Einizden ilikiye girmek istedii sinyalini nasl anlarsnz?

sila66

ceviz kabuguna girmisim
Kayıtlı Üye
22 Mayıs 2008
432
11
623
48
Uşak
eveeet buda benden bir soru hanimlar.haydi toplanin,ama mümkünse evli hatunlar cevaplarinizi bekliyorum.:içelim:

tuhaf şapşal bi bakışı oluyor :)) şapşal bir gülümsemesi oluyooo hemen anlıyorummm :))

aynen benimkide kedi gibi gözümün icine bakip,sabah kahvaltiya melemen yapayimmi deyince diyorum valla anaa bugün yandigimizin resmidir

tuhaf şapşal bi bakışı oluyor :)) şapşal bir gülümsemesi oluyooo hemen anlıyorummm :))

aynen benimkide kedi gibi gözümün icine bakip,sabah kahvaltiya melemen yapayimmi deyince diyorum valla anaa bugün yandigimizin resmidir

süper komiksiniz kızlarrrr:roflol: hele şu melemen olayına çok güldüm :roflol::roflol::roflol:

benim kocisim direk üstüme saldırır :jeyyar:
yer ve mekan hic önemli olmaz .. delikafadulden
yeterki atesi sönsün kaydirigubbakcemile
bazende sert oluo canımı yakmıo tabii ki kafamçokkarıştı
mesela dün beni duvara yapıstırdı resmen -tatlicadiarzu-
halbuki ben koltugun altında
sarj aletinin parcasını arıyordum masum masum..
birden kendimi duvarda buldum.. :1shok:

kiz hay allah ,dün aksam sendemi,ayyy utandim bak simdi.sen anladin oni
:1hug:

:roflol::roflol::roflol:
ana...benimkide aynen kahvaltiyla tavlar..
kiz biz elti olmayalim
delikafadulden

bende öle telefonu şarja takıyım dedim öle eğildim bi baktım bizimkide bana takıyor. :dance:Şeniz:teytey:

yaa kızlar süpersiniz çatlıyorum burda gülmekten:roflol:sırnaşık şey benimki hiiç belli etmez valla ben onun tepesine atlarım genelde hayır bendede hata var niye sabredip beklemiyosunki bakalım adam ne şekle giricek kaydirigubbakcemile ama yook ben duramamkaydirigubbakcemile3

hımmm düşündüm de benim kocam genelde sinyal vermiyor...
benden sinyal alıyor...
neyin sinyal olup neyin olmadığını da öğrendi üç sene içerisinde..eğittik kendisini... eğitimlerimiz oldu...
dersini ezber etti... hiç şaşmıyor hiç...

muftakta bulaşık yıkarken arkamdan gelir sarılır ve boynumu öper kalçalarımı okşar gerisi zevkli bir spor ve ılık bir duş ne güzel

hıç sınyal vermez kendı ıstedımı alır sen ıstıyomusun dıye sormaz bı kere verır sonra kac gun gecer hatırlamamm genelde ben saldırırımm okşamaya baslarımm hadıı derımm keske o verse o sınyalı ben ısteklı oldugum zaman ama hıçç tutturamadık aynı anıı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…