• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einiz sizi kskanyor mu?

sedef8181

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2009
89
0
86
İstanbul
Merhaba arkadaşlar...konu başlığı itibariyle eşiniz sizi kıskanır mı?ne derecede kıskançlığı yada siz ona göre daha mı kıskançsınız?sizce kıskançlık sevgi ölçütü mü?kıskanmayan sevmez mi?kıskanması için illa çok bakımlı mı olmak gerekir?kıskançlık kişilik mi? Bir konu değil baya bir konu açmış oldum aslında..hangisine cevap verirseniz artık..:))) neden bu konuyu açtım anlatayım..ben bir buçuk yıldır evliyim.eşimi tv deki kadınlardan bile kıskanıyorum,eski sevgililerinden dahi fakat o beni kıskanmıyor.sizce bu sevgi ölçütü mü?sizler neler yaşıyorsunuz?buarada kaç yıllık evli olduğunuzu da yazarsanız sevinirim:kahve:

5 senelik evliyim, elbette ki herkes kıskanır eşini. mesela benim eşim işi itibariyle sürekli yurt dışına çıkar, gerek ofisinde gerekse yurtdışında bir sürü bayan iş arkadaşı vardır. yalan olmasın şimdiye kadar hiç kıskanmadım öyle bir durumda. ama tabi bir kere fakülteden arkadaşı aramıştı, sinirlenmiştim ama belli etmedim :mymeka:

kıskançlık sevgi ölçüsü değildir bence. hatta fazlası sıkar insanı. sonuçta sizinle evlenmiş. gerisi hikaye a.s.

bizde 3 yıllık evliyiz.Her bi kadından kıskanmam ama bana kalkıpta tv de yada başka bir yerde şu kadın ne kadar güzel falan derse (ki böyle bişey hiç olmadı) kıskanmak değil öte bile geçerim.O da aynı benim gibi.Ben hiç kıskanmayan erkekleri vede kadınlarıda anlamış değilim insan sevdiğini kıskanmalı tabiki.Ama bu paranoyakça olmamalı insanı bunaltmamalı.

Ona sorsan kıskanç biri değil...Kıskanmasını gerektiren bir durumda yok aslında.Bazen sinir etmek için beni tv deki kadınlar hakkında yorum yapar..Bende kıskanırım ve üzülürüm.Birkaç defa da (başa çıkamayınca)bende tvdekiler için yakışıklı falan dedim.Baktım rengi atıyorzemuszemus Demek ki buymuş dedim...kaydirigubbakcemile

kıskanır.kendisinden tv de ki bir aktörü bile yakışıklı bulmama uyuz olur.kendisi de kıskanır ama kıskanma ölçüsü gayet uygun bence memnunuz birbirimizden.

eşiniz sizi kıskanır mı? evet kıskanır

ne derecede kıskançlığı yada siz ona göre daha mı kıskançsınız? evet ben daha çok kıskancım. hatta bugün hiç bayanlarla konuştun mu diye de sorarım.

sizce kıskançlık sevgi ölçütü mü?kıskanmayan sevmez mi?bence sevgiyle hiçbir alakası yok

kıskanması için illa çok bakımlı mı olmak gerekir?yooo gerekmez. ikimzde kıskancız en bakımsız halimizde bile kıskançlık yaratabiliriz.

kıskançlık kişilik mi?elbette...

bu sevgi ölçütü mü?sizler neler yaşıyorsunuz asla ölçüt kabul edilemez. bazen eşimin saçma sapan kıskançlıkları olur. pazara yalnız çıkıp gezmemi istemez.çoğu zaman çarşıyada çıkmamı istemez. köpeklerimlede uzun yürüyüşler yaptırmaz. hep evde otursam o kadar süper olacak. mesela tel. ile köpeğime mama sipariş edicem bu olay bugün oldu anlatayım:kedi: mama sitesinde sorun vardı tel. ile sipariş edelim dedik baştan bay açtı o konuştu başka no verdi şurayı arayın dedi aradık bayan açtı bana verdi. bayana durumu anlattım başka yere aktardı erkek açtı tel.i bende kocama verdim:)) tel ortamızda gidip geliyo:kaydirigubbakcemile3
böyle gereksiz saçma ufak tefek kıskançlıklarımız var işte.

8 aylık evliyiz:)

Son düzenleme:
henüz eşim olmadı ama sağolsun çok kıskançlaştı şu sıralar.. hemcinslerine düşmanmış gibi bakar oldu

5 senelik evliyim, elbette ki herkes kıskanır eşini. mesela benim eşim işi itibariyle sürekli yurt dışına çıkar, gerek ofisinde gerekse yurtdışında bir sürü bayan iş arkadaşı vardır. yalan olmasın şimdiye kadar hiç kıskanmadım öyle bir durumda. ama tabi bir kere fakülteden arkadaşı aramıştı, sinirlenmiştim ama belli etmedim :mymeka:

kıskançlık sevgi ölçüsü değildir bence. hatta fazlası sıkar insanı. sonuçta sizinle evlenmiş. gerisi hikaye a.s.

aaahh biri bunu benim erkek arkadaşıma söylese yaa..Artıkk aştı kendini herkesten kıskanıyo benii..Peki kıskançlık nedir?Hastalıkmıdır..Bir soruda benden gelsiin..

Merhaba arkadaşlar...konu başlığı itibariyle eşiniz sizi kıskanır mı?ne derecede kıskançlığı yada siz ona göre daha mı kıskançsınız?sizce kıskançlık sevgi ölçütü mü?kıskanmayan sevmez mi?kıskanması için illa çok bakımlı mı olmak gerekir?kıskançlık kişilik mi? Bir konu değil baya bir konu açmış oldum aslında..hangisine cevap verirseniz artık..:))) neden bu konuyu açtım anlatayım..ben bir buçuk yıldır evliyim.eşimi tv deki kadınlardan bile kıskanıyorum,eski sevgililerinden dahi fakat o beni kıskanmıyor.sizce bu sevgi ölçütü mü?sizler neler yaşıyorsunuz?buarada kaç yıllık evli olduğunuzu da yazarsanız sevinirim:kahve:

canım bence eşin seni kıskanmadığı için yada kıskansada belli etmediği için senin kıskançlık dozun gittikçe artmış... ama bunu abartısan eşin hiç bir zaman kıskandığını belli etmez...

Ben daha cok kiskancim. Biri yolda baksa ona kiskanirim, herhangi bir bayanla konussa kiskanirim.
Ama o cok ince detaylara girmez. Yolda biri bakti diye trip atmaz. Sinir olur, ama söylemez. Sadece ben kiskanip dudak büktügümde söyler bunu, ben bilmiyormuyum sanki sana baktiklarini, sinir oluyorum ama sen kendini biliyorsun, bu yüzden sorun yok der. Bende kendimi biliyorum, sende sorun etme der.
Yani ben ufak seylerden kiskandigimda söylerim, o ise ben kendimi bildigim icin bunlari sorun etmez.
Ama eminim normal bir erkek arkadasim olsa, onla muhabbetim olsa, ohoooooo:)) yasak bile koyar.
Ama benim bugüne kadar erkeklerden arkadasim hic olmadi. En samimi oldugum erkekler babam, kardesim ve nisanlim oldu bugüne kadar. Oda bunu bildigi icin rahat.
Ayrica sevginin kiskanclikla hic bir alakasi yok.
Nisanlim benim icin nelere katlanmadiki, Allah ondan razi olsun, sevgisinden zerre kadar süphem yok.

Son düzenleme:
canım bence eşin seni kıskanmadığı için yada kıskansada belli etmediği için senin kıskançlık dozun gittikçe artmış... ama bunu abartısan eşin hiç bir zaman kıskandığını belli etmez...

evet dogru söylüyor..

sen bi ara kiskandigini belli etme bak nasil degisiyor roller:))

Ayy kıyamam ben sana :teselli: Aynı ben , huyum kurusun bana benzeyen insanları çok seviyorum ben Şeniz
Şimdi tatlım nerden başlasam , sorun da pek çok ama seni öyle iyi anlıyorum ki , bıkmadan yazıcam düşüncelerimi zemuszemus
Ben çoook kıskancım esasında , ama belli etmem pek... mesela 100 üzerinden değerlendirecek olursam 100 de100 kıskanırsam, 100 de 60 anca belli ederim.. yarıdan az fazla anlıyacağın yerimseniben
Nedenine gelince , karşımdaki insanı yani eşim olacak aşkımı boğmak istemediğimden... Onunla gereksiz şeyler yüzünden tartışmak istemediğimden.. Yani olur olmaz şeyleri kıskanıyorum, o sebeple tartışsak ben haksız çıkıcam biliyorum..Haksız çıkmamak için, 3 kıskansam 1 söylüyorum , çoğu zaman içimde tutuyor, frenlemeye çalışıyorum..
Hıı şunu da belirtiyim , eşimin bugüne kadar benim mantıklı bi sebeple kıskanmamı gerektirecek hiçbir davranışı olmadı ! Hakkını yiyemem.. Kıskanmalarım benim hüsn-ü kuruntularımdan yani :hulya:
Geçelim diğer sorulara , yolumuz uzun kaydirigubbakcemile3
Kıskançlık bi yere kadar sevgi ölçütü bence.. Ama bi yerden sonrası tamamen özgüven eksikliğinden kaynaklı .. Eğer psikopatlık derecesine gelmişse , ciddi bir rahatsızlıktır.. Ama ufak tefek, hatta ufak tefekten az daha fazla kıskanma bana göre sevgidendir ve normaldir...
Bazı insanlar hiç kıskanç olmaz; yani durduk yere bunu konu etmez ilişkide.Çünkü kıskanmaktan ziyade özgürlükçü bir yapıdadır , kişiliğinden kaynaklıdır. Bu da sevmiyor anlamına gelmez. Annemden biliyorum. Babamı hiç kıskanmaz, ama canı kadar sever !!!
Ben, eşimi canım kadar severim , ama çok kıskanırım !!!
Yani sevmekle bir alakası yok bunun, tamamen yapı ve kişilik meselesi olmakla beraber her kıskanan seviyor anlamına gelmez, her kıskanmıyan da sevmiyor değildir.
Kıskanması için illaki bakımlı olmak mı gerekiyor ? kesinlikle alakası yok ! Kadın dünya güzelidir ama sevgilisi kıskanmaz, kadın çirkinin tekidir ama sevgilisi çok kıskanır ... Örneğim abes oldu ama kabaca bu şekilde izah ediyim.. örneklerini çok gördüm.. hatta ve hatta bi tanıdğım var, kız baya gösterişsiz, bakımsız, süssüz püssüz bir kız . Yani yolda yürüdüğünde laf atılmaz o kıza öyle söyliyim, bunun sevgilisi giyimine o kadar karışıyor ki anlatamam.. yazın bile uzun kollu giyiyor bu nedenle düşün artık sen...
ben de yaklaşık bir buçuk yıldır evliyim canım seninle ortağız bu konuda vereliniortak
Sana birkaç söz yazmak istiyorum konuyla ilgili, bana ait değil:
" Birinin seni istediğin gibi sevmemesi, onun seni tüm varlığıyla sevmediği anlamına gelmez ..."
" nasıl ki kafa sayısı kadar düşünce çeşidi varsa, kalp sayısı kadar da sevgi çeşidi vardır ..."

Son düzenleme:
Valla ben biraz garibim heralde.... Hiiiç kıskanam eşimi... Sadece bir kez flört ettiğimiz dönemde üniversiteden bir arkadaşı ile karşılaşışlar oturup iki muhabbet etmiler, kız enden boşanıyormuş ve taksimde bir cafe açma hazırlığndaymış falan filan... Açılışa davet etti dedi o zaman çoook bozulmuştum kıskanmak mı galiba evet... O zaman beaber gitmiştik açılışa, kız resmen benim yanımda sırnamıştı... Hiiiç belli etmedim, ve anlamazdan gldim, hatta bir süre onları yanlız bırakıp lavaboya gittim,kendime içecek bşeyler almaya gittim falan...
Cafeden ayrldktan sonra vildanın davranıları hiç hoşuma gitedi aşkım, o e yaa öyle senin yanında bana vıcık vıcık, görüşmem ben bidaha o kızla, eskiden böyle değildi falan dedi... Geçti gitti...
Ama eşim çok kıskanırdı beni, ayn yerde çalıştığım arkadaşlarımdan bile, öğlen yemekte güzel bişey yoksa ve dışarı çıkıyosak, falan kimlerle çıkıyosun falan derdi, fazla belli etmezdi ama sesinintonundan anlardım, erkek ismi geçtiğinde sesi tetrerdi.
Evlendik, 2 yıllık evliyiz... Kıskançlığın ksı kalmadı...
Yeri geliyor erkek bir iş arkadaşımla yurtdışına bile gitmem gerekiyor....
Bi gün sordum, biz çıkarken bir erkek ismi duysan sesin değişirdi, artık öyle değil dedim.. O zaman seni kaybetmekten korkuyordum, hernekadar seni çok sevsem ve senn de beni çok sevdiğini bilsem de korkardım, ama evlendik, bene evlendiğine göre beni herkesten daha çok seviyorsun demektir, o üzden böyle bir korkum kalmadı, ve böyle bir korku yaaama neden olacak hiçbir hareetin lmadı şimdiye kadar o yüzden sana güvenim tam demişti....
Ben zaten baştan da pek fazla kısmakanmadıım için evlendk gene pek kıskanmıyorum....

Ona sorsan kıskanç biri değil...Kıskanmasını gerektiren bir durumda yok aslında.Bazen sinir etmek için beni tv deki kadınlar hakkında yorum yapar..Bende kıskanırım ve üzülürüm.Birkaç defa da (başa çıkamayınca)bende tvdekiler için yakışıklı falan dedim.Baktım rengi atıyorzemuszemus Demek ki buymuş dedim...kaydirigubbakcemile

zemuszemusaynen..kıskanmadığını zannederdim..hatta yaa bu kadarda olmaz derdim nerdeyse çıplak çıksam dışarı bir şey demeyecek...ama işin rengi öğle değilmiş..kıskanıyor ama belli etmiyormuş..hatta bu konuyu görünce onun yanında okudum..kendi kendimede cevap verdim kıskanmaz diye atladı hayır kıskanıyorum belli etmiyorum dedi....belli ederse karizması sarsılacak bazılarınında böyle bir tavrı var işte...

Bendede bir acayiplik var herhalde kıskanmak bana göre değil gibi neden kıskanayım eşimi adamcağız sabah işe gidiyor akşam eve geliyor dışarı çıktığımızda bile gözü orda burda olmuyor çünkü beni görüyor sadece kendide çok kıskanç değil aslında bunu gerektirecek te bişey yok aslında bizler artık yaşımızı başımızı almış insanlarız 22 yıllık evliyiz arkadaşlar unumuzu eledik artık :1hug:

Ne bileyim, esini hic kiskanmayan, ne giydigne, ne yaptigna, yada nereye gittigine karismayan bir adami anlayabilmem cok zor.....
Ya kiskaniyorda göstermiyor.
Ya cok fazla kendine güveniyor
Yada esine gereken ilgiyi duymuyor diye düsünürüm....CADIARZU

Burda hastalik derecesindeki kiskancliktan bahsetmiyorum tabiki.....dozunda ver kararinda olmali.:delphin:

Ne bileyim, esini hic kiskanmayan, ne giydigne, ne yaptigna, yada nereye gittigine karismayan bir adami anlayabilmem cok zor.....
Ya kiskaniyorda göstermiyor.
Ya cok fazla kendine güveniyor
Yada esine gereken ilgiyi duymuyor diye düsünürüm....CADIARZU

Burda hastalik derecesindeki kiskancliktan bahsetmiyorum tabiki.....dozunda ver kararinda olmali.:delphin:

Söylediğim 3 ihtimal de mümkün olabilir, bir dördüncü daha var eşine çok güveniyor olabilir....

Evet ben kendime çok fazla güveniyorum, ve eşime de çok fazla güveniyorum....
Bunu yanlış bulanar da olabilir ama böyle...
Eşimin benden başka birine gözünün kayabileceğini asla zannetmiyorum, hatta bundan eminim. Neden mi? çünkü çook güzelim, çook akıllıyım, kendi ayaklarım üzerinde duruyorum, veee eşime ve aşkımıza güveniyorum.
Kendisi çok iyi bilir ki olur da gözü kayarsa önce gözlerini oyarım sonra da sepet havası, hayatıma kaldığım yerden devam ederim.... Beni kaybetmeyi göze alamayacağı için beni aldatamaz.... Kendisine ve aşkına olan saygısından dolayı da aldatmaz... Eşmin fıtratına ters. Ne yalan ne dolan, en küçük bir artniyeti yoktur.. aldatmak asla ona göre bir davranış biçimi olamaz...

İşte ben bunlara güvenerek eşimi kıskanmıyorum....
Eşimin de hem kendine hembana güeni var ki o da beni kıskanmıyor....

Once sevgiliyken, daha sonra nisanliyken, simdi de esim olarak hep cok kiskandi!

Kiskanclik hastalikmi? evet!

cunki bi ara o kadar fazlalasti ki paranoyak olmaya basladi.. yamadigim seyleri yaptin dedi ve nerdeyse iftiraya kadar gidiyordu! akannehir

Simdi o hastalik durumlarini astik, tatli tatli kiskaniyoruz birbirimizi.
Fakat soyle birsey var, guzele guzel, yakisikliya yakisikli deriz. Basta bu benim icinde cok zordu, ama bazi seyleri astiktan sonra kotu niyet aramiyoruz. Insan arkadasina da aa bak ne guzel kiz, veya ne yakisikli erkek diyebiliyor. Bizde oyle konusabiliyoruz
Zaten bizimkisi her onune gelene guzel demez, veya pat diye cok guzel kizmis demez.. Mesela birisinin basina bi talihsizlik gelince, yazik ne iyi ne de guzel kizmis der..
Dizinin birinde ya su kiz cok guzel desem, neresini begenirsin der, yorum yapariz..
Yakisikli diyemiyordum eskiden hic kimseye, simdi rahatca diyebiliyorum, ve bi komik bakisiriz, kaydirigubbakcemile3 ama artik icimde kotu bir niyet olmadigini anlar sukur, ve kiskanclik yapmaz..

Ara sira tutar kiskanclik damari, yaz gunu disarisi cok sicak oldugu halde, ben ceketsiz cikmak isterim.. O da, ya yinede giy ceketini (ceketlerimin hepsi uzun) disarisi azcik ruzgarli, usursun felan der, ille giyineyim de arkam onum kapansin diye delikafadulden

Ben soyle bi bakarim yuzune, gulerim.. Sonra tutamaz kendisini o da guler kaydirigubbakcemile3 bende ceketsiz cikarim kiskancligina ragmen opuyorumnanaktan

benim nişanlım psikopatlık derecesinde kıskançtır ne yazıkki...nişanlandıktan sonra daha kötü oldu.bir yere gidicek olsak ben derimki gelince aşağıdan zile bas inerim ben ama o yooooooooooooooook o kadar merdiveni çıkıp kntrol yapcakya kabul etmez.çıkar yukarı makyajın fazla olmuş sil(sadece rimel ve hafif bir far vardır),üzerindekiler hiç yakışmamış değiştir(oysaki flört dönemimizde onu bana kendi almıştır ve çok yakıştırdığı için almıştır),bak ben hızlı yürüyrm o ayakkabıları giyme ayağıı burkarsın(anladığınız üzere şık topuklu bi ayakkabı giymişimdir)yani elinden gelse bana çuval giydirip çıkarır.bütün çabaları boşa ama.çıkarız dışarı yine bana bakarlar yine laf atarlar oda yol boyunca sinirleri tavan yapmış durumda gezer yanımdakaydirigubbakcemile3 bir cafeye bişeyler yemeye yada kahve içmeye gideriz öyle bir yer seçerki en kuytu masa olur ve benm sırtım herkese dönük vaziyette oturtur.sadec gördüğüm duvar ve onun yüzüdür yanikaydirigubbakcemile3 ve daha birsürü şey...bazen yaptıklarına sinirlerim bozulur gülmeye başlarım sinir olur oda....arkadaşlar yanlış anlayın hani ben hanım hanımcık biriyimdir aslında sırf onun manyaklıklarıdır bunlar....

Back
X