Einiz telefonda ne diye kaytl

bu arad onunkinde gülüm diye kayıtlı bizim şarkımız Ahmet özhanın gülü susuz seni aşksız bırakmam dı hala severek dinlerim o yüzden gülüm yazdı:1rolleyes:

Bende de kendi aramızda sözlendiğimizden beri (KOCACIĞIM) diye kayıtlıydı ilk sırada olsun diye parantez içinde yazmıştım. Şimdi evliyiz yine ilk sırada AŞKIM-şirket olarak kayıtlı şirket hattı beleş ordan konuşuyoruz kaydirigubbakcemile3
Onda da KARICIĞIM yazıyo.

benim kocacımın tlf da şirket hattı. neymiş şirket tlf ortalarda geziyomuş, tlf kayıp falan olurmuş mazallah tlf kaydım bile yok 5... ... ... numaram ezberinde nasılll enteresan değilmi ? bende şaşıyorum yapacak bişey yok.laelaelaelaelae

benım telefonumda
bi numarası canım
diger numarası hayatım diye kayıtlı fransızca
onun telefonunda benım numaram bebiş yazıyo...

benim canım kocam diye onda canım aşkım diye eğer çok sinirlendiydiyse beni hemen adını yazarımzemuszemus

Biz ara ara değiştiriyoruz telefondaki isimlerimizi ama şu an o benim telefonumda "TOMBİKİS" diye kayıtlı, ben de onun telefonunda "MİNİKİS" diye kayıtlıyım. Çünkü o tombul ben miniğim. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…