsam nafile...eşim için belki arada sırada gider gelirim o kadar..tek başına gitmesini hoş karşılamam ama ayda bir tek çıkabilir belli bir saate kadar tabi..

eşim arkadasların eşleriyle tanıştırır. bir yere gidilicekse tüm eşler birarada olur. ben sevmesemde iyi vakit geçirmeye çalışırım.
tek başına anca dışarda görüşür...

eşimin daire arkadaşlarının eşlerini tanıyorum hepsiyle samimi değilim..hep araya mesafe koyuyorum..sadece bir iki kişiyle görüşüyorum o kadar ..o da yetiyo...eşim kendisi arkadaşlarıyla dışarda vakit geçirir..

benım eşim a sıkkından gideceksek bırlıkte gıderız eşlı plan yapılır herzaman için değil ama arada eşim arkadaşlrıyla plan yapmk isterse buna hayır demem.ama sureklı olmamk şartıyla..

eşim iş arkadaslarının eşlerıyle tanıstırır benı..
ben olmadıgım zamanlarda 3aylık gorev oldugunda mesela ,bıbırınıze destek olursunuz gibi bir dusunceye sahip aşkım :) iykide oyle yoksa bi basıma kalırdım tanımadıgım bilmedigim sehırlerde..

kocamın arkadaşları yok benim çevremle muatap benim arkadaşlarımın eşleri ile arkadaş olıur ben onun sadece bir arakdaşının eşi ile görüşürüm oda samımı değilizz............

Back
X