Einiz telefonda ne diye kaytl

tanistigimiz gunden beri adi soyadi ile kayitli
merhaba canımm kısmet burada tanışmakmış diim :))
senin bazı resimlerini görmüştüm..çok güzel bi yüzün var söylemeden duramıcam valla:))
ve resimlerinde hiç 97 kilo gibide durmuosun valla eski resmlermi?

canim ya tesekkur ederim resimlerde 70lerdeydim ama aslinda cok eski degil evlendikten sonra 7 ayda 25 kilo aldigim icin malesef boyle oldu.. yurtdisina tasindim is yok araba yok para yok eve kapanip yiyip durdum iste o stresle sistim resmen... neyse 80lere dustum artik yavas yavas gidiyor kilolar sukurler olsun .. konuyu da azicik dagittik bu arada pardon kizlar :26::26::26:

valla maşallahhın var :) stres adamı çok kötü yapıyor zaten...inşalah dahada verirsinn...çünkü yüzün çok güzel :)) bu espriyi bilirmisin
çok güzel hareketler bunlar-bugün ne giysem programını tiye almışlardı :)) bi ara izle ölürsün gülmekten :) ayy konu çok dağıldıı neysee :)) üzülme çünkü yüzün çok güzell :)

Benm telde ruh kalime gre degişiyo ismi oluyo askım oluyo hayat oluyo ama ben onda sabit canım diye kayıtlıyım uzun zamandr

bende aaşkım&baby diye kayıtlı
eşimde esra'm diye kayıtlı
biraz terslik var ama olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…