Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
suan koltukda uyuyor ve onu öylece birakacam koltukda yatsin.ve onunla ilgilenmeyecem bakalim ne olacak yarinda alisverise cikacam bir kac yeni bir sey alacam umurumda degil artik isterse 3.ise gitsin.ben idareli ekonomik davrandikca o beni hic taktir etmedi.arkadaslar sagligim bozuluyor icime atmakdan.suan inanilmaz derecede yemek yeme istegi var icimde iki gunde iki kilo aldim midem agriyor artik buna ragmen kendimi yemek yemekden alamiyorum hepinize tsk ediyorum beni yalniz birakmadiginiz icin cunku paylastigim tek yer burasi ailem uzakda yani bir tarafda yanlizlikda var.biraz olsun kendimi iyi hissettim en azindan icimdekileri yazdim ilginiz icin cok tsk.ederim
bazı arkadaşlar çok güzel diyorlar ama kadının ekonomik özgürlüğü yoksa gidecek yeride yoksa ne yapabilir? Aslında erkeklere kendi silahlarıyla bugibi durumlarda öyle bir ders vermek lazım ki onurumuz, şerefimiz ve gururumuz buna el vermiyor sana akıl vermek isterdim ama bazen benimde o kadar çok akla ihtiyacım oluyor ki sessiz ol desem kadınlık gururumuz var tepki ver desem elinde güvencen yok vallahi şimdi canım çok sıkıldı aslında kk olarak hepimiz birleşip böyle evli erkeklere musallat olan kadınlara büyük bir ders versek hiç fena olmaz
canım sordun mu neden başka kadınlarla konuşma ihtiyacı duyuyorsun neden chete giriyorsun neden böyle numaraları arıyorsun diye... senden cilve naz bekliyordur belki. ama bu onu hiçbir zaman haklı yapmaz tabiki.
siz ne yaparsınız demişsin ben olsam evde kıyamet kopartır, gerekirse yüzüne tükürür, her gördüğüm yerde her aklıma geldiğinde "senden nefret ediyorum" diye yüzüne haykırırdım. bir de sorardım ben başka bir adamla konuşsam ne yaparsın diye.
kaç yıllık evlisin? çalışmıyor musun?
ha burdan kadınlar çalışmamalı diyen arkadaşlarımıza da ibretlik yazıyorum...
Allah yardımcın olsun...