• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Einiz, sizin anne babaniza, anne baba der mi?

eşim aileme karşı son derece saygılıdır ve anne baba der bende onun ailesine anne baba derim hatta bazen bahsederken kendi ailemden bahsettiğimi zannederler allah için kayınvalidem ve kayınpederim çok iyi insanlar neden anne baba demeyimki benim ailemde eşimi benden çok severler eee oda aynı sevgiyle cevap verir sağolsun....

her zaman anne baba demiştir bu daha sıcak ortam oluşturuyor bence

Aslında haklısın bizde en azından bende isterdim anne baba diyebilmeyi
Ama bazıları öyle şeyler yaşatıyorlar ki insana
Mutluluğunuzu evliliğinizi yıkmak sarsmak için öyle akıl almaz şeyler yapıyorlar ki
Değil anne baba demek yüzlerine bakmak gelmiyor insanın içinden
Ben bugün eşimle doktor doktor gezip hastalığına bi çare arıyorsam
Her gece eşimin acıyla sancıyla sızlamalarını arkamı dönüp gözü yaşlı dinliyorsam :çok üzgünüm:
Onların anne babalığı sayesinde
O yüzden nolur kınama bizi
Keşke anne baba olsalardı da deseydik diyorum ben :1no2:

ben problemleri olanlara demedim zaten sizi kınadığım için yazmadım
yanlış anlaşılmasın

Kayınpederim eşim 12 yaşındayken vefat etmiş. :( İlk zamanlar eşim baba kelimesini kullanamıyordu. Ama benim babacığım sağolsun, eşime öyle iyi davrandı ki, şimdi eşim içinden gelerek can-ı gönülden baba der ve ben de çok mutlu olurum. Anneme de anneciğim der. Ben de kayınvalideme anne derim.

benim kociş diyemiyor utanıyor
ya onlar çok genç çekiniyorum anne baba demeye diyor
bakalım bunu aşabilecek miyiz zamanla

ben nişanlandığımda eşiin annesi bana anne de dşye zorlardı bende teyze derdim evlendik o anne kelimesi o kadar zor çıkıyodu ki ağzımdan ama genelde hiç kullanmamaya çalışıyordum sizli bizli yada eşime annen şunu dedi gibi cümleler kullanıyordum ben birtek anneme anne derim çok saçma yani yıllarca beni büyüten annae varken başkasına ne diye anne diyim ki ..

ama eşim anneme anne derdi benim babam evlenemden 4 sene önce vefat ettiği için babasınada zaten hiçbir şekilde baba dememişimdir nasıl çıksın o kelime ağzımdan ya

şimdi boşandık ama benim eski eş anneme hala anne der benim annem kaç kere ben senin annen değilim sakın birdaha bana anne deme diye azarlamasına rağmen oda tamam anne bida anne demem diyodu:DDDD ya o kadar saygılıydıki onu derken bile tamam anne anne deme diyodu beni gğülme tutuyodu:))
ama keşke bu saygısının yanında sorumsuzluğu olmasaydıda biz boşanmak zorunda kalmasaydık::2:

Son düzenleme:
ARKADAŞLAR KOMİK BELKİ AMA O BENİM ANNEME TEYZE.BABAMA AMCA DİYO.BENDE AYNEN ONUN AİLESİNE ÖYLE DİYORUM.GERÇİ O BENİM ANNE BABAMA ANNE BABA DESEYDİ BENDE ONUNKİNE DERDİM BELKİ AMA O DEMEYİNCE BENİMDE İÇİMDEN GELMİYO.GERÇİ BANA DA ANNE BABA DEMEK TERS GELİYO KIZ BİZ KARDEŞMİYİZ OĞLUYLA YATAĞA YAT BİDE ANNE BABA DE GII OLURMU HİÇ BENCE ÖYLE SANKİ:1shok:

Yok daha neler :53: Ne kadar farklı bi bakış açınız varmış sizin böyle :8:

esim benim anne babama amca ve teyze diyor bende ilk onceleri oyle diyordum ama simdi annesine anne babasinada baba diyorum,
gercektende annem babam gibiler yani,hic esim benim aileme demiyor bende demiyim gibi birsey gelmedi gelmezde aklima...:26:

ben eşimim annesine anne baabasına baba derim.eşim anacım benim canım babacım der.nedn diyceksiniz çünkü annesi babası beni hiç sevmez ayrıca ablasından da nefret ediyorum.3 bir arada bazen öglede hitap ediyorum.:1:

Yorumlar cidden enteresan ben de bir dipnot düşeyim bari..Misal eşiniz öldü yada boşandınız. (çok uç bi örnek ama anlaşılması için söylüyorum.) Kayın pederinizle ,kayınvalidenizle asla evlenemezsiniz çünkü artık o sizin mahreminizdir yani babanız sizin için neyse oda odur.Bu bir nikahla var olup bir nikahla bozulamayacağı için ebedi böyledir.Ve bu yüzden bilinmesi için anne baba denmesi daha iyi daha güzel.Çok saçma değil yerinde olan budur bence.

Evet esimde der, bende derim.
Cünkü biz hepimiz bir aileyiz ve onlarda bizim anne babalarimiz, baska ne diyecektikki???? Cok ilginc bir soru :53:

Evet esimde der, bende derim.
Cünkü biz hepimiz bir aileyiz ve onlarda bizim anne babalarimiz, baska ne diyecektikki???? Cok ilginc bir soru :53:

amca teyze diyenler var:53::53::53: anne baba saçma geliyormuşmuş eşile kardeşmiymişki anne baba diyecekmiş :52::52::52:
ve yorumlara dikkat ettim genelde erkekler daha rahat söylüyor ama kadınlar söylemek istemiyor nedir bizim bu türk kadınındaki gereksiz burnu büyüklük ve gurur bir türlü anlayamıyacağım :ssz::ssz:

ben eşimin ailesine ilk 2 yıl bişey diyemedim:27:
2 yıldan sonra annesine anne demeye başladım
ama babasına hala baba diyemem 7 yıllık evliyim
eşim de benim aileme anne baba demez

ben eşimin ailesine ilk 2 yıl bişey diyemedim:27:
2 yıldan sonra annesine anne demeye başladım
ama babasına hala baba diyemem 7 yıllık evliyim
eşim de benim aileme anne baba demez

peki bişey söyleyeceğiniz zaman nasıl çağırıyorsunuz:44::44:
benim kayın pederim başka bir şehirde kayın validemle boşanmış başkasıyla evli
eşim küçükken evlendiği için eşim üvey annesine anne diye hitap ediyor
tabi bende bizde 8 yıllık evliyiz kayınpederimi 8 yılda toplasan 4 kere görmüşümdür ama yinede baba derim

peki bişey söyleyeceğiniz zaman nasıl çağırıyorsunuz:44::44:
benim kayın pederim başka bir şehirde kayın validemle boşanmış başkasıyla evli
eşim küçükken evlendiği için eşim üvey annesine anne diye hitap ediyor
tabi bende bizde 8 yıllık evliyiz kayınpederimi 8 yılda toplasan 4 kere görmüşümdür ama yinede baba derim

genelde göz teması bekliyorum o zaman söylüyorum
ama göz teması olacak bi durum yoksa yanına gidip
şey diyorum o da bakıyo öyle söylüyorum:1:
çok zorladım kendimi ama diyemiyorum
anne bile derken hala tuhaf geliyo

Ben ismiyle beraber hitap ediyorum kayınpederime,X baba gibi.ilk zamanlar baba diyordum ama aramızda geçenlerden sonra demiyorum.
Kayınvalideme de başkalarının yanında anne diyorum ama beraberken isminin şirin bir kısaltması var onunla hitap ediyorum.

Back
X