Einize, krd bir eyden dolay kzar msnz?

yapan kişi farkında olmadan istemeden yaptıysa tabi ki kızmam..

ama saçmalayıp şımarırken sakarlık yaptıysa tepki veririm.

kırılan şeyin içi doluysa daha çok kızarım:))))) düşünsenize şişede yağ varmış kırılmış her yer yağ olmuş.))))))) yoksa sorun olmazz kırdığı kalpler kırılmasın

çok kızarım kırdığı şeyin aynısından bitanede ben kafasında kırarım :mymeka:-tatlicadiarzu-

ben eşimin şuana kadar birşey kırdığını hiç görmedim 2 yıllık evliyim ama ben maşallah bardak porselen çatal kaşık tabak çok kırdım hiç birşey demez.ben kendi kendime kızarım madde için maneviyat kırılmaz der bırak kırılan madde olsun der.misafirlerimde hiç bir şey kırmadı ama kızmam ya olabilir insanlık hali.

Çok önemli birşey değilse kızmam. Yemek takımının yada bardak takımının parçası olur felan o zaman kızarım dikkat et derim ama abartmam o da kırmaz zaten pek. Geçen sene kahvaltı takımımın fincanını kırmıştı gitti takımım bak gördün mü dedim amaan alırız dedi. Ben kırdığımda da birşey demez tam tersine bir yerime bir parça geldimi diye meraklanır. Ben üzülürüm o da niye bu kadar şeye üzülüyorsun yenisini alırız der.

Kızmam
Ilk zamanlar cok kızardım.
Sonraları dırekt "aşkım uzuyorsun benı ama tamam kırıyorsun dokuyorsun ya da kullerını sacıyorsun.Ya bana soyle ben sunu kırdım bunu doktum dıye ya da kendın temızlemeye basla canım." dedım

Ikıncı ogleden sonra
-Aşkımm ben birazcık kül döktüm he bı de balıkların yemını verırken yemlerı doktum.Süpürgeyi getirirmisin kaydirigubbakcemile5

kesinlikle kızmam kullandığımız şeylerde bizimle yaşayacak değilki canı saolsun kırılanın yerine yenisi alınır

Hiiiiiiiiç kızmam,bi tane daha kırsın isterse,sadece eli ayağı keslmesin..
O bana prensesler gibi muamele ediyor,bi tabak-çanak için canını sıkmam..

hayır kızmam..
sadece benım için manevi değeri çok buyuk bir seyı kırarsa biraz surat yapabılırım okadar .

Kızmam , ne kadar pahalı bir şey de olsa sorun olmaz benim için...

Zaten maddeye değer veren yapıda biri değilim , beni kırmasın yeterki .

aslaaaaaaaaaaa en nefret ettiğim seydır bizim yeni evlenen bi akrabımız vardı böyle gençler oturmaya gittik bizim akraba sehbanın üzerinde duran bardagı yere dusurdu gelin hanım soylemediğini bırakmadı hepimizin canı felaket sıkıldı yani en sinir oldugum seydir eşimden dahamı kıymetli kırılan şey

ilk zamanlar ben biraz aşırı tepki veriyordum ama arkasından bende birtakım sakarlıklar yapıyordum.eşim herdefasında sakin ve anlayışlı tavrıyla benim yüzümü kızartmıştır.artık daha sakinim.

Back
X