• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einiz sizi kskanyor mu?

Valla şekerim öncelikle 11 yıllık evliyim bundan yaklaşık bir yıl önce bi arkadaşımın eşinin senesine kurana gittim ee dogal olarak tel. sessize aldım biliyoya nereye ne amaçla gittgimi neyse kuran bitti ikramlıklar geldi bi baktım ben tel. 28 defa aramış yarım saatte yaa cinlerim tepeme bi geldi ama nasıl rente vermek istemiyorum şimdi milletin içinde nese kalktım dışarı çıkar çıkmaz aradım ama nasıl sinirliyim noldu birimi öldü dedim direk yooo merak ettim gittinmi diye dedi iice zıvanadan çıktım yani o an elime geçme paralıya bilirim seni dedim eve geldim bi kavga bi kavga ama kendi kendime yapıyorum bunu o gayet sakin bir daha yaparsan aynı şeyi biter her şey dedim nereye gittigim belli güvenmiyosan nasıl yatıcaksın yanıma bir daha baktı iş kötüye gidiyo velasıl kelam kıskanıyo gene yapıyo yapıcagını ama eskisi kadar degil :smiley-cool:

Bizler aklı başında evli barklı insanlar olarak nerede nasıl davranacağımızı, nerede ne giyeceğimizi veya nereye gittiğimizden eşimizi haberdar ediyorsak vs. kıskanması için ne gibi bir bahanesi olabilir ben de bunu anlamıyorum.fisfisfis

canım ama kıskançlık sadece giydiimiz kıyafete karışılması yada nerde olduğumuzun merak edilmesi değilki.. yani "evli barklı kadın kıyafeti" giyersin yinede çok hoş görünürsün ve etrafındaki insanlar sana iltifat eder birileri bakar filan... herkes tarafından beğenildiğin ve bütün gözler üzerinde olduğu için eşin de tabiki kıskanır.. bu kötü birşey değilki.. eşinde senin kadar hoş görünmek için giyimine dikkat eder, herkes tarafından beğenilen bi kadına sahip olmanın gururunu ve tedirginliğini yaşar, daha zarif ve nazik davranır...
kısacası anlatmak istediğim kıskançlık hastalık boyutuna gelmediyse ilişkiyi besleyen bi duygudur, birlikteliğe renk ve heycan katar egomuzuda acuk şişirir işte.. biz kadınların arada bir sarsılan güven duygusuna ilaç gibi gelir:))

3,5 aylık evliyiz bütün arkadaşlarımdan kıskanıyor..aşırı derecede bu kıskançlık krizleri..ailece görüştüğümüz birinin oğlundan annem konservatuar türk snat musikisi öğrencisi onun arkadaşlarından dolayı çok tartışmalarımız oluyor..bende kıskanmam seviyor muyum seviyorum ama hiç kıskanmadım

Back
X