Einizin sizden gizli hatti olmasi

hamra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2007
56
0
86
Bursa
KIZLAR SELAM
eşinizin sızın bılmedıgınız bır telfon hattı olması sızce neyı ıfade eder ,
şimdıden hepınıze sevgıler tesekkurler...

Mantıklı bir açıklama yaparsa hiçbirşey ifade etmez..

Mantıklı bir açıklama yapamazsa, tek birşey ifade eder..Anladın sen onu?.

Bence gizli işler çevirdiğini ifade eder hele de aktif bir hatsa.Yoksa neden eşinden saklasın ki?

kızlar aklınıza gelen şey doğru..çünkü benim başıma gelmiştiiii....kesnlikle gizli hattı varsa bir haltlar karıştırıyordur..benimki öyleydi...

Benden gizli olan kendisine ait hiç bir şeyin hiç bir mantıklı açıklaması olmaz benim gözümde..:1closedeyes:

ne demek mı bu da soru muuu yaaa adı ustunde gızlı hat ne demek olur senje aldatmaa baska ne olurrkı

maalesef canim,arkadaslarin dedigi gibi benimde aklima gelen ilk sey aldatmadir, yoksa senden gizlemezdi.
esine sordun mu?belkide aktif degildir, belki eski bir hattir,

benden gizli bir haltlar karıştırıyor demek.....
Hemen olaya el atmam gerekıyor demek..

eğer o hattı aktif ise kullanıyorsa büyük konuşmuyum ama açıklama bile yaptırmam ama o hat önceden kullandığı şimdi iptal olmuş bi hatsa problem yaratmam

benden gizli olması onun yapacağı açıklama karsısında onu affettirmez

neden baska bır hattı oldugunu gızlesın kı fisfisfis
aklıma kotu seyler gelır sanırım ..
ama mutlaka acıklamasını beklerım

Adı üstünde canım benim GİZLİ HAT= GİZLİ HALT

üzgünüm ama bazı çanlar çalıyor

KIZLAR SELAM
eşinizin sızın bılmedıgınız bır telfon hattı olması sızce neyı ıfade eder ,
şimdıden hepınıze sevgıler tesekkurler...

benim aklıma ihanet gelir başka ne olabilirki bunun mantıklı bir açıklaması olamaz mümkünmüdür açıklarsa zaten mantıksiz bir şey olur çünkü yalandır hatta bugun kayınvalidem kocam ve ben oturuyorduk kaynanam dediki oğluna sakın öyle birşey yapıyım deme karın mahveder seni bende dedimki alır solugu sultanahmette alırım donuna kadar

saklayacak bırseyı olmasa o hattan benım haberım olurdu zaten demek kı bır seyler saklıyor kı gızlı hat almıstır :oklava::oklava::oklava:

Back
X